Сообщение от
lzh
якщо у зеленського є шанс змінити правила гри на такі, що зроблять судову та виконавчу гілки влади незалежними, незаангажованими, а покарання за порушення невідвортнім для будь-кого (навіть для президента), то я б голосувала за такий шанс.
зрозумійте і таке: уявіть, що зараз на цьому форумі всі однодумці і всі однаково одностайно підтримують чинну владу. уявили? йдемо далі, влада вважає себе непогрішимою, неперевершеною, такою, що не підлягає критиці. і ми всі кажемо: хто проти влади, той агент (будь-якої держави там). що ми маємо? північну корею? рашу? не можна закликати всіх згуртуватися навколо президента, хто б він не був, зрозумійте! це шлях в нікуди.
дякуйте цим людям, які критикують владу, які складають їй опозицію. також важливо, що чим сильніша опозиція, тим сильніша влада і тим краще вона працює. не можна цькувати людей і ліпити їм прізвища, тільки тому що вони проти системи.
так росія підло по-гопницьки напала і працює так само по всьому світу. по всьому! але це не привід там, де вона шкодить-трощить як із середини, так і зовні, створювати авторитарні суспільства. інакомисліє не є злочином, якщо воно не підриває національну безпеку. з іншого боку корупція є злочином.
також я читала і слухала багато думок різних експертів цими днями. остап дроздов, роман безсмертний, цибулько. всі ці імена не є навіть підозрюваними у прихильності до росії. і всі вони кажуть одне (якщо треба, я наведу їх цитати і ефіри), а саме: не має відбутися і не відбудеться чогось кардинально зворотнього, якщо виграє зеленський. він зеленський заручається підтримкою європейських лідерів, він вже сказав, що україна продовжить працювати з мвф (попри те, що його герой кіна послав їх), він нарешті ще нічого не вкрав!
а тепер скажіть, що за трагедія для петра олексійовича піти з свого посту? він сам сьогодні сказав, що зеленський і його команда не ототожнюється з кремлем чи його агентами. яка трагедія покинути свій пост, навіщо піднімати градус напруги у суспільстві? сьогоднішній психоз на стадіоні, вибачте, але нічим крім психозу я це назвати не можу, мене наприклад відвертає від нього.
я вірю, що є політики і фахівці, які будуть працювати з зеленським так, що ми не втратимо своїх позицій. це і данилюк, і абрамявічус, і найем і заліщук, а ми ше не знаємо складу його команди.
так багато хто з проросійських мєчтаєт о своём. но вони пов'язують з ним свої надії, але обломаються, повірте. зеленський вже є заручник того курса, що вибрали українці. треба дати йому шанс. хоча б тому, що порошенка ми вже наїлись по самоє нєхачу.
Социальные закладки