Дорогі мої друзі, однодумці, соратники, брати та сестри. Щиро звертаюся до вас з проханням!
Ми з вами змогли зробити неймовірне за три роки існування політичної партії Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі. Очевидно, змогли продемонструвати всьому світові, що наша сила в наших цінностях, ідеології та згуртованності!
Як рядовий солдат у ваших рядах, як ваш Давид ( Український Грузин), на власному, досить не короткому політичному досвіді життя, можу вас запевнити: наша битва та боротьба досить передбачувані!
Політична партія, особливо ідеологічна, котра вибудовується не на грошах, є і залишається живим організмом, в якому народжуються нові мікроорганізми. З часом вони відпадають, але на їх місці з’являються абсолютно нові, здорові клітини. Розуміючи, що велику частину наших однодумців та прихильників розізлила вчорашня новина, хочу сказати, що нічого трагічного не сталося.
Я, Давид Сакварелідзе, в 2016 разом зі своїми друзями почав створення однієї з кращих ідеологічних платформ в Україні, і час показав, що нам все вдалося.
Наша принципова боротьба за вільну та сучасну Україну буде тривати в будь-якому випадку! До перемоги! Хочу вас запевнити, що майбутнє змусить нас всіх об’єднатися за одні і ті ж цінності! Під одні прапори та завдання! І там все проявиться, хто яку позицію буде займати!
Планую приділити весь свій час і енергію на те, щоб Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі швидко посилив свої ряди та вийшов на абсолютно новий рівень політичної форми!
Все ж у ці дні попросив би вас максимально стриматися у своїх образливих висловлюваннях, особливо щодо наших колишніх партнерів. Там багато хороших та достойних людей, котрі чимало пройшли разом з нами!
Нічого трагічного та непоправного не відбулося. Давайте будемо благородними, стриманими і такими ж принциповими, якими буди протягом останніх трьох років!
Пишаюся тим, що мені випала честь стояти у ваших рядах!
Даю слово, що вас не підведу! Ми обов’язково з вами переможемо заради України!
Давид Сакварелідзе- Український Політик!
Социальные закладки