Сообщение от
Bivaliu
Пане кацапський провокаторе, а де написано про те, що хтось кращий від когось??
Чи це кацапня за себе пише? Відстоювати інтереси нації не означає вважати себе кращим, швидше за все - не дати ошукати націю.
Хто Вас примушує вчити мову? У Вас же щелепа не дозволить це зробити? У законі сказано те, що хоч на державну службу/посаду - вчи мову, а в Конституції ще більш суворо - хочеш бути громадянином України - здай іспит зі знання мови. От і все, і не потрібно тут помиї колотити...
Ви не думали над тим, чому я і мої діти та внуки повинні вчити/знати кацапський "язик" лише для того, щоб спілкуватись з тими, хто не бажає вчити державну мову?
А чому Вас "клеймят", якщо Ви і є кацап? Це лише констатація факту і не більше...
Щодо пропагандиста, то Ви ж не на стільки тупі, шоб не зрозуміти ідеологічне підгрунття своєї маячні.., чи таке на стільки тупі, що не спроможні це зрозуміти??
Щодо якого інституту Ви тут балакаєте? Ви ж маєте рівень ПТУ раз ставите подібні питання.
А чому люди, що прибули до Англії чи Німеччини вимушені вивчати незнайомі їм технічні терміни?
Ніхто і ні від кого не кращий. Просто є держава - УКРАЇНА, є її Конституція та закони, що стверджують про те, яка мова є державною і яку повинні знати всі громадяни. От почитав би покидьок Кравчук Ваші дописи, щоб те падло зрозуміло, кому дурно надало громадянство.
Без того покидька не були б Ви зараз громадянином саме тому, що не знаєте і не бажаєте знати державну мову. І питань у Вас не було б жодних.
І останнє, щоб не стати ще до всього пройдисвітом, назвіть мені по прізвищах тих посадовців, що примушують Вас розмовляти у побуті, вдома, користуючись винятково державною мовою?
Читаєш дописи таких, як Ви, і щиро жалкуєш, що не можливо дотягнутись до їх "морди ліца"...
Социальные закладки