| ||
Нет, теперь есть возможность подключиться по витой паре, или оптике. Всё как у нормальных провайдеров.
БЛОГЕР - JAFAR
а частный сектор работа идет?
У меня частный сектор (Чубаевка) пользуюсь vdsl. Карта покрытия : http://novamerezha.com.ua/uk/internet/coating
только они всучивают городской телефон в придаток к интернету.
я хотел взять на полгода как резерв, но нафиг он с телефоном нужен?
Зростають обсяги спожитого інтернет-трафіка абонентами оновленої мережі Укртелекому – до 7,3 Гбайт на добу
В одеській Аркадії абоненти оновленої мережі Укртелекому, яким тепер доступний швидкісний інтернет, стали активніше ним користуватися – трафік зріс втричі. Якщо раніше у середньому добове споживання трафіка одним абонентом становило 2,5 Гбайт, то на новій мережі – 7,3 Гбайт. Відповідно, втричі зросли обсяги місячного трафіка – до 220 Гбайт.
Завдяки технічній модернізації середня швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях зросла майже 2,5 рази і сягнула 20 Мбіт/с. Її достатньо для одночасного перегляду цифрового телебачення та використання інтернету з декількох пристроїв.
Нову інфраструктуру Укртелекому в Аркадії побудовано на базі активних розподільчих шаф Huawei, за допомогою яких надається весь спектр послуг. Це SIP-телефонія, широкосмуговий доступ до інтернету за технологіями ADSL, VDSL, GPON, цифрове телебачення.
Нагадуємо, що модернізація мережі Укртелекому відбувається у 6 містах України (Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі та Запоріжжі), її завершення планується на 2018 рік. Нова мережа охопить 3,3 млн домогосподарств та 1,7 млн абонентів Укртелекому.
БЛОГЕР - JAFAR
Модем Huawei HG630 V2 дали бесплатно с контрактом на 2 года;
про ip - скорее всего динамический;
![]()
ну а с телефоном городским сколько всего в гривнах платите?
лично я не занимаюсь оплатой поэтому точно не скажу, но подозреваю 80 инет + 50 телефон
Я когда подключался по акции в октябре сказал, что телефон мне не нужен - подключили только интернет + wi-fi router Huawei. Абонплата полгода по 1 грн в месяц, потом 70 или 80 не помню уже)
очень странно Santa_Klaus, что вам позволили так сделать: юзать инет без телефона
Интернетчик, пиар Укртелекома не имеет смысла. все равно гнилая контора, сверху донизу, никогда не будет Европейским провайдером качества и тп.
Социальные закладки