|
https://www.youtube.com/watch?v=rBfDSIzZPsA
На 9,37 мин. моя история,либо демонтаж маяков либо компенсация усадки стяжки клеем.Мои мастера решили проморозить меня с этим этапом)
Ага)))..технології йдуть вперед шаленими кроками)))) ..вже маякі зі стяжка демонтують))) ..арматуру з пліт перекриття не потрібно виймати часом?а то мало чого...можуть вилізти з часом...Нічого там не потрібно виймати!..це дурість....взагалі чув фантастичну дурню що маякі торчать та ламають плитку...Ніколи не дивився на ютюба як працюють з плиткою))) а вчора вирішив подивитись що там цікавого...є звичайно цікаві ролікі...по справі як то кажуть))..а є така хрень, що людині нехрен робити, та ото він вирішив з себе великого майстра на ютюба показати)))..а потім замовникі надивляться цієї хрені і починається бардак))..а я ж на ютюба видЬела!! Ти что..там так класно дядька рассказывал..
Последний раз редактировалось Саня-городок; 21.11.2019 в 05:46.
Ви живете так, як обирали вчора...
Краще вже з ружом ходити вигулювати)))..взагалі на хозяіна сміливо можна подавати до суду...це неадекватна собака якщо покусала людину...У мене коли пітбуль покусав мою покійну Еву, я й того пса і того хозяіна так бив об дерево у сквері навпроти Водного, що він і гроші давав на лікування і потім переходив на другу сторону вулиці..хочу собака не винна..то хозяін дебіл.. Просто наша квіточка дуже толлерантна)))але давайте до ремонтів та майстрів та шо сказав Ютюб)))
Последний раз редактировалось Саня-городок; 21.11.2019 в 08:30.
Добрый день! Вижу, что здесь сидят мастера по ремонтам.
Помогите советом, как выйти из данной ситуации.
На объекте работают два брата. Первый (он же и главный по объекту) делает маяки по стенам, второй - штукатурит по маякам стены.
Две комнаты поштукатурил в погоне за объемом работы. В итоге, на отштукатуренных стенах низа и верха не были доделаны. Штукатурка не всегда стягивалась вниз по стене. В общем, ходит 3-метровое правило-уровень в разные стороны в некоторых местах.
Главный по объекту не хочет рассчитывать, пока не доделаются все мелкие работы. Естественно, второй работник считает, что это придирки и требует расчета по "некачественно" проделанной работе.
Как поступить в данной ситуации?
Нічого не зрозумів)вибачте)...стіни,підлогу перевіряють двометровим правилом, а триметровим))) Тим більше чотиреметровим та п,ятиметровим))))..робота повинна бути дороблена..знізу де переходу стіна/підлога ну може бути смуга 1-2 см нештукатуренна..нічого страшного немає у тому....зверху також...якщо там кабеля то не підійдеш прямо до стелі, можна також недоштукатурити 1-3 см...Чи ви переживаєте що там набігає 10 метрів?))) А вони іх порахували?))) ..фото може покажете..?
Где то в кино услышал:"Если не знаешь, как поступить - поступай по Закону".
СНиП 3.04.01-87
«Изоляционные и отделочные покрытия»
Штукатурка: 1 — простая; 2 — улучшенная; 3 — высококачественная.
Параметры и свойства штукатурки 1 2 3
Отклонения от вертикали на 1 м, не более 3 мм 2 мм 1 мм
Предельное отклонения от вертикали на всю высоту помещения 15 мм 10 мм 5 мм
Количество неровностей на 4 м2, не более 3 2 2
Глубина неровностей, не более 5 мм 3 мм 2 мм
Отклонения от горизонтали на 1 м, не более 3 мм 2 мм 1 мм
Та не-не, я не толерантна. Просто было не до этого, я просто занималась рукой. Писать заявление и подавать в суд нужно обязательно, так как это не случайное нападение и не однократное... Хозяюшка просто терроризирует абсолютно весь район. Мы от неё все прячемся в буквальном смысле слова. А в тот вечер я его просто не заметила в темноте и он неожиданно напал сзади((((
Последний раз редактировалось kvitohka; 21.11.2019 в 11:17.
Пользуясь случаем, срочно передаю привет тем, кто ещё без привета...
Всем привет, подскажите, планируем на кухне вместо люстры поставить лампочки, для этого нужен гипсокартоновый потолок? Можно без стен из этого материала?
Допускається просвет під правилом 2 метра 2 мм...звичайно що у межі розумного))...бо є стіни довжиною 4-5 метрів..важко виставити маякі ідеально щоб було+ є усадка ізогіпса також...якщо явні косяків, то потрібно виправляти...є ж ДБН на штукатурку, ось від них й дивитись потрібно. Якщо платили 60-80 грівень за метр то звичайно що будуть поспішати)) та можуть бути косякі))
Социальные закладки