| ||
Шановний, це місцевий Ваш досвід.
А от я у 60-ті роки спокійно працював кожні канікули то у СМУ, то на консервному заводі і після 7, і після 8, і після 9-го класів...
Правда платили мало.., але один з наших знатоків знайшов з допомогою батька закон про те, що ми повинні були працювати по 4-и години, а не всі 8.
Після чого нам значно доплатили.
Примітка: виправив щодо доплати тому, що тоді зчинився "шкандаль" щодо надмірної експлуатації дитячої праці і нам не просто заплатили не за 4-и, а за 8 годин, а ще й дали якісь там премії (по 25-30 крб), щоб "шкандаль" погасити...
До речі, під час війни в деяких місцях діти працювали примусово ОФІЦІЙНО з 12 років за законами для дорослих: за прогул - суд, за брак - суд, за покидання роботи без дозволу - суд...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 13.11.2016 в 18:24.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Какой праведный гнев? Все кто скажут что в Украине можно в 14 лет официально устроиться на работу что бы шел трудовой стаж будут наглыми лжецами. Единственный вариант это фирма папы\мамы\бабушки\дедушки. Так что давайте без популизма ?
Все что связано с бандюком азоваковом, его легионом наци, вызывает у меня только тошнотворные чувства. Это бандюк, все его окружение бандюки, сын его бандюк, все его соски и хенерабы тоже бандюки и ублюдки. Но он будет сидеть и дальше потому что у него похоже компромата с майдана хватит на всех и на визитку и на пастора и на петра первого. Поэтому он ведет себя как наглая собака кусающая всех кого захочется - правый сектор, сакашвили, интер и т.д. и т.п. Такой себе серый кардинал.
Здрасе как говорят в Одессе ,я Вам говорю за официальное трудоустройство , а стаж в этом возрасте не шел ,это я отвечаю Бывалому ,я на каникулах в 12 и до 15 лет подрабатывал ,я хотите верте хотите нет ,обозвите брыхуном в 14 лет правда это было один раз ,заработал 120 рублей за месяц.Когда я принес эти деньги бабушке и отдал она заплакала, и сказала "сынок ты що когось обикирав"?
Последний раз редактировалось sergey2961; 13.11.2016 в 16:34.
То , что ты в чего то не знаешь , не означает что этого не существует .
У меня работали несовершеннолетние .
Для меня не было никаких причин их не оформлять официально , по закону это разрешено при условии неполного рабочего дня .
Работали продавцами , ЕСВ , единый налог , все как положено .
здесь могла бы быть Ваша реклама .
здесь могла бы быть Ваша реклама .
Последний раз редактировалось Bivaliu; 13.11.2016 в 18:18.
От що за звичка перескакувати з одного на інше? Невже так важливо те, щоб "Ваше" було верхнім??
Я хіба щодо стажу писав? Я на ствердження того, що у СРСР діти НЕ МОГЛИ працювати, скромно відмітив факти своєї праці.
І ні про трудові книжки, а також ні про стаж - жодного слова...
Хоча якби на то була потреба (урахувати ті місяці), то це також не стало б проблемою, бо зараховували мене ОФІЦІЙНО (наказом по підприємству) і платили по ВІДОМОСТІ, а не з кулака в кулак..
Бывалый, ты сам с собой начал разговаривать? А то, если не заметил, тебя никто и не слушает уже.
Не тринди, був в мене учень в 1963 році, 15 років роду з офіційною Трудовою книжкою. А мені, бригадиру на КрАЗі, в той час було теж лиш 18 років. Його мені нав'язали з парткому через відділ кадрів для перевиховання після дитячої колонії, куди його посадили за наркоманію. Це інформація і тим, хто також триндить, що при совку наркоманів не було. Ковтав той Льонька кодеїн, який в аптеці тоді без особливих труднощів можна було купити при наявності рецепту, який теж без великих зусиль можна було дістати. Мама того Льоню збалувала, керувала кафе, тому в неї було бабло. До речі, по слухам той Льонька потім армійським офіцером став. Я сам працював офіційно на заводі після школи з 16 років, єдина відмінність була - робочий день був на годину коротший.
Последний раз редактировалось Прокір; 13.11.2016 в 22:17.
Шановный, я вам же написал, азоваков - бандюк, все его окружение - бандюк, что может получится если будет бандюк ? Я думаю очевидно что ничего. Так что на ваш вопрос я ответил с лихвой. Азоваковская банда в стиле регионов подминает власть под себя, потом пнут шоколадного под зад и тот полетит, ой как полетит.
Социальные закладки