Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 2424 из 3861 ПерваяПервая ... 1424 1924 2324 2374 2414 2422 2423 2424 2425 2426 2434 2474 2524 2924 3424 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 48,461 по 48,480 из 77203
  1. Вверх #48461
    User banned Аватар для Rozik
    Цитата Сообщение от aisha2110 Посмотреть сообщение
    Представителей рускаго мира, как Тополек и Таня, прошу не отвечать. Проукраинские одесситы, вы считаете правильным голосовать в унисон с сепаратистами?
    Да где ж у нас сепаратисты-то, голуба?

2. Вверх #48462
    Не покидает форум Аватар для Жемчужинк@
    Цитата Сообщение от ValVed Посмотреть сообщение
    Зеленский сказал рузким языком ( Мовы он не знает, Енглиш он не знает ) своим рузким -- "надо просто перестать стрелять", что значut сдать страну врагу, я не вижу другого перевода с "зеленского" на рузкий.

Если б кто-то в 1943 сказал " надо перестать стрелять", его б на месте расстреляли бы , а у нас он всё ещё кандидает,
    его в тюрьму надо за антиукраинскую пропаганду.
    Кстати , на россии его тоже в тюрьму упекли бы . Представляете, если б на россию кто-то напал и кто-то сказал бы "надо перестать стрелять" ))) разорвали бы на части .
    А Порошенко борется с врагом Украины, вернее. u Сириi, Венесуэлu, Гондурасa, где только путин не "работает"

https://www.youtube.com/watch?v=qPkEPUGspLs

Учился в Кривом Роге в гимназии № 95 с углубленным изучением английского языка.
    Последний раз редактировалось Жемчужинк@; 14.04.2019 в 21:23.

3. Вверх #48463
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Цитата Сообщение от lzh Посмотреть сообщение
    якщо україна вибрала порошенка а за п'ятьт років його при владі погіршила свій інтелектуальний рівень, то це біда. а якщо б стала зацементованою автократією, то це нєкролог.

я не вірю в надздібності зеленського, зрозумійте! я вірю в силу громадського суспільства і в те, що вибір зроблено і він у напрямку гуманістичних цінностей, а не совка.
    Інтелектуальний рівень сьогодні - це результат не п'яти років президенства Порошенка, сподіваюсь ви це розумієте. Зацементована автократія в Україні може бути лише за умови високого рівня присутності російськіх інтересів в українській політиці, за інших умов таке неможливе, оскільки є лише два шляхи: або на Захід, де автократія себе вже давно вичерпала, або на Схід, де вона залишається єдиною запорукою так званої "стабільності". Порошенко дотримується саме західного шляху розвитку держави. Окрім того, та ж сама реформа децентралізаціїї - це чималий крок від автократіі.
    Громадське суспільство, або те, що його в нас видає за таке, вже показало всю свою силу, практично обравши в президенти віртуального персонажа, який насправді є лише маріонеткою в руках опального олігарха.
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

4. Вверх #48464
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Цитата Сообщение от Жемчужинк@ Посмотреть сообщение
    Лондон ис зе кепитал оф грейт британ
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

5. Вверх #48465
    Не покидает форум Аватар для Таня 98
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Да где ж у нас сепаратисты-то, голуба?
    А ей показалось . И за такие Сообщения нужно наказывать ,это наклеп ,без никаких доказательств. Лишь бы ляпнуть .

Да не нравится мне порошенко , и я пишу это открыто ,но из за этого приписывать меня непонятно куда, это дикость .

6. Вверх #48466
    Не покидает форум Аватар для Angelinushka
    Цитата Сообщение от Таня 98 Посмотреть сообщение
    Что это за новости и навешивание ярлыков ? Вы что не в своём уме ? Доказательство,пожалуйста ,если нет доказательств —извинения
    Не обращай внимания! Оно того не стоит) Собаки лают...
    Well, show me the way
    To the next whiskey bar...

7. Вверх #48467
    Не покидает форум Аватар для Angelinushka
    Цитата Сообщение от Pablo Escobar Посмотреть сообщение
    Лондон ис зе кепитал оф грейт британ
    В сто раз лучше позорища Климкина)
    Well, show me the way
    To the next whiskey bar...

8. Вверх #48468
    Не покидает форум
    Інтелектуальний рівень сьогодні - це результат не п'яти років президенства Порошенка, сподіваюсь ви це розумієте. Зацементована автократія в Україні може бути лише за умови високого рівня присутності російськіх інтересів в українській політиці, за інших умов таке неможливе, оскільки є лише два шляхи: або на Захід, де автократія себе вже давно вичерпала, або на Схід, де вона залишається єдиною запорукою так званої "стабільності". Порошенко дотримується саме західного шляху розвитку держави. Окрім того, та ж сама реформа децентралізаціїї - це чималий крок від автократіі.
    Громадське суспільство, або те, що його в нас видає за таке, вже показало всю свою силу, практично обравши в президенти віртуального персонажа, який насправді є лише маріонеткою в руках опального олігарха.
    російські інтереси якраз і полягають у тому, щоб тут корупція цвіла буйним квітом і гризлися одне з одним. тому не підіграваймо.
    якщо ми п'ять років тому вибрали порошенка у президенти, то були розумні, а тут раптом подурніли?

у тому й справа з діючим, що проголошує і декларує він одне, а на ділі у нас сальдо с бульдо не сходиться: проголошую, що в нас свобода, але всі медіа в руках у олігархів, проголошую, шо відновив армію, а в нас це все з бюджету, який наповнюють такі як ви й я. за податками хто в нас головний? уряд, дфс.
    про суди то й мови нема. чому антикорупційений суд зненацька започаткував свою роботу днями? довго ми чекали і громадянське суспільство пікетувало весь час вр з плакатами про цей суд, про аудиторів набу іі таке інше. все, що робилося - все під тиском суспільства.
    так само буде і з зеленським.
    коли ви відправляєте своїх дітей до школи, там різні діти і різні дорослі. ви даєте завжди кредит довіри і він дякувати богу виправдовується. чи не так?

олігарх коломойський мені недовподоби. хто пам'ятає, як він запропонував усім: і ахмєтову, і фірташу, і порошенку віддати у державу все, що було отримано у власність після 2010 року? я пам'ятаю. і не хочу банальностей про дніпропетровськ, бо скажете, що звичайно він не пустив туди путіна, бо там були його бізнеси. а чому б порошенку тоді не очолити донецьку і луганські області, щоб врятувати їх. ну ахмєтов відмовився, то пішов би він і врятував і можливо не було б тої бойні,що зараз?

люди обрали не зеленського, а показали своє ставлення до діючого. і ви це розумієте дуже добре, але чомусь робите вигляд, що у тіх 30 % тільки фани зе.
    і ще раз я не голосувала за зеленського, і більше того я до останнього не вірила, що він набере бодай 10%.
    але така правда, якою б гіркою не була.

да, ще хочу додати, що безумовно вважаю досягненнями україни за часів порошенка
    1)безвіз, бо а)зарплатні у працюючих тут будуть таки рости; б)бо загальна культура через обмін буде підвищуватись
    2)автокефалію, бо не можуть українці не мати своєї церкви, це нонсенс
    Последний раз редактировалось lzh; 14.04.2019 в 21:58.

9. Вверх #48469
    Леди Совершенство
    Цитата Сообщение от aisha2110 Посмотреть сообщение
    Представителей рускаго мира, как Тополек и Таня, прошу не отвечать. Проукраинские одесситы, вы считаете правильным голосовать в унисон с сепаратистами?
    Мамзель, вы когда-то за свои слова отвечаете или метете помелом, что вздумается?
    В лицо бы не сказала, за такое и по мордам схлопотать можно.
    Что взять со смешных и убогих

10. Вверх #48470
    Частый гость Аватар для ded1

11. Вверх #48471
    СуперПабло
    Alfa-самец
    російські інтереси якраз і полягають у тому, щоб тут корупція цвіла буйним квітом і гризлися одне з одним. тому не підіграваймо.
    якщо ми п'ять років тому вибрали порошенка у президенти, то були розумні, а тут раптом подурніли?

у тому й справа з діючим, що проголошує і декларує він одне, а на ділі у нас сальдо с бульдо не сходиться: проголошую, що в нас свобода, але всі медіа в руках у олігархів, проголошую, шо відновив армію, а в нас це все з бюджету, який наповнюють такі як ви й я. за податками хто в нас головний? уряд, дфс.
    просуди то й мови нема. чому антикорупційений суд зненацька започаткував свою роботу днями? довго ми чекали і громадянське суспільство пікетувало весь час вр з плакатами про цей суд, про аудиторів набу іі таке інше. все, що робилося - все під тиском суспільства.
    так само буде і з зеленським.
    коли ви відправляєте своїх дітей до школи, там різні діти і різні дорослі. ви даєте завжди кредит довіри і він дякувати богу виправдовується. чи не так?

олігарх коломойський мені не довподоби. хто пам'ятая, як він запропонував усім: і ахмєтову, і фірташу, і порошенку віддати у державу все, що було отримано у власність після 2010 року? я пам'ятаю. і не хочу банальностей про дніпропетровськ, бо скажете, що звичайно він не пустив туди путіна, бо там були його бізнеси. а чому б порошенку тоді не очолити донецьку і луганські області, щоб врятувати їх. ну ахмєтов відмовився, то пішов би він і врятував і можливо не було б тойї бойні,що зараз?
    Росії абсолютно байдуже на корупцію. Їй потрібен автократичний голова країни, абсолютно підконтрольний Кремлю.
    ЗМІ у власності олігархів, причому олігархів, які, м'яко кажучи, мають між собою деякі непорозуміння, це значно краще, ніж ЗМІ, повністю підконтрольні державі. А іншого варіанту немає: це великий бізнес, і годі сподіватись на "незалежність" ЗМІ від власника.
    Армія і має забезпечуватись з бюджету, тобто з наших з вами податків, задача держави тут - суто регуляторна: правильний розподіл бюджетних коштів.

12. Вверх #48472
    Не покидает форум Аватар для seaeng
    Але якщо ви розумієте це, то мабуть і розумієте, що не сам Порошенко плодить коррупцію.., Самі українці сприяють цьому, але в зеркало не хочуть дивитись...
    Люди на сьогодні відірвані від реальності, живуть у своєму віртуальномі світі, і у них якись Зе "приходить і робить щось для них" - та не буде цього!!!!
    Реальність більш фантастична: після приходу Зе, Приват переходить до Бені і курс политів у верх, слідом ціни, Рада мертва так як там за цим спостерігають і труть руки перед виборами..., а вся оця свора, що сьогодні "по приколу", уже шукає нового обранця, на кого б змінити оце наркоманське недорозуміння...
    Дякую, Боже, що я не москаль

13. Вверх #48473
    Не покидает форум
    Росії абсолютно байдуже на корупцію. Їй потрібен автократичний голова країни, абсолютно підконтрольний Кремлю.
    ЗМІ у власності олігархів, причому олігархів, які, м'яко кажучи, мають між собою деякі непорозуміння, це значно краще, ніж ЗМІ, повністю підконтрольні державі. А іншого варіанту немає: це великий бізнес, і годі сподіватись на "незалежність" ЗМІ від власника.
    Армія і має забезпечуватись з бюджету, тобто з наших з вами податків, задача держави тут - суто регуляторна: правильний розподіл бюджетних коштів.
    змі - якщо на конкурентній основі, на чесних правилах можна отримати канал, ліцензію - то нема проблеми. але ж ви знаєте, як шантажем, хитросплетіннями і повною відсутністю прозорості добувалися ці змі п'ятіркою олігархів. нема ніякої можливості втрутися туди слабим гравцям. слабим у сенсі тим, хто не має кришування судами, прокурорами, тим, хто не має своїх удержавних установах, що дають ліцензіі тощо.

так армію відроджували гуртом: і ми, і вр, і волонтери,і чиновники, і партнери. нема чого собі одному медальку вішати за це.
    Последний раз редактировалось lzh; 14.04.2019 в 22:59.

14. Вверх #48474
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от seaeng Посмотреть сообщение
    Але якщо ви розумієте це, то мабуть і розумієте, що не сам Порошенко плодить коррупцію.., Самі українці сприяють цьому, але в зеркало не хочуть дивитись...
    Люди на сьогодні відірвані від реальності, живуть у своєму віртуальномі світі, і у них якись Зе "приходить і робить щось для них" - та не буде цього!!!!
    Реальність більш фантастична: після приходу Зе, Приват переходить до Бені і курс политів у верх, слідом ціни, Рада мертва так як там за цим спостерігають і труть руки перед виборами..., а вся оця свора, що сьогодні "по приколу", уже шукає нового обранця, на кого б змінити оце наркоманське недорозуміння...
    не меліть дурні: нема механізму, не існує такого, щоб повернути приватбанк бені чи шмені. виграє суди, отримає компенсацію, не виграє - дасвідос.
    повторюєте мантри, начебто розумна людина
    також пам'ятаймо, що ні одна транзакція не проходить без слідів. все можна знайти. якщо вивів гроші, хай сидить у тюрмі. ніхто ж не заперечує

15. Вверх #48475
    Не покидает форум Аватар для Таня 98
    Гражданская сеть ОПОРА промониторила сайты райгосадминистраций Киевской области

На официальных сайтах 15 из 25 райгосадминистраций Киевской области размещены новости агитационного характера в поддержку кандидата в президенты и действующего главы государства Петра Порошенко. Об этом сообщает пресс-служба гражданской сети ОПОРА.

"На сайтах РГА размещена статья под заголовком "Верховным главнокомандующим не может быть человек, зависимый от наркотиков - президент Порошенко". Ее сайты администраций публиковали с 8 по 10 апреля. В публикациях ссылаются на официальный сайт президента Украины", - отметили в пресс-службе.https://news.liga.net/politics/news/v-opore-skazali-gde-poyavilas-agitatsiya-za-poroshenko

16. Вверх #48476
    не меліть дурні: нема механізму, не існує такого, щоб повернути приватбанк бені чи шмені. виграє суди, отримає компенсацію, не виграє - дасвідос.
    повторюєте мантри, начебто розумна людина
    також пам'ятаймо, що ні одна транзакція не проходить без слідів. все можна знайти. якщо вивів гроші, хай сидить у тюрмі. ніхто ж не заперечує
    Можна забрати Укрнафтою, але пенсіонерам це так само буде боляче як і банком, бо гроші з бюждету.
    Скільки чоловік сидить в Україні через офшори? Ну от так само, буде і з Коломойским...
    Головне, не виключайте 1+1, вони все рівно потом вибачаться, а вам і вашим дітям жити....

17. Вверх #48477
    Не покидает форум
    ще раз мені не подобається зеленський з різних причин, але я намагаюся думати так: вибори чесні, прозорі, були фальсифікації, але не втаких масштабах, як ми звикли
    набрав якийсь кандидат більше за всіх. що робити? посипати волосся попілом чи думати, як жити далі?
    так мені неприємно, що такий низький рівень довіри до влади, що голосують за кандидата без досвіду, без належної освіти і з рівнем культури, який дуже схильний до ... словом це не мій кумир від слова зовсім.

але такий наслідок нашого життя на протязі бодай 25 останніх років. що з цим робити? убивати одне одного?

18. Вверх #48478
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от seaeng Посмотреть сообщение
    Головне, не виключайте 1+1, вони все рівно потом вибачаться, а вам і вашим дітям жити....
    взагалі його не дивлюся, цей канал. дивлюся громадське, зік, еспрессо і читаю багато дописувачів у фб, а також читаю дзеркало неділі, українську правду ше багато чого.

19. Вверх #48479
    Не покидает форум Аватар для фокс
    не сваріться. на порозі новий виток кризи перевиробництва капіталу - світова економіка впадає в рецесію.

памятаєте, я попереджував в 2005 , що нас чекає, а ви мені не вірили. повірте хоч зараз, світ 1% буржуа і 99% пролетарів (це дані прошлого року в Давосі) ввійшов в стадію перманентної кризи . хтоб не прийшов до влади - абсолютній меншості буде краще, а абсолютній більшості - гірше.

так що нехай щастить, а мені потрібно Список Ільєнкова до друку готовити, та Науку логіки видати

20. Вверх #48480
    але такий наслідок нашого життя на протязі бодай 25 останніх років. що з цим робити? убивати одне одного?
    Ні звісно, але згадати 2014-15 рік, коли кожний день в Одесі десь вибухало...., коли хлопців привозили з Донбасу....
    а так да, ну шо той Томос, з безвізом, "когда на бычьем языке запрещают говорить"...
    Ви з таких?????

Ответить в теме
Страница 2424 из 3861 ПерваяПервая ... 1424 1924 2324 2374 2414 2422 2423 2424 2425 2426 2434 2474 2524 2924 3424 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права