|
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF...80%D0%B8%D0%B8
Я телевизор вообще не смотрю... но как только развалился ссср ... мне в институте а потом и на гос работе начали говорить что я должен писать и говорить на украинском языке ...![]()
Не учите детей читать. Учите их сомневаться в прочитанном.
Хм, после таких высказываний и оценки внешних данных мне пришлось прибегнуть учебнику математики за 1-3 класс, итак... дано:
Возраст - 42
Совок развалился - 28 лет назад
42-28=14...
Проанализировав всю ситуацию в целом, даже удивился, что такой способный вундеркинд, поступивший в институт в 14 лет - не смог справиться с ужасным украинским языком. Вот так язык победил гения!
P.S. Давно заметил, что люди подверженные российской пропаганде постоянно врут, либо несут какую-то чушь... но зачем они это делают - непонятно...![]()
Последний раз редактировалось Легитимный; 05.07.2019 в 07:22.
Любая власть для черни ненавистна
А що тут дивного? Загляніть у свій шкільний атестат, подивіться оцінки...
Швейцарія утворювалась як добровільне об'єднання різнонаціональних кантонів, а Україна - як територія, де мешкали в основному українці і яка була загарбана кацапією та густо заселена її представниками. Крім того, у Швейцарії жодна з мов не зазнавала утисків, а українська мова нищилась протягом віків: то царськими указами і міністерськими циркулярами, то постановами ЦК КПРС...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Я ж кажу, Вам би хоч трішки знань. А то у Вас у голові те, що туди закачала "скрепна пропаганда"!
Нешановний (чи нешановна), навіть у райцентрах одещини було стільки ж, а то й більше російських шкіл, ніж українських. При цьому, діти місцевих "еліт" навчались переважно у російських школах, що тоді вважалось престижним і показником рівня, а голитьба мавпувала їх дії. Крім того, майже в усіх райцентрах крім кацапських та прокацапських "еліт" були військові частини з переважно кацапським особовим складом, діти якого звільнялись від вивчення української мови і демонстративно покидали уроки, що негативно впливало на їх однокласників. І саме смішне, що в Україні викладачі російської мови та літератури отримували надбавку до зарплати саме за це викладання у той час, коли викладачам української мови вона не передбачалась!?
Щодо Одеси, то я вже не раз писав, що навіть учні місцевих ПТУ, як тільки у селах сіли на потяг до Одеси, одразу ж "забували" рідну мову, щоб не здаватись оточуючим селюком. І перші роки ще згадували мову, коли прибували на канікули. А з часом і цього не дотримувались і сусіди їх починали вважати "панами", бо розмовляли вони по-панському, хоча жили у батьківських хатах часом з дахом із соломи...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 06.07.2019 в 12:14.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Зато в СССР лапти были только в сувенирных магазинах и это радовало что царя уже за 70 лет застоя нетКому хочется обратно в СССР ?
![]()
Если друг оказался вдруг, и не друг и не враг, а так...
Социальные закладки