|
Немножко осталось... Не все ж кубанские казаки против большевиков пошли, были и те, что наоборот. Вот они и их потомки и есть настоящие кубанские казаки...
А то, что всякая пришлая перхоть прислонилась, так таких ряженых и у нас в Украине до хрена - вспомните перед войной сколько "Козачьих войск" развелось, одних генералов штук с полсотни наверное было...
И где они все попрятались когда началось? Вряд ли больше пары тысяч и встало против супостата...
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Вакарчук про квантову механіку та фізику
https://www.youtube.com/watch?v=kK2PgTF6LFE
цинічна безсоромна істота, кум такого ж лайна
Sergey Naumovich з Sergii Naumovych.
2 год ·
Активисты, вы сами виноваты!
Юрий Луценко, комментируя убийства и покушения на активистов: "Вина в этой ситуации лежит не только на бандитских элементах и некачественной работе правоохранительных органов, но и на атмосфере тотальной ненависти к власти, которую сеет часть общественных активистов"
Сначала. Обещаешь на Майдане тотальную справедливость, проект "Напалм", который включает в себя увольнение всех силовиков и прокуроров НАВСЕГДА из органов. Рекламируешь провокацию взятки, как единственный способ избавиться от коррупции после Евромайдана. Собственно, это были два ОСНОВНЫХ рецепта, с которыми он шел во власть!
Потом. Приходишь к власти, оставляешь старые кадры в ГПУ, борешься с идеей провокации взятки, обеспечиваешь спокойную жизнь кернесам, "бриллиантовым прокурорам", злочевским и т.д. всеми возможными "болезнями прокуроров", «вышки Бойко» переименовываешь в «вышки Бакунина»... и красота! Сейшелы!
И после этого — удивляешься, что общество и активисты в большинстве своем ненавидят власть за такие действия и за факты бездействия...
Активисты сами виноваты? Гениально, черт побери!
Я с самого начала знал,кто окажется "виноватым"..Конечно же активисты.Ситуация в Одессе-это всё они,"негодяи"...Мешают "некоторым".
Терещенко йде з посади мера Глухова
Мішель Терещенко вирішив достроково скласти повноваження міського голови Глухова.
https://www.pravda.com.ua/news/2018/09/27/7193405/Цю інформацію він підтвердив "Українській правді".
"Завтра буду писати заяву про звільнення з посади міського голови, а в понеділок буду робити прес-конференцію в Києві", – сказав Терещенко.
За його словами, на сесію міськради у четвер, на якій мали розглядати зокрема бюджет, прийшли лише два депутати.
На його думку, "це саботаж"
Мішель Терещенко - міський голова Глухова
Вподобати цю сторінку · 3 год ·
Але причиною рішення піти з посади стала "не тільки сьогоднішня ситуація".Для мене це остання крапля: сьогодні на надзвичайно важливу для міста сесію з‘явилося лише 2 (ДВА!) депутати!!!
За ТРИ роки боротьби такого ще не було!
Це означає, що до колишніх регіоналів-саботажників з «Волі народу», БПП та «Укропу» долучилися всі інші - «Батьківщина» та РПЛ.
Жодних коментарів зараз надавати не буду.
Завтра, 28 жовтня о 13.00, скликаю позачергове планарне засідання, на якому ви про все дізнаєтеся...
Я зроблю важливу заяву
ЗАПРОШУЮ ГЛУХІВЧАН ТА ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ!!! Мені дуже потрібна ваша підтримка!
P.S. Через сьогоднішній саботаж депутатів Глухів та глухівчани позбавлені наступного:
200 000,00 грн. - допомога ОСББ
800 000, 00 грн.- благоустрій Центрального парку Т. Шевченка (алеї, світло, тощо)
700 000,00 грн. новий спортивний майданчик для нашого стадіону з спеціальним покриттям для різних видів спорту
40 000,00 грн. -довгоочікуваний пандус для нашого Героя -атошника
93 000,00 грн.-інші поліпшення стадіону
35 000,00 грн. -встановлення нових сучасних світлофорів, які вже закуплено, в центрі міста для комфортного переходу дітьми небезпечних зон
30 700,00 грн. - встановлення нових ліхтарів на вул. Матросова
100 000,00 грн. -встановлення лічильників для зниження вартості освітлення центра міста
200 000,00 грн.- встановленння безкоштовних лічильників Водоканалом для багатоповерхових будинків
100 000,00 грн. - заміна згорілого трансформатора Водоканала (дуже важливо, оскільки в будь-який момент місто може залишитися без води!!!)
150 000 грн. -заходи з поліпшення встановлення та очищення смітників
72 000,00 грн. -допомога чорнобильцям
180 000,00 грн. допомога та компенсації інвалідам
160 000,00 грн. -на довгоочікуване створення нового ЦНАПУ в центрі міста у будівлі пенсійного фонду, який ми повернули для наших міських потреб
Як ви бачите, депутати-саботажники вдарили по найбільш незахищеним верствам населення, які майже рік чекали на прийняття бюджету, щоб отримати якусь допомогу і кожна копійка для них на вагу золота, а також по своїм сусідам по місту!
Виправдань такому бути не може! У ВРУ вже ДВА роки лежить моя вимога щодо розпуску Глухівської міської ради і буде лежати до наступних виборів. Бо існуючу злочинну систему ніхто не збирається демонтувати. І з Глухова з нею боротися даремно!
Він нагадав, що раніше зняли мера Конотопа з посади(https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2018/09/11/7191666/).
"Вони не дають нам працювати нормально. Вони взяли місто в заручники", – сказав Терещенко про депутатів.
"Сьогодні була пропозиція змін до бюджету, ми мали передбачити гроші для ОСББ, для інвалідів, для чорнобильців, для АТОшників, для необхідних ремонтів… Прийшли два депутати", – наголосив Терещенко.
"Доки вони можуть депутатів купувати, я не можу працювати", – заявив Терещенко.
Він запевнив, що хоче продовжувати боротьбу: "Я не буду здаватися. Але як я буду працювати, скажу у понеділок".
Мішель Терещенко (Михайло Петрович) – нащадок роду українських промисловців і меценатів Терещенків. Він народився у Парижі й був французько-українським підприємцем, а з 2015 року є міським головою міста Глухів на Сумщині.
Відроджує в Україні льонарство.
Досье с Сергеем Руденко | Мишель Терещенко
https://www.youtube.com/watch?time_continue=918&v=4QmH7slDE78
Последний раз редактировалось Жемчужинк@; 27.09.2018 в 20:45.
Oleg Panfilov
@OlegPanfilov7
2 ч.2 часа назад
Кто бы объяснил инженеру-электрику, что гражданское общество не должно любить власти, потому что должно ее контролировать
это тебе не поможет
все будут платить - и такие как ты, хатаскрайники и вата, и коллаборанты и патриоты и сочуствующие и противники
ВСЕ!
вот потому и повысили цену на то, без чего не может обойтись ни один живущий в Украине
так что или - за поребрик, там не нужно содержать украинскую армию, или платить.. дорого, долго!
Руслан Андрійко
18 листопад 2015 р. ·
Битва за Конотоп. Почему мэр-националист не выстоял в борьбе со старыми порядкамиНу і моє фото з міським головою Конотопа Артем Семеніхін. Щойно освятили кабінет мера та змінили фото Пороха на портрет провідника української нації Степана Бандери. Перемога Артема в Конотопі символічна. Саме тут 350 років тому козаки знищили російське військо. Зараз конотопська перемога свободівця покладе край пануванню русского міра на сході України перш за все в свідомості українців. Щиро радий за Артема і за Конотоп!!!
СЛАВА ПЕРЕМОЗІ!!!
![]()
Осенью 2015-го в Конотопе Сумской области случилось почти невозможное. На выборах мэра победил эксцентричный националист Артем Семенихин. В традиционной вотчине "регионалов" за "свободовца" отдали голоса 6445 человек. "Крепкого хозяйственника" Ивана Огрохина, руководившего Конотопом девять лет, поддержали 5212 горожан.
Битва новых и старых порядков длилась неполных три года, закончившись жестким, по определению самих конотопчан, беспределом. Череда сорванных сессий привела к свержению Семенихина, а Конотоп оказался на грани экономического коллапса.
О том, как целый город стал заложником раздела власти, в чем обвиняют друг друга воюющие стороны, и к чему приводит инертность общества – в репортаже "Украинской правды".
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2018/09/11/7191666/
следи за моими руками:
2013 год:
2018 год:объем бюджетных дотаций "Нафтогазу" в 2013 году составил 15,5 млрд. грн
а теперь здесь следи:Группа "Нафтогаз" заплатила в бюджет свыше 100 млрд гривен
2013 год:
военный бюджет - 18,8 млрд. гривен
2018 — военный бюджет 163 млрд. гривен
понял смысл фокуса? не?)))
Социальные закладки