|
Служительница Бога
Бизнес
Мне все равно
«Заповедь новую даю вам, да любите друг друга» (Ин.13:34)
Почем сейчас в церквах роуминг с Всевышним?
Так сучасна церква це бізнес проект, чи служіння Богові і народові?? Ви ж знову так і не відповіли!?!?
Дивуюсь я з ідеологічної витримки сучасних св'ященників: "Ти йому КОНКРЕТНЕ запитання, а він - як вуж на вилах.., ні конкретної тобі відповіді, а лише спроби перевести розмову на іншу тему, або взагалі сказати щось про негрів, яких десь ще вішають..."
Я ж спросив Вашу думку про бізнес конкретної особи, а Ви замість відповіді ВКОТРЕ(!!!) собі дозволили розширити тему і зробити "ідейний пас" у бік опонентів!?!? До речі, якщо він "лжепатріарх", то хто Ви? Боюсь догадатись.., не ідейний службовець/посібник іншого "лжепатріарха" (путлерівця) у країні, що воює, виборюючи свою незалежність?? Пробачте мою відвертість, але Ви першим розпочали це, не маючи ЖОДНИХ переваг!
Бувайте, "отче".., я утримуюсь від подальших запитань, бо щось закрались у мене не безпідставні сумніви щодо Вашої щирості у відповідях на них...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 18.07.2016 в 17:00.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Отче, знову Ви не щирі, що не личить сану!
Це Ви і не знаєте чи бізнес церква (прибутковий "комбінат" з надання послуг населенню)??
Облиште.., пан Мордехай жив на утриманні зятя Енгельса і зумів написати цілий "роман" під назвою "Капітал" лише на підставі матеріалів, щодо діяльності фабрики зятя! У якому достеменно розповів про те, що таке додаткова вартість (і прибутки) та як вони утворюються! Ви ж живете за рахунок храму і не знаєте того прибутковий він чи ні?? Не смішіть народ!
І щодо ім'яреків, тут також нічого гадати не потрібно, потрібно лише мати бажання знати те, чи інше і все...
Які "домисли", отче? Те, чи був громадянин Агафангел, чи не був депутатом від Вінниччини, дуже легко (при бажанні) перевірити по списку тих самих депутатів у ті часи.., те чи пропонував він на посаду чи ні 1-го секретара КПУ - ще простіше встановити, бо є стенограми засідань. А решта - втрачає сенс, бо не мав МОРАЛЬНОГО права служитель культа пропонувати того, хто очолював безпощадну боротьбу з релігією.., хоча б пам'ятаючи ту кількість загиблих колег від рук цих самих "вождів". Вони ж там (під землею, чи на небі) перевертаються від такої несправедливості. Такий вчинок "служителя культу" можна пояснити лише одним: НАЯВНІСТЮ величезної особистої ВИГОДИ у будь-якому її вимірі! Що наочно свідчить про прибутковість подібного "бізнесу"!
І ніяк не інакше...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 19.07.2016 в 09:56.
Много слов о чем-то. И что из того, что Митрополит Агафангел был депутатом? Например, на Кипре архиепископ Макариос был и президентом.
Или еще более известный пример: Папа Римский является и руководителем государства Ватикан. Чего же Вы его не обличаете?
Или Вам это не разрешается?
А у протестантов вообще есть "религия процветания", где бизнес поставлен во главу угла.
Начните и их обличать...
«Заповедь новую даю вам, да любите друг друга» (Ин.13:34)
Каждый должен заниматься своим делом. Если религия взяла на себя обязательства перед Богом наставлять на путь истинный, заниматься воспитательным процессом граждан, так и занимайтесь. А так, вовсю друг на друга киваете, не мудрено, что столько направлений расплодили внутри одной религии. Бог - един, зато вас немерено. И все Ваши посты, в итоге напоминают концовочку из анекдота:
- Боже мой? Что Вы плетёте?
- Всё плету. Чушь, макраме, лапти...
Я всё ещё под впечатлением после выставки Леонардо Да Винчи. Если ещё не посетили, сходите. Может снизойдёт Божья благодать то. Было бы очень здорово) Там как-раз и "Тайная вечеря".
Ні, ну це вже відверта зухвалість!! Я Вам задаю КОНКРЕТНЕ ПЕРСОНАЛЬНЕ запитання щодо бізнесу КОНКРЕТНОЇ установи, а Ви знову замість КОНКРЕТНОЇ відповіді розвертаєте бесіду на протестантів, Кіпр, Ватикан??
Не шановний (пробачте, "отче" не можу після цього сказати), Ви хоч інколи в очі прихожанам дивитесь.., чи тільки в руки??
Я Вам ось це: А Ви мені у відповідь, буцім і не читали, ось це: Та хай він буде і надалі депутатом, але поясніть мені, що то було: чи то загравання, чи то його служіння 1-му секретару ЦК КПУ?
Це наслідки боягузства, прислужництво, зрада вірянам та пам'яті загиблих, чи ПЕРСОНАЛЬНА матеріальна вигода ім'ярека, адже у подальшому пішов на підвищення!?
Вам не соромно за такий бізнес перед прихожанами?
Ось на це дайте відповідь, а подібні факти з інших світових релігій та різних гілок християнства не приводьте, бо мова йде про те, що коїться у нашому домі, а не у сусідів...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 20.07.2016 в 10:37.
Конкретных ответов не будет - это ежу понятно.
---------- Сообщение добавлено 21.07.2016 в 01:59 ----------
Да и что он может ответить? Открыто признать сущность церкви - тогда уходить с работы придётся. Я вполне допускаю наличие в церкви нормальных священников и, возможно, отец Сергий относится к таковым.
Думается мне, стоило бы поставить вопрос ребром - что важнее, исправление человеческой природы или же сам по себе процесс перманентного покаяния. Если важнее конечная цель, то на ней денег не заработаешь, а вот бесконечное покаяние весьма эффективно ослабляет завязки на кошельках кающихся.
Как сделать всех добрее? Убить всех злых.
Последний раз редактировалось grremlin; 21.07.2016 в 22:22.
Как сделать всех добрее? Убить всех злых.
Впервые слышу о традициях таких, а вы чем говорите? Насчёт мышления ..а что мышление? Или чье мышление?=grremlin;63174144]Отчасти дело в традициях, отчасти в особенностях мышления людей...
Социальные закладки