|
Служительница Бога
Бизнес
Мне все равно
Где только священники не освящали и протестующих и само оружие..........
---------- Сообщение добавлено 11.07.2016 в 00:57 ----------
Это не от меня зависит, не моя вина, что церковь моет руки вместе с властью.
---------- Сообщение добавлено 11.07.2016 в 02:19 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=poz5zBN78rs
Почнемо з першого.., більш того, шановна, в Україні є і УПЦ (МП), і УПЦ (КП), і УАПЦ. Ви цього не знали? Так про яку з них Ви?
Православні - це не все християнство, а все християнство - це не тільки православні!
Гілок християнства стільки, що пальців не вистачить всі перерахувати. І всі вважають саме себе від Бога і самими правильними...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Позиция многих попов уникальна, когда сами засранцы грешат, то говорят что они обычные люди. Но как только входят в роль веры, начинают вещать с позиции, так оно и есть на самом деле.
Где, ёмана, была эта вера когда засранец плевал в душу свою?
И почему, когда вещает, забывает что это всего лишь, вера...и это совсем не означает, что так оно на самом деле...потому, как засранец не знает как оно, знал бы...не нужна была бы ему вера.
-Я не слишком умён, но я знаю, что такое любовь.-
В очередной раз напоминаю, что политические дебаты ведутся в другой палате, дальше по коридору.
Как сделать всех добрее? Убить всех злых.
Отче, от Ви в десятий раз так і не відповіли на моє запитання про те, чи церква це бізнес, чи є у ній (сучасній) і елемент служіння... ?
До речі, слово "бізнес" не потрібно розуміти буквально, тобто, що при цьому присутня вигода виключно у грошовому еквіваленті. Інколи та вигода вимірювалась різними преференціями, але всерівно це була робота на вигоду!
І то, що Ви запитали про звання ієрархів церкви - також доречно. Ось Вам до роздумів такий бізнес-сюжет: у 1990 році депутат ВР від Вінницької області, тоді ще такий собі маловідомий Агафангел, на засіданні підвівся (САМОСТІЙНО) і запропонував на посаду Голови ВР такого собі громадянина Івашка (першого секретара ЦК КПУ - гнобителя церкви)!?
От цікаво взнати Вашу думку, Агафангел тоді виконував службове завдання, маючи якесь звання, чи просто переслідував конкретну вигоду (чи то матеріальну, чи то у вигляді преференцій для церкви)?
Незалежно від Вашої відповіді, а її є бажання побачити, скажу Вам свою думку: "Цей його вчинок наочно підтверджує наявність бізнес-інтересів і тієї самої вигоди, бо навіщо інакше уцерковленій людині у той час, коли церква відокремлена від держави і від політики, було ІНІЦІАТИВНО перейматись розподілом посад у тій самій ВР, та ще й на користь КПУ?"
Не інакше, що це робилось, переслідуючи КОНКРЕТНУ ВИГОДУ/ВИНАГОРОДУ.., що з моєї точки зору НАОЧНО підтверджує те, що церква - це таке бізнес у різноманітних його проявах...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 18.07.2016 в 16:41.
Социальные закладки