Понял это очень просто: человек, зарабатывающий 30-ку баксов в месяц не будет а) говорить, что это легко; б) сидеть на одесском форуме.
А на 30 тысяч гривень прожить в Украине вполне реально. Более того, жить, зарабатывая 30 тысяч долларов ежемесячно, значительно сложнее, чем жить, зарабатывая ежемесячно 30 тысяч гривень.

Тема:

..а коли шліфуем воно літае, потім у носі дістаешь залізобетоні панели
..жити потрібно, та працювати пока живий,здоровий...всі богатими та щасливими николи не будуть, кожен сам вимірюе свое задоволення життям...пока ти працюешь та маешь якусь мрію, чи шось плануешь, тебе це тримае та дае енергію....як тількі втрачаешь сенс працювати, починаешь по 100 грамм у вечорі з корешами випивать....все!..важай звіздець!..життя скінчилось..у мене таких прлйшло перед очами десяткі , й ьули гарними робітниками з руками ...так що все відносно.Е здоров.я добре, заообити можна..а больний ти никому не потрібен окрім своеі родини, й то...іноді й родині не потрібен...Але скіглити, та жалітись на життя, це не мое, тому мене дратують такі люди, я стараюсь з ними взагалі ге спілкуватись, від них нудить, та дратуе
Социальные закладки