На початку року ми провідали блокпости одеського спецназу УВС в Маріуполі і жахнулися умовами, в яких перебували наші бійці. Вони несли службу в целофанових конструкціях без туалетів та інших мінімальних зручностей.
Я попросив одеських бізнесменів допомогти з облаштуванням цих блокпостів. Ми замовили у Вінниці сучасні вагончики, обладнані всім необхідним, поїхали і встановили їх на всіх блокпостах. Коли це було зроблено всі командири і бійці на місці були дуже раді, вдячні і говорили, що нові блокпости сильно полегшили виконання бойового завдання. Правда, тоді моя поїздка туди викликала гнів адміністрації президента, її прес-спікер звинуватив мене у розголошенні держтаємниці, а місцевий губернатор, після дзвінка з Києва, гнівно обрушився на мене за втручання не в свою справу, на що я відповів, що оснащення одеського спецназу не що інше, як мій прямий обов'язок.
Вчора наші представники були в Маріуполі і вирішили подивитися, в якому стані ці блокпости. Яке ж було моє здивування, коли виявилося, що всі вагончики кудись зникли і бійці знову несуть службу під целофаном, а з того, що ми привезли залишилися тільки туалети.
Я направляю лист керівництву МВС із запитом про те, що конкретно там сталося. Сподіваюся, ми не маємо справу з банальною помстою за рахунок безпеки і комфорту захисників країни.
Социальные закладки