Отже, припиняйте звинувачувати погранців, що вони не стріляли. Там натовп заряджених, розпсихованих, але беззбройних цивільних людей. І кільканадцять озброєних провокаторів в натовпі. Ви хотіли гори трупів?
Ви хотіли гори трупів напередодні відкриття чергової сесії Генеральної асамблеї ООН, де мають розглядати питання Криму і Донбасу?
Повірте, Путін і його холуї українські також цього дуже б хотіли.
Тому і запланували цю грандіозну провокацію саме за 2 дня до сесії. Не за 1 день, не за 10, а щоб "свіжачок" і якраз на момент кли заграє гімн ООН. Щоб ЗМІ встигли розігнати деталі кривавого побоїща та чергового Майдану в Києві, який бирається, бо "злочинна влада пролила невинну кров".
Подібний сценарій уже був. Під час Революції Гідності. Тоді перші вбивста активістів (Жизнєвський, Нігоян, Вербицький) відбулися рано вранці 22 січня. Саме того дня, коли в Давосі відкривався саміт і туди поїхав Азіров шукати грошей та прориву з ізоляції. Якраз на початок саміту стало відомо про кров. Миттєво навколо української делегації порожнє коло утворилося.
А тепер? Що сталося? Трупів немає. Саакашвілі в Україні. Через вчинення кримінального злочину низкою депутатів. Це просто подарунок владі!
А далі? Перебуваючи у Львові, Саакашвілі заявив, що подальших поанів не має.
ВІН ПРОРИВАВСЯ ДО УКРАЇНИ НЕ МАЮЧИ НІЯКИХ ПЛАНІВ!
Він просто чекає на дружину та дитину.
Трохи втомлений, але щасливий.
Тіпа хепі енд.
І це свідчить або про те, що він та його оточення не розраховували на те, що їх пустять. Розрахунок був на щось інше, а тепер щось пішло не так. Або на те, що Міхаїл абсолютно не самостійна фігура і плани йому звідкись розробляються.
Я взагалі не розумію його мотивів. Вот від слова ваащє. Якось більшість з нас не звертає увагу на те, що згідно до Конституції, він не мав права балотуватися у президенти до 2025 року, і навіть у депутати - до 2020. Тобто як лідер він ніхїто - кому потрібен месія без святості? Хто за такою політичною силою піде?
А тепер він ще й офційне не може очолити не те що партію - навіть головою сільрадли стати не може.
Я не можу зрозуміти нафіга особисто йому ця вся лабуда? Тільки не треба мені про щиру любов до України і про те як він почувається уже не грузином, а українцем. Я як Станіславський - не вірю.
Одного боюся. Загроза того, що його "грохнуть" ще дуже висока. І знов таки був в нашій історій подібний сценарій: зникнення нікому не відомого журналіста, швидка розкрутка його до рівня національного героя, "касетний скандал" через записи, які технічно не можна було зробити так, як про те розповідав Мельниченко і готова "Україна без Кучми".
Социальные закладки