| ||
Тема: Петр Порошенко
А що зараз заважає ПОПі буди меценатом, допомогати армії, будувати економіку України? Що, тільки мати зиск від посади, іншому не вміє? Хай побудує патроний завод, за свої "не награбовані", в кузні на рибальсклму новий корвет... Так, щоб не ля-ля.
А то він за Україну, тільки на потоках з свинями.
Власна позиція повинна бути у будь-якого політика. А вірна вона чи помилкова - врешті решт з'ясовується в політичному процесі. Те, що Порошенко програв вибори - ще не означає, що він не правий. Іноді народ теж помиляється, особливо під впливом сучасних ЗМІ. Наприклад, німці свого часу вибрали собі одіозного гітлера.
А якою буде Європейська Солідарність в парламенті - сподіваюсь, скоро побачимо. Заблокувати опозиція нічого не може (крім трибуни), якщо коаліція дійсно має 226 і більше.
Мені задється, що ці слова Ви переписуєте з методички.
Голосовала ли я за Порошенко? Нет) но не потому, что такая была моя гражданская позиция. а потому, что во время выборов меня вообще не было в стране.
Если бы была, то голосовала бы в то время за него. И да, был период когда мне очень нравилось, что наконец у нас президент, который может достойно представлять Украину на всех уровнях, свободно говорит на английском и его за него не будет стыдно.
Я ошибалась.
За него стыдно, за страну больно.
Социальные закладки