Обычный обыск, проводимый обычными одесскими полицейскими.
| ||
Обычный обыск, проводимый обычными одесскими полицейскими.
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Я ж говорив, що ти - КЛАВІША?! Неа, то повторю - ти паскудна козломорда КЛАВІША!!!! ЗАПАМЯТАЙ це на все своє нікчемне життя!!
Якщо у тебе виникли якісь запитання, дам тобі адресу 3-5 батьків діти яких загинули на ДОНБАСІ (українському), а потом з тим півньом арахуЙОМ, можеш мені щось противопоставити...
Вас презервативів із партії СН - будуть судити майбутні покоління УКРАЇНЦІВ... Ви - СУКИ!!!
Дякую, Боже, що я не москаль
Последний раз редактировалось RoLeX; 13.02.2020 в 18:47.
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Та я знаю, шо вам КЛАВІШАМ, наплювати на життя тих хлопців що полягли на Донбасі і в Криму.
І тому я бажаю тільки одного: щоб вас паскуд ця влада шмарклі-наркомана-клоуна, так "ПОИМЕЛА", щоб ви паскуди своїм онукам заповідали - ЛЮБИТИ УКРАЇНУ, бо СРАКА ВІД КАЦАПІВ БОЛИТЬ!!!
а тобі в твоїх 34(якщо не брешеш), щоб навіть в аптеці поряд вазеліну не було..................... насолоджуйся, Клавіша!!!!!!!!!!!!!!!!
Я хочу ваші 73 % побачити зараз, з отою шлюхою, яка підскакувала ту з цицьками(богомоликом), з отими ідіотами які не платили (ківаловські клони в курсі), з отим НІДЕРОМ - яке вроді правильне Свободівське направлення звело, до кремлівської пропаганди...
Горіть ви СУКИ в оцій зененій мочі, і нехай ви це зрозумієте на 5 хвилин раніше чим ваші ДІТИ!!!
Я представляю качество всей ее работы.
Назначали именно ту, фееричнуюГолова підкомітету з питань функціонування платіжних і інформаційних систем та запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики![]()
В УКРАИНЕ СОБИРАЮТСЯ ПОЛНОСТЬЮ ОТМЕНИТЬ ПРОПИСКУ
https://lenta.ua/v-ukraine-sobirayutsya-polnostyu-otmenit-propisku-38011/
Голландская практика...вот это то и настораживает, одно дело разводить тюльпаны, иное лиц нетрадиционной ориентации и наркоманов. Но, правительство знает что делает, а учитывая что в артистической богеме большинство не от мира сего- нас ждут интересные события...
та чого тількі воду ДаТь?..можна і у інші міста Дать..ну вже як бути терпілою та зеленим поциком, то вже ж до кінця!!!). Ти головне слідкуй за кацапопедерацією)) ім постійно потрібно щось Дать.....господі!!! Ну звідкі скількі задротів та сцикунів у моєї країні?..це ж нащадків козаків!!
...а,вибач Господь, що я з претензіями...я забув що ти у свій час дозволив змішати нашу націю...і на жаль народилось багато худоби...(((і у тої худоби постійно виникає бажання щось Дать, або кудась...
Ви живете так, як обирали вчора...
Извините меня, но этот Дубилет сын Дубилета реальный кретин. У нас прописка была заменена регистрацией, еще когда это туловище под себя ходило.Кабмин собирается отменить прописку граждан, заменив ее декларативным принципом регистрации, заявил министр Кабинета министров Дмитрий Дубилет.
Боже, храни Украину от Дубилетов..
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Социальные закладки