Ничего не понимаю.. Вы курить хотите или нет? )))) То у Вас курильщики второй сорт, то Вы не хотите чтобы ребенок дышал дымом. Я незнаю способа курить без дыма. Но я не курю.. возможно такие способы и существуют.
И видимо все-таки нужно прояснить что такое общественное место.
Согласно Закона Украины
Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення
громадське місце - частина (частини) будь-якої будівлі,
споруди, яка доступна або відкрита для населення вільно, чи за
запрошенням, або за плату, постійно, періодично або час від часу,
в тому числі під'їзди, а також підземні переходи, стадіони;
Т.е. на мостах, на Думской площади, на улице Банковой - курите на здоровье!
А запрещено вот где:
1) у ліфтах і таксофонах;
2) у закладах охорони здоров'я;
3) у навчальних та освітньо-виховних закладах;
4) на дитячих майданчиках;
5) на спортивних майданчиках;
6) у під'їздах жилих будинків;
7) у підземних переходах;
8) у громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення).
Забороняється, крім спеціально відведених для цього місць, куріння тютюнових виробів:
1) у закладах громадського харчування (не менш 50% відводиться для місць де заборонено паління, місця де паління дозволено повинні бути обладнані витяжною вентіляцією).
2) у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ;
3) у приміщеннях закладів культури;
4) у приміщеннях закритих спортивних споруд;
5) у приміщеннях підприємств, установ та організацій всіх форм власності (власник, або орендар повинні облаштувати місця для паління).
И то же самое в ЕС. В некоторых странах более жестко чем у нас.
Я думаю на этом дискуссию можно заканчивать. Хотя нет.. можем еще поговорить как соблюдается у нас это в закладах громадського харчування де не менш 50% відводиться для місць де заборонено паління а місця де паління дозволено повинні бути обладнані витяжною вентіляцією. Вот этот вопрос достоин отдельного обсуждения!

Социальные закладки