Бида,шо ты запутался в жидах и продолжаешь в их среде искать моим детям гетьмана
| ||
Бида,шо ты запутался в жидах и продолжаешь в их среде искать моим детям гетьмана
балакучу голову бЄні - Дубінського вже "помножили на 0", на цьому можна ставити крапку.
Що-до корупції - ти сам же продовжуєш займатись кремлівською пропагандою, це вони придумували всяких "свинарчуків", "роттердамів", "липецькуФабрику", але слідство по наказу зелебЄнєй так і не зібрало достатньої доказової бази по цим справам, а також не довели жодного випадку корупції...
Що стосується самого Шмарія і його викуп сепаратистки - то тут і добавити нічого - це ще раз доводить що він просто кремлівский "пропагандон"...
Соратницы самого Давидченко и его гражданской жены со слов адвоката. Если верить этой информации в отношении Даскалицы, то шарийцы в очередной раз откровенно показали "кто есть кто".
А тему звонка о минировании сизо, в связи с чем адвокат не мог попасть в сизо раздуют в духе: "Караул, фашисты".
Последний раз редактировалось litissia; 08.02.2021 в 15:29.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
А хто тут жиди?
1. Йому закрили один ютуб-канал. Важко відкрити новий? Чи важко стати гостем на каналі іспанця - навіть без створення власного каналу?
2. Справа Роттердаму ще не закрита, але ахмєтов дуже вдячний Порошенко за гешефт.
Справа Свінарчука щще навіть не почала розглядатися.
Про ліпецьку фабрику - не до мене, я про це нічого не писав.
Генплокулол Луценко (кум Порошенко) образу після публікації Бігуса (одного з 300 за 7 років) говорив, що проеуратура має більше 400 справ про розкрадання у армії. То хто збрехав - Бігус чи Луценко?
Взагалі - в цій темі Порошенко офтоп. Задай питання в темі про Порошенко (я від неї відписався), дай посилання в приватні повідомлення - продовжимо там.
Якщо відняти молодь у ЄС та Голосу та додати шарікам - це точно лише зміна доданих?
Я від Зелебородько нічого не чекав - тому і не голосував за нього.
Знову мимо.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Избиратель из противников агрессора, а не электорат, то не перейдет, а если умноженный на "нуль" кого-то и перетянет, то это другие сорта электората, которые на сторону ЕС и Голоса никогда не перейдут.
Есть избиратель, который думает головой, а есть электорат, который думает телевизором.
Я в целом писала, а не в Ваш адрес.
А Зеленского раскручивать стали как образ голобородько показом фильма за годы до предвыборной. Образ голобородько уже жил в головах части народа.
А в предвыборную шла предвыборная реклама с нужными фрагментами из фильма, чтобы этот образ вбить в головы.
Последний раз редактировалось litissia; 08.02.2021 в 17:15.
Враньё. Справа закрыта.
"21 января 2021 года Национальное антикоррупционное бюро сообщило, что Специализированная антикоррупционная прокуратура повторно закрыла дело «Роттердам+» из-за отсутствия состава преступления."
===
Не слышали ничего о конкуренции? Ну и с какого бока Порошенко к Ахметову в свете конкуренции?
===
А причины в связи с которыми ввели "Роттердам+", то ни о чем не говорят?
Таких справ можно открыть на любого деятеля от государственных структур при закупках нужного стране у частника (бизнеса), как и открыть справы на любой бизнес, который продает нужное государству.
Как Вы думаете у кого государственные структуры кап стран закупают нужное для государства?
У частника (бизнеса), если не знали.
А Украина давно не живет в системе Советов, где всё было государственным, если не знали.
===
В коррупционной системе, где "через одного не ошибешься" можно посадить, то никто и никого сажать не будет, кроме заказных.
Да и смысла нет при такой системе. Одну армию коррупционеров посадят, а другая зайдёт.
А обещать, то еще не значит жениться.
Реформами систему нужно менять, когда все будет работать в правовом поле и после этого уже сажать, если кто нарушит законы.
Это для простого народа всё работает при любой системе, если нужно посадить.
Последний раз редактировалось litissia; 08.02.2021 в 18:22.
Я про молодь, яка не має політичного досвіду та має замало критичного мислення, а думає Телеграмом.
Це була ваша відповідь в мою адресу.
1. У вас скрізь просочується упередженість 80 рівня. Ви в долі, чи за справедливість? Ось результати мого пошуку за 2 хвилини:
Тому я вважаю, що справа ще не закрита.Справа «Роттердам+»: суд підтвердив законність дій НАБУ під час розрахунку збитків від формули
НАБУ: прокурор САП вдруге закрив кримінальну справу щодо «Роттердам+». Після першого разу її поновили через суд
НАБУ обвинило САП в повторном закрытии дела "Роттердам+"
На прокурора САП, який вдруге закрив справу щодо формули «Роттердам+», чекає службова перевірка — Венедіктова
ГПУ проведет служебную проверку за закрытие дела Роттердам+
Справа "Роттердам+": НАБУ знову просить Венедіктову замінити старшого групи прокурорів
2. Причини знаю. Але "благими намерениями вьімощена дорога в ад". З кишені споживачів електроенергії Ахмєтов (можливо за допомогою Козака) як виробник найбільшої долі е/е на теплових електростанціях отримав 35 млрд грн .
3. Ахмєтов - конкурент Порошенко? У Ахмєтова є кондитерська фабрика та фітнес-клуб, а у Порошенко є теплові та сонячні електростанції, металургійні заводи та шахти? Цікаво. Можна детальніше, де саме вони конкуренти (крім телеканалів)?
4. Так то всі країни закуповують списані двигуни для БТРів у "бізнеса"? То всі країни закуповують висотоміри для гвинтокрилів у агресора через ОАЕ з націнкою в 700%? То президенти всіх країн призначають керівниками різних органів (НКРЄКП, УкрСвінОборонПром) своїх підлеглих, а потім заплющують очі на корупцію в тих органах? Ну дякую, що відкрили мені правду.
5. Так а хто мав реформувати правосуддя, відновити принцип справедливості та невідворотності покарання та повернути довіру до судів? Хіба не гарант, який виключно має право призначати суддів? Хіба не президент подав указ про ліквідацію судів, з якого в останній момент знак ОАСК?
"Огласите весь список, пжалста..."
Зараз придивляюся до Гройсмана, але чекаю на кандидата та передвиборчу програму від "Голосу".
Последний раз редактировалось Rus; 09.02.2021 в 09:28.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Ходят слухи)
Джерела повідомляють про підготовку екстрадиції Шарія та закриття його Youtube-каналу: американські лобісти України вже підключилися до роботи.
Українське телеграм-спільнота вже скоро чекає "великий землетрус": про це повідомляє Telegram-канал "Таємниці депутата", який пов'язують із заступником глави Офісу президента Кирилом Тимошенко.
Цілком ймовірно, мова йде про фігуру кремлівського блогера Анатолія Шарія.
У Мережі вже пишуть, що отримана авторами телеграм-каналу інформація може мати під собою реальні підстави у зв'язку із зачищенням українського інформаційного простору від російських агентів.
"Українське телеграм-спільноту скоро чекає великий землетрус. Настільки великий, що у декого земля вийде з-під ніг", - зазначено в повідомленні, яке з'явилося сьогодні вдень.
Автори пишуть, що в оточенні глави СБУ Баканова повідомляють про підготовку екстрадиції кремлівського блогера Анатолія Шарія.
"Екстрадиція готується активно. А в офіс Youtube відправлені запити з доказовою базою. Канал заблокують. Американські лобісти вже включилися. Під загрозою розкриття весь телеграм бізнес Шарія. Інформаційна бомба буде дуже скоро", - зазначено в повідомленні.
Сам Шарій відреагував на повідомлення з тривогою, висунувши звинувачення Офісу президента і Володимиру Зеленському.
Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране
Социальные закладки