Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
| ||
Тема: Румынский паспорт
Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.
Є хороший ресурс, де можна розмовляти з носіями мови
Називається Hello Talk. Можна знайти собі декілька румунів та розмовляти/переписуватись з ними.
Сама ним користувалась. Чудово функціонує. Є одне АЛЕ. Допомога має бути, звісно, двостороння, мовці знаходяться по парах.
Розмовляла англійською та німецькою (дуже популярні у них ці мови в графі вивчення), вони мене за це відповідно вчили румунської.
Тому потрібно вільно знати якусь практичну мову, бо румунів, бажаючих вчити російську/українську особливо немає.
Кращої альтернативи (безплатної!) для спілкування з носіями мови в інтернеті не знаходила.
это первые попавшиеся помазанник с гугла (я так понимаю, в стоимость входит и найти таких предков, если таковых не было)
Для подачи на загран в Бухаресте украинский загран нужен лм перевод? вы там не написали. и спасибо за информацию
Всем привет! Такой вопрос: при подаче документов в Сучаве нужна справка о несудимости из Румынии? И если нужна, то где можно быстро ее сделать? Благодарю за информацию
Здравствуйте!
Я планирую поездку на 19.09.2017 года в Бухарест с Киева или Черновцов.
Кто возьмет?
Всім привіт. Був присутній на присязі 12.09. Мене не допустили до здачі присяги тому що мого імені не було в списку. Коли в кінці третього заходу я також не почув свого прізвища,підйшов до охраніка,який читав списки і на я на ломаній румунскій пояснив,що в мене в черере вказано,що моя присяга сьогодні. Ми разом переглянили списки 3-х заходів,мене не було. Він подзвонив комусь і сказав чекати. Вже після присяги прийшла домна забрала черере і коли повернулася,то сказала,що мене не має в базі на сьогоднішню присягу,їдь в київське консульство(бо я там записувався) нехай вони розбираються. Я почав сперечатися, тоді вийшов Горілич і сказав їдь на Київ там розбирайся,а це вже була 5 год. вечора. На наступний день,коли я приїхав в Чернівці,написав листа в київське консульство. Мені передзвонили і сказали,що вони мої дані на Бухарест передали ще 12.09 і з їхнього боку помилки немає,сказали приїжай в середу на запис на присягу знов. Звідси запитання: чи зможе консул записати мене швидше на присягу,наприклад на наступну чи доведеться знову чекати 6 міс.? В кого є такий досвід поділіться?
Всем привет, Никто случайно не будет в Сучаве в понедельник или во вторник забирать или оформлять буллетин в офисе который в моле находится? Нужно уточнить один вопрос.
Кто в курсе вопросов конвертаций. С какой картой лучше ехать в Бухарест ? Грн, $ или евро ?
Відгукнітся хто їде на присягу 26 жовтня?
Социальные закладки