| ||
Тема: Петр Порошенко
чья цитата??? вы опять не пишите....вы напишите, кто автор этого опуса, а мы уже разберемся дальше)))
А не пустили Порошенко, так как наш нынешний гарант истерил, что он не будет выступать в присутствии Порошенко, ну вы же знаете педантичность немцев, организации у них на высшем уровне!
А это, как говорят в Одессе, две большие разницы![]()
Veltа, зайдите на страницу Порошенко официальную, там все выложено, когда, где, с кем общался Порошенко, о чем говорил, это уровень Президента, но никак не депутата ВР
и почитайте в каком ключе описаны события на странице зеленского о мюнхенской конференции.
Надо быть очень упоротым гражданином, чтобы не почувствовать разницу отношения к Поррошенко и зеленскому.
зеленского через полгода только в раше будут рады видеть
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
И откуда ж вас здесь столько клакеров набралось???
Из википедии:
Чем-то с клоакой созвучно)))Клакёр (фр. claqueur, от фр. claque — хлопок ладонью) — профессия человека, который занимается созданием искусственного успеха либо провала артиста или целого спектакля.[1] Уже в III веке до н. э. греческий драматург-комедиограф Филемон нанимал против своего соперника Менандра клакёров[источник не указан 3360 дней]. Группу профессиональных клакёров называют клакой. Используя эффект «социального доказательства», они стараются заставить публику в театрах вместе с ними аплодировать, кричать «Браво!» или проявлять недовольство.
поклони зранку бив макітрою у підлогу?)) Якщо ні то немає чого тобі тут робити...)
Це ти мене манкуртом називаш, теля совкове?!))..я на відміну від тебе памьятаю та знаю історію землі, на якої ти береш хліб з цієї землі...ЗадЬЕвает його).. що тебе дратує?..те що я у тебе у борг не прошу?..чи те що мені накласти велику купу на твою одесткість?..Я на свому рівні домігся всього сам, нікого не просив щоб мені просто дали, заробив та купив..совок ущербний..Що я за паспорт не так сказав?.. те що тобі совку, у іншої країні хрен б дали паспорт країни, мову якої ти не знаєш, історію зневажаєш, культури й знати не хочеш, але всі тобі щось завинили..Манкурти як раз це ти, та більшість тих хто обрав це кодло, бо нормальний українець, який знає скількі ця земля вмилась кровью, не обрала б скомороха, який паскудив іх де тількі міг, а потім апогей...какаяразница!!..мені є різниця і велика!! Тому якщо ти не знаєш значення слова Манкурт, то не вживай його, бо виглядаєш дурнем..
Последний раз редактировалось Саня-городок; 17.02.2020 в 13:08.
Ви живете так, як обирали вчора...
я хлеб в магазине,по завышенной цене,как и газ и все остальное покупаю,чучело,развел совковую пропаганду в паре тарасом- в капиталистической стране.я на відміну від тебе памьятаю та знаю історію землі, на якої ти береш хліб з цієї землі.
p/s Ты обслужил пороха?
ага,)))знаешь,когда я отсюда уеду -после тебя,понял чужинець-молдавскую экономику подрывай,к украинской он присосался,сын ветров,зачатый в поле..
А вот как все было на самом деле.
Зеленский сцыкло и брехло.Зеленський влаштував новий міжнародний скандал на Мюнхенській конференції з безпеки
За нашою інформацією, президент України влаштував справжню істерику організаторам Мюнхенської безпекової конференції з єдиною вимогою – не допустити Порошенка на його виступ. Зеленський навіть погрожував скасувати свою промову, якщо його попередник буде серед глядачів.
Тепер зрозуміло, чому Єрмак намагався зірвати візит Порошенка, про що ми писали раніше, - Зеленський боїться очної зустрічі зі своїм опонентом.
Шоковані організатори пояснили ситуацію Петру Порошенку, який для збереження іміджу України вирішив не поглиблювати конфліктну ситуацію. Показово, що команда Зеленського вимагала недопуску тільки для Порошенка, а ось наприклад Лаврова та інших росіян вони б побачили залюбки на своєму виступі. Це й не дивно, адже Зеленський вже вкотре виголошує на міжнародному майданчику сумнівні капітуляційні тези – цього разу про спільник контроль кордону з бойовиками ОРДЛО, що значитиме їхню фактичну легітимізацію.
Крім Зеленського подібної поведінки в рамках конференції досі собі ніхто не дозволяв. Цей скандал настільки шокував європейців, що один з депутатів європарламенту Міхаель Галлер покинув залу до початку виступу в знак протесту і висловив свою підтримку Порошенку.
Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране
Та куда ж ти поїдеш?)) Ти ж жопорукій кацап)).. щоб десь поїхати, потрібно щось вміти)).. а ти ж тількі демагогию й вмієш розповсюджувати про хліб, та газ)).. сиди вже тут)).. тут з тебе толку звичайно що ніякого, але хоч буде видно скількі ватних та совкових дурників ,порівнянно з українцями)))
Ви живете так, як обирали вчора...
Соратник Порошенко Бирюков оскорбил украинских бойцов, голосовавших за Зеленского
https://hvylya.net/news/exclusive/so...elenskogo.html
Социальные закладки