|
Та не скажіть, шановний, адже є такі, як в Криму та лугандонії, а є такі, як решта, серед яких також є такі, як в Криму та "лугандонії" (тамбовський вовк їм товариш)...
Бачте як все заплутано!? А розділила їх сама доля, а то і ще всередині матері, на генному рівні...
Душити їх потрібно.., душити і постійно, бо що ще зрадники заслужили?
Последний раз редактировалось Bivaliu; 09.01.2017 в 19:29.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Последний раз редактировалось zarema; 09.01.2017 в 21:41.
- ты меня угостил?
- нет, ты купил.
Ось і смоктанув Сцікло у Хуйла.....
ФСБ пов'язала українця при в'їзді в Крим
http://espreso.tv/news/2017/01/10/fsb_povyazala_ukrayincya_pry_vyizdi_v_krym
Про це повідомляють російські ЗМІ.
Інцидент стався на автомобільному пункті пропуску Перекоп, де російські прикордонники зупинили громадянина України 1973 року народження. Виявилося, що раніше з ініціативи міграційної служби Краснодарського краю йому був закритий в'їзд до Росії до 2019 року.
В ФСБ зазначили, що чоловік вирішив обійти заборону і звернувся в РАГС міста Нова Каховка Херсонської області із заявою про зміну прізвища, після чого отримав новий український паспорт.
Зараз українець перебуває під вартою, порушено кримінальну справу.
Якщо вина порушника буде доведена в суді, йому загрожує штраф до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до 4 мроків.
Они непременно воспользуются вашим советом.
Сами, сами... То есть это их дело. Я вас правильно понял?
Да уж...
А что же мне было делать, если мой фильм плох, моя ссылка не работает, а поезда описанные мной стояли на запасном пути.
Зато оправдал ваши фантазии.
P.S. Напомнило диалог о суслике... Концовка правда у нас с вами другая - суслика то нет.
Нет, я серьезно, у меня возникла даже версия, что вы обладаете очень тонким чувством юмора.
Последний раз редактировалось Бричмула; 10.01.2017 в 11:30.
У крымских татар выбора нет, они прекрасно понимают что при рАссеи их выживут из Крыма, они уже через такое проходили.
Не понятно что ты хочешь доказать, украинцы должны взять в руки оружие и идти освобождать крысиян, которые с караваями встречали рАссею, а ты будешь сидеть на стуле и указания всем давать...
Дорога, как театр, там постоянная смена декораций.
Социальные закладки