| ||
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Уже попустило?
Вуйку, Ви балакайте та не забалакуйтесь.., добре?
Які ліки у нас (я розумію, що Ви маєте на увазі СРСР) були? І чому тоді "босам" і "барбосам" із ЦК їх привозили все більше звідти, а не тут купували?
Щось у Вас постійно перемикає!? От я пригадую, як вся медслужба по всій Грузії розшукувала моїй дочці імпортні "Неграм", "Невіграмон", "5-НОК" і знайшли їх за потрійною ціною лише у самому Тбілісі (на спеціальних складах)! Велика подякам всім, хто тоді це зробив, бо таке спасли мені доцю...
Усіх зі святом! Хай згинуть наші вороженьки, як роса на сонці!
Чтобы не умерли от голодной жизни", - беглый экс-нардеп Марков рассказывает мифы о нищете в Украине
https://www.dialog.ua/russia/154834_1530099201
Зачем же выдергивать из контекста?)
Это, во-первых, от самой Тимошенко никто не слышал, потому что она сидела в тюрьме. А во-вторых..
https://www.segodnya.ua/politics/Tim...ha-460509.html
Что видим мы и что видят в нас есть только сон и сон внутри другого сна
Ви другий раз видаєте ці "перли", щоб людям скучно не було?
Ну от дивіться самі, я не буду Вас критикувати, а буду лише перепитувати те, що незрозуміло мені:
Щодо чиєї совісті Ви тут з таким "апломбом"?? Їздити за "довгим рублем" почали ще при совку і багато хто протоптав цю стежку ще тоді. Альтернатива є завжди. Під час 2-ї Світової добровільно на заробітки ні до Німеччини, ні до Румунії, ні до Угорщини, ні до Італії не їздили, хоча й жили дуже скрутно. Правда, тоді це здійснити було дуже важко...
Слухайте, навіщо тут це блюзнірсто? Це на заробітки їздять щоб прогодувати свої сім'ї, а не за довгим рублем??
Та згідно відомій приказці "...ми не настільки багаті, щоб брати кредити" - кредити беруть саме заможні люди, що мають змогу взяти чужі і не на довго, а повернути свої, назажди і вдвічі більше...
Щось Ви МаГкову підспівуєте, бо стороння людина подумає, що у нас насправді голод...
Писати таке у День НЕЗАЛЕЖНОСТІ - це рафінований кацапізм! Ви так вдало іноді маскувались під "патріотку", а тут такий прогар!? Патріотизм не залежить від влади, чи від бариг, він є, або його немає у свідомості громадян. У бариг і торгашів його, як правило, немає...
Саме це потрібно було робити під час неодноразових виборів, але історія показує зворотнє. Адже не десантували нам колись ні Кравчука, ні Кучму, які заклали підвалини розкраданню активів держави, не з космоса у нас з'явився чи то двічі, чи то тричі несудимий проФФесор.., його люди обрали, саме ті, на яких Ви покладаєте надії...
У Вас є гарантії, що ці ж наступного року не оберуть чергових п..доболів?
Последний раз редактировалось Bivaliu; 24.08.2018 в 17:41.
Последний раз редактировалось Bivaliu; 24.08.2018 в 17:43.
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки