Генпрокурор Луценко сказав, що грузин Коба Накопія перетнув кордон з кількома валізами грошей, в яких було 3 мільйони доларів для акції перед Верховною Радою.
Я вимагаю показати записи з камер аеропорту, ці камери все фіксують. Якщо у Накопія було щось більше однієї звичайної сумки, я готовий прийняти, що генпрокурор може говорити правду. Якщо у нього була всього лише одна сумка, як стверджує Накопія, в яку не вмістилася б і мала частина цієї суми, то генпрокурор безбожно бреше.
Я вже не кажу про те, що згідно з заявою Луценка, грузинського громадянина не перевірили через наявність у нього диппаспорту. За міжнародними конвенціями не перевіряють тільки акредитованих в Україні дипломатів, а решта проходять перевірку на звичайних підставах.
І останнє, якби він правда незаконно провіз 3 мільйони доларів, то це кримінальний злочин, за який не те що в країну не пускають (як вчинили з Накопія), а затримують, порушують кримінальну справу і садять на довгий термін.
До речі, фото в цьому повідомленні 2014 року, коли я поїхав до Дніпра підтримати наших бійців, тоді губернатором там був Коломойський, а я був молодшим і більш товстим.
Луценко підтвердив, що Коломойський передавав гроші для Саакашвілі
https://informator.news/lutsenko-pidtverdyv-sho-kolomojskyj-peredavav-hroshiy-dlya-saakashvili/
Социальные закладки