| ||
Тема: Петр Порошенко
Що сталося і чого не сталося за 30 днів воєнного стану в Україні
https://www.bbc.com/ukrainian/features-46660613
А разве было ВП? Что то не заметил, а слова- это всего лишь к слова, их к делу не пришьешь...хотя и сильно пытаются
Які плани на майбутне?..з януковичем?..доллар по 8?..тобі ще не пояснили чому по 8?..коммуналка 50?...ти гадаешь що за юлін газ янукович доплачував кацапам зі своеі кішені?..господі, ну де вас таких тупих берется!?...а ти ж з арміі, забув. .ну то так, добре було у арміі овоча...війни немае, все можна продати, зарплатня у лейтенанта 2200 гривень..А коли постало питання стати за краіну, твоі кірзачи 2/3 і обісрались та продались..як виявилось на 2014 рік, воякі у більшості своеі були гнидами....краіну врятували добровольці...ви мля сиділи та підраховували скількі зарплатня у кацапів буде...Честь та пошана тількі тим хто не здав краіну!..всі інші йдуть у дупу..Рубеж, ти чи що?..що не беруть на будівнитство? так там працювати потрібно...а ти ж окрім контрабасу ничого не вміешь![]()
Последний раз редактировалось Саня-городок; 26.12.2018 в 10:18.
Вон оно как оказывается.
![]()
Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране
а ты где был? Из горящего танка по клаве стучал. Ты вообще думаешь что пишешь? Ты откуда вообще. У меня только несколько однокашников остались по Илловайском. Ты думай что пишешь. Я этот пост покажу те кирзачам не из добробатов. жаль нельзя нелитературно выразиться, я б сказал кто ты.
Последний раз редактировалось chiva; 26.12.2018 в 13:43.
Розуміешь, справа не у тому де я був...мене взагалі могло не бути у краіні...Тут розмова за зовсім інше...якщо ти цього не зрозумів, то навіщо ти взагалі намагаешься тут грати крапленою колодою?..я знаю що повинні робити військові та знаю що повинен робити ти..А ти поносив 25 років кірзачи з кашкетом, та не знайшов ничого розумнішого, як запитати де був я...Це я тобі до того що та армія, про яку ти згадав при януковощу, незрозуміло кому присягала...Не всі звичайно, але ж факти з кримом я тобі привів...І якщо б дали наказ воювати, ті ж самі 2/3 вже б стріляли у ту 1/3...тобі показали хто таранив та стріляв у наші катера?..о тож...ті хто як ти носив кірзачи, але запроданці..так що мене не лікуй де був я...Я там де потрібно, за мною не стане...Якщо твоі хлопці загинули, то тим більш незрозуміло про яке майбутне при януковичу ти говоришь...майбутне творится зараз...
Последний раз редактировалось Саня-городок; 26.12.2018 в 13:52.
Нет дело как раз в том где ты был в тот момент. Потому как если ты об это всем знаешь только с привоза или откуда ты там (скорее всего не из Одессы), то ты никакого морального права не имеешь на такие коменты. И это серьезная предъява. Учитывая что ты не из Одессы, а это Одесский форум, лучше покинь его.(форум), потому как Одессит не напишет такого, когда его родна 28 бригада стоит на востоке и стояла с самого начала и понесла больше всего потерь. И ОИСВ, где уже каждый офицер там побывал, и госпиталь сходи, тебе там расскажут кто в кого стреляет.
Последний раз редактировалось chiva; 26.12.2018 в 14:07.
да не мой он, читайте внимательно, я нигде не писал что овощ классный парень. Я лишь изложил факты. Вместо овоша мог быть Иванов, петров, сидоров, вона, но все было бы также. Не дописывайте того чего небыло. И если вы патриот такой, то какого вы фото Машкова прицепили на аватарку. Он поддержал аннексию Крыма. Так что прежде чем мне припысывать что то посмотри в зеркало.
Социальные закладки