|
Якщо Ви ПОСЛІДОВНО в ПИСЬМОВОМУ спілкуванні з банком будете збирати АРГУМЕНТОВАНІ ДОКАЗИ і вони будуть на Вашу користь (не тільки на Вашу думку), то до суду справа не дійде... Юристи банку цього не допустять, так як судові витрати будуть покладені на банк і вони потім будуть відповідати за "програну" справу... А поки що з Вами спілкуються "практиканти" які на посаді тільки з позавчора і їх обов'язок відсіяти певний відсоток клієнтів, заставити їх змиритися і відмовити від подальших кроків, тим більше борг копійчаний. При виникненні фінансового спору з банком відразу ж ЗАБУВАЙТЕ про УСНЕ спілкування!
В цій темі, декілька десятків/сотень сторінок назад, я розповідав про свій випадок, коли з мого рахунку в автоматичному режимі поповнювалися телефони (без мого дозволу). Спочатку мене це влаштовувало, але коли Приват ввів комісію за поповнення 0,50грн мене задавила жаба () і я письмово звернувся до банку з вимогою повернути списані кошти. Справа тягнулася десь три-чотири місяці. Кошти і надалі перераховувалися, мені «доказували» що це я сам через приват24 здійснював операції, формально відписувалися і т.д., але я не здавався… Потім підключили «службу безпеки банку», співробітник якої просив мене приїхати до нього ! (дивний, тобі потрібно, ти і приїжджай! Я буду там і там, з такої до такої години), потім «переконував» мене що гроші «не пропали», а були перераховані на рахунок моб. оператора. Телефон належить кому? Це ж Ваші родичі? Вам відомі власники? – Так. - То поговоріть з ними нехай вони повернуть Вам кошти. – На що я вже мабуть грубо відповів, що мене не цікавить де кошти і з ким потрібно говорити. Банк без моєї згоди, з мого рахунку списав кошти і тепер нехай їх поверне і все! А потім нехай собі спілкується з абонентами, з моб.оператором і т.д. про повернення перерахованих сум, це вже проблеми банку. А не повернуть, я звернися до суду.
У справі було багато різних деталей, але закінчилася вони тим, що банк нарешті «знайшов дірку» в ПЗ і видалив цей регулярний платіж, якого ніхто ніде не бачив.
А до мене зателефонував «компетентний співробітник» і запитав чи задоволений я як вирішена моя справа. На що я відповів, що кошти мені не повернуті, що у «справі» докази всі зібрані і вона на етапі подачі в суд… - Зачекайте, не подавайте кілька днів… Чекав я менше години. Дзвінок. «Ми переглянули Вашу справу і вирішили повернути Вам гроші». Через двадцять хвилин кошти були повернені на мій рахунок.
Багато все це зайняло часу? Та ні. Просто в часі це розтягнулося на півроку.… Але справа вирішена на мою користь. Правда це єдиний випадок, коли я «нагрів» банк: і телефон поповнив, і гроші повернув… І було просто цікаво та пізнавально...
Колись настане день... закінчиться війна...
Приватбанк,такой вопрос.Третье лицо может пополнить в отделении ПБ мой валютный депозит?Естественно депозит с правом пополнения.
Сьогодні скористався електронним квитком у тролейбусі у Львові. Купляв через Приват24 через сканування QR коду. Зручно...
Колись настане день... закінчиться війна...
PrivatBanker, а что изменилось в написании реквизитов в SWIFT-платежах? А то мне скинули скрин сообщения, а самому ничего подобного не приходило.
Для получения платежа в ПриватБанке, отправителю необходимо уделить особое внимание заполнению следующих полей при создании SWIFT-платежа:
- полное наименование и адрес получателя(включая почтовый индекс);
- полное назначение платежа:
Если отправитель физическое лицо, необходимо конкретизировать, кому отправляется платеж. При переводе родственнику необходимо указать степень родства(частный перевод брату, отцу и т.д.). В платежах между физ.лицами в назначении платежа должно быть указано "частный или неторговый перевод";
Если отправитель юридическое лицо, необходимо конкретизировать, за что отправляется платеж(зарплата, авторский гонорар, за разработку ПО, за услуги копирайтера и т.д.).
https://privatbank.ua/ru/news/privatbank-obnovil-men-u-terminalov-samoobsluzhivanija/
ПриватБанк обновил меню терминалов самообслуживания
....... до конца апреля «лицо» сменят всем 12 700 ТСО по Украине
Подскажите, на свою долларов карту мне надо положить 500 уе. Это в кассе можно? Комиссия есть?
Канешна))))Только предварительно впихните долларовую карту и через окошко пополнения.Я предварительно проконсультировался в отделении и мне указали на терминал в который можно без опасений пихать уе...
Так же само пополняю гривневую карту долларами через услугу Обмен валюты,когда курс в Привате хороший и не надо большие суммы менять.
Можно, но не нужно.
Я как то запихнула пару тысяч и терминал завис. Ни чека, ни прихода на депозит. Хорошо, что терминал был в отделении и процесс происходил на глазах у менеджера. Час мы с ней разбирались с ситуацией через центральный офис. Пришлось потерять время и нервы. Теперь только через кассу.
Социальные закладки