Мне кажется что каждый должен заниматься своей работой качественно и на совесть . Неважно кто ты дворник , плиточник или врач .
|
Мне кажется что каждый должен заниматься своей работой качественно и на совесть . Неважно кто ты дворник , плиточник или врач .
Яка дивна жіноча логика)) я працював тут на тяп ляп?))..ну,ну)) я просто констатую факт що європейці не звернуть увагу на те, за що у нас тут у темі чорного списку будуть носити у зубах, та розказувати що їм погано щось зробили).. ось все що я хотів сказати..А тяп ляп тут не пройде..все повинно бути в рівні і не звиніти..Ось сьогодні хлопці ходили збивати щось там...мабуть накосячили...це готель буде другий по розмірам у ЄС..4 зіркі претендує..Можу фото номерів вже готових сіоткати)) так що вибачте, але тяп та ляп не катить))) хоча є й не дуже ідеальна робота...Просто поляки жадноваті, це є)) Ось хлопець шліфує гранитний камень..Поставили його на модельну оплату)) а він 120 баксів почав заробляти до 3-4 годин дня))) Поляки, зразу ж задню здали, ой дуже багато))) поставили на погодинну зарплатню)) виходить у два рази меньше))..Взагалі Польща фігня)) для нас це трамплін до німців, голландців, датчан)) Польща вже для таджиків)) ну і наші хто боїться до німців їхати..у німців такого бардака немає..
Ви живете так, як обирали вчора...
Любушка, тут все зависит от плитки.
Если плитка ректификат, т.е. резанная алмазным диском после изготовления в печи точно в размер, то могут сделать и 0,5мм и вообще без шва положить.
А плитка украинского производства (атем и проч), да и европейская часто кривая-косая. Как по плоскости, так и по размерам. В этом случае, чем тоньше швы при укладке, тем больше видно все изьяны плитки.
Подпись.
Тому що у кожного форматах є своє розширення та умови використання..і для плиткі з різного матеріалу..ректіфікат який майже ідеальний, можна укласти на 1 мм..Але!!! Все одно даже ідеальна плитка має свої геометричні погрішності! Технологія укладання каже що рекомендуємо ширина шва повинна бути 2 мм!! 1 мм це вже забаганку наших замовників)) а є ще й таки які хотять взагалі без шва!! Бо вони почули дурну фразу що вона безшовна!!)).. а плиточникі не хотять ловити плитку по всієї стіні з швом 1 мм, тим більш що є така плитка що її і на 2 мм фіг розгониш нормально без клинів...То у й не хотять собі ускладнювати роботу, тим більш що це не той випадок коли замовник каже...я плачу я так хочу!!... Технології це не протиречить!))
Взагалі немає проблем укласти на 1 мм..зараз сістеми є 1 мм, клади не хочу..Але місцями все одно можуть бути гріхи до 2 мм..візуально..коли затруть ви цього не побачите ..Просто це не правильно..2 мм нормальний шов майже для всіх розмірів за виключенням якихось особливих умов..Дивно що ваші майстри бояться))
що я й говорив)) наше населення саме дивне на планеті ))) як плиточника для себе, то давай самого кращого!!! Щобшви у 0,4657 мікрон були і клей підібрав по класифікації!!)) Електрика та сантехника також давай те самого,самого!!!!...а ось як президента країни ,то можна й скомороха обдолбаного...це ж так весело і радісно..прям як у кіно про нього..Афоню сантехніка з безсмертного кіно, то ні, ні!!)) А ось главу держави з дебільного серіалу, то аж бігом!!!..
я не спец по плитке но мне кается шо там протечка была воды может по этому она так вздымилась?
народ подскажите какую водоэмульсионку лучше применять для конмнат потолок?
я слышал снежка не плохая но там столько многог разнообразия я растерялся) латекс акрил и ещё куча всего)
площадь потолков дето 50 м\кв думаю 15-20 кг должно хватить на 2 раза пройтись можно и не бюджет)
Социальные закладки