| ||
Тема: Петр Порошенко
https://www.youtube.com/watch?v=qPkEPUGspLs
Учился в Кривом Роге в гимназии № 95 с углубленным изучением английского языка.![]()
Последний раз редактировалось Жемчужинк@; 14.04.2019 в 21:23.
Інтелектуальний рівень сьогодні - це результат не п'яти років президенства Порошенка, сподіваюсь ви це розумієте. Зацементована автократія в Україні може бути лише за умови високого рівня присутності російськіх інтересів в українській політиці, за інших умов таке неможливе, оскільки є лише два шляхи: або на Захід, де автократія себе вже давно вичерпала, або на Схід, де вона залишається єдиною запорукою так званої "стабільності". Порошенко дотримується саме західного шляху розвитку держави. Окрім того, та ж сама реформа децентралізаціїї - це чималий крок від автократіі.
Громадське суспільство, або те, що його в нас видає за таке, вже показало всю свою силу, практично обравши в президенти віртуального персонажа, який насправді є лише маріонеткою в руках опального олігарха.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
російські інтереси якраз і полягають у тому, щоб тут корупція цвіла буйним квітом і гризлися одне з одним. тому не підіграваймо.
якщо ми п'ять років тому вибрали порошенка у президенти, то були розумні, а тут раптом подурніли?
у тому й справа з діючим, що проголошує і декларує він одне, а на ділі у нас сальдо с бульдо не сходиться: проголошую, що в нас свобода, але всі медіа в руках у олігархів, проголошую, шо відновив армію, а в нас це все з бюджету, який наповнюють такі як ви й я. за податками хто в нас головний? уряд, дфс.
про суди то й мови нема. чому антикорупційений суд зненацька започаткував свою роботу днями? довго ми чекали і громадянське суспільство пікетувало весь час вр з плакатами про цей суд, про аудиторів набу іі таке інше. все, що робилося - все під тиском суспільства.
так само буде і з зеленським.
коли ви відправляєте своїх дітей до школи, там різні діти і різні дорослі. ви даєте завжди кредит довіри і він дякувати богу виправдовується. чи не так?
олігарх коломойський мені недовподоби. хто пам'ятає, як він запропонував усім: і ахмєтову, і фірташу, і порошенку віддати у державу все, що було отримано у власність після 2010 року? я пам'ятаю. і не хочу банальностей про дніпропетровськ, бо скажете, що звичайно він не пустив туди путіна, бо там були його бізнеси. а чому б порошенку тоді не очолити донецьку і луганські області, щоб врятувати їх. ну ахмєтов відмовився, то пішов би він і врятував і можливо не було б тої бойні,що зараз?
люди обрали не зеленського, а показали своє ставлення до діючого. і ви це розумієте дуже добре, але чомусь робите вигляд, що у тіх 30 % тільки фани зе.
і ще раз я не голосувала за зеленського, і більше того я до останнього не вірила, що він набере бодай 10%.
але така правда, якою б гіркою не була.
да, ще хочу додати, що безумовно вважаю досягненнями україни за часів порошенка
1)безвіз, бо а)зарплатні у працюючих тут будуть таки рости; б)бо загальна культура через обмін буде підвищуватись
2)автокефалію, бо не можуть українці не мати своєї церкви, це нонсенс
Последний раз редактировалось lzh; 14.04.2019 в 21:58.
Росії абсолютно байдуже на корупцію. Їй потрібен автократичний голова країни, абсолютно підконтрольний Кремлю.
ЗМІ у власності олігархів, причому олігархів, які, м'яко кажучи, мають між собою деякі непорозуміння, це значно краще, ніж ЗМІ, повністю підконтрольні державі. А іншого варіанту немає: це великий бізнес, і годі сподіватись на "незалежність" ЗМІ від власника.
Армія і має забезпечуватись з бюджету, тобто з наших з вами податків, задача держави тут - суто регуляторна: правильний розподіл бюджетних коштів.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Але якщо ви розумієте це, то мабуть і розумієте, що не сам Порошенко плодить коррупцію.., Самі українці сприяють цьому, але в зеркало не хочуть дивитись...
Люди на сьогодні відірвані від реальності, живуть у своєму віртуальномі світі, і у них якись Зе "приходить і робить щось для них" - та не буде цього!!!!
Реальність більш фантастична: після приходу Зе, Приват переходить до Бені і курс политів у верх, слідом ціни, Рада мертва так як там за цим спостерігають і труть руки перед виборами..., а вся оця свора, що сьогодні "по приколу", уже шукає нового обранця, на кого б змінити оце наркоманське недорозуміння...
Дякую, Боже, що я не москаль
змі - якщо на конкурентній основі, на чесних правилах можна отримати канал, ліцензію - то нема проблеми. але ж ви знаєте, як шантажем, хитросплетіннями і повною відсутністю прозорості добувалися ці змі п'ятіркою олігархів. нема ніякої можливості втрутися туди слабим гравцям. слабим у сенсі тим, хто не має кришування судами, прокурорами, тим, хто не має своїх удержавних установах, що дають ліцензіі тощо.
так армію відроджували гуртом: і ми, і вр, і волонтери,і чиновники, і партнери. нема чого собі одному медальку вішати за це.
Последний раз редактировалось lzh; 14.04.2019 в 22:59.
не меліть дурні: нема механізму, не існує такого, щоб повернути приватбанк бені чи шмені. виграє суди, отримає компенсацію, не виграє - дасвідос.
повторюєте мантри, начебто розумна людина
також пам'ятаймо, що ні одна транзакція не проходить без слідів. все можна знайти. якщо вивів гроші, хай сидить у тюрмі. ніхто ж не заперечує
Гражданская сеть ОПОРА промониторила сайты райгосадминистраций Киевской области
На официальных сайтах 15 из 25 райгосадминистраций Киевской области размещены новости агитационного характера в поддержку кандидата в президенты и действующего главы государства Петра Порошенко. Об этом сообщает пресс-служба гражданской сети ОПОРА.
"На сайтах РГА размещена статья под заголовком "Верховным главнокомандующим не может быть человек, зависимый от наркотиков - президент Порошенко". Ее сайты администраций публиковали с 8 по 10 апреля. В публикациях ссылаются на официальный сайт президента Украины", - отметили в пресс-службе.https://news.liga.net/politics/news/v-opore-skazali-gde-poyavilas-agitatsiya-za-poroshenko
Дякую, Боже, що я не москаль
ще раз мені не подобається зеленський з різних причин, але я намагаюся думати так: вибори чесні, прозорі, були фальсифікації, але не втаких масштабах, як ми звикли
набрав якийсь кандидат більше за всіх. що робити? посипати волосся попілом чи думати, як жити далі?
так мені неприємно, що такий низький рівень довіри до влади, що голосують за кандидата без досвіду, без належної освіти і з рівнем культури, який дуже схильний до ... словом це не мій кумир від слова зовсім.
але такий наслідок нашого життя на протязі бодай 25 останніх років. що з цим робити? убивати одне одного?
не сваріться. на порозі новий виток кризи перевиробництва капіталу - світова економіка впадає в рецесію.
памятаєте, я попереджував в 2005 , що нас чекає, а ви мені не вірили. повірте хоч зараз, світ 1% буржуа і 99% пролетарів (це дані прошлого року в Давосі) ввійшов в стадію перманентної кризи . хтоб не прийшов до влади - абсолютній меншості буде краще, а абсолютній більшості - гірше.
так що нехай щастить, а мені потрібно Список Ільєнкова до друку готовити, та Науку логіки видати
Социальные закладки