Сообщение от
фокс
О господи. Да завод газових аналізаторів, дійсно випускав зовсім не газові аналізатори. І мова йшла , ти сам завів, про технологічну складову - відсталі технології та обладнання, тому їх і знищили. Тому я й перечислив ці заводи, просто на вскидку, де рівень техноогічного оснащення був на рівні світових.
Що до легпрома. Однозначно да. Чому?. Реформи Лібермана 65-го року. Але ти дитя свого часу. Гегеля ми не читали, як і ті кпссники, розвиток через тотожність протилежностей , для тебе пустий звук. Так що, перш ніж говорити мовою політичної економії, сядь хочаб за азибуки, бо інакше біг по колу ...
І які жутко секрені розробки? мова йде про КДУ . Білш того, Ти знаєш хто розробив покриття Бурана? професор Бушок, який викладав в педінституті, але вів тему в політесі і на Інфраконі. А посадку автоматизовану, Жора М. , який проходив практику, будучи студентом, у Львові в універмазі ім. Франко. Так що при всіх ідиотизмах кпссників, звязок вузів з фундаментальноє наукою існував і це те, що я щнаю на вскидку і знаю людей особисто.
І найди , це по твоїй спеціальості, в Києві соратників Кітова, Глушкова, Малиновського, вони тобі багато цікавого розкажуть. Десь через місяць , два опублікую аудіозаписи і Глушкова, зараз веду розшифровку і переклад українською.
Хоча. Горбатого могила справить. Нам своє робить.
Социальные закладки