| ||
У нас половина населения готова сама сдаться и лечь под кацапов подмахивая, главное что б пенсию насыпали ну и про индексацию не забыли - если бы это было не так, то Овощ никогда не был бы презом.
Так что нефик стрелки переводить на МВФ и реформаторов и винить их в своих проблемах - сами во всем виноваты
Найбільше мене вразило слово "реформаторов". Найбільші реформатори були Кучма та Янукович. Ось тільки реформи вони робили на свою користь. А який з Порошенка реформатор, навіть структуру своєї Адміністрації він зберіг від Яника.Так что нефик стрелки переводить на МВФ и реформаторов и винить их в своих проблемах
Власть ругать надо, что-бы не зажиралась. Когда власть не ругают и не хвалят, значит люди довольны или затаились.
Жизнь карантин у входа в Рай.
Та ти шо! І що ж це за міфічні реформи? Гривня з 8 до 25 чи права людини покращилися, а може виробництво налагодилося? А може новий генсек почав виконувати свої обов'язки по Конституції?
Мені твої Томбінські лапшу на вуші не навішають, а ось неукам,таким як ти... А твоє "факт признаний" мені нагадує шевченкове "моголи ми, моголи". Може тебе, недолугого, німці і борщ навчать варити?
До речі, я вхожий в Представництво на Володимирській 101. А ти тамтешіх паразитів з ЄС бачив? Для прикладу, повідай мені, чим там займається дармоїд-бюрократ Станіслав Топольницький, який уявлення має про Україну, як я про класичний французький танок.ЕС и США, ну а твое мнение, Прокир оно гдето в первой десятке с конца
Последний раз редактировалось Прокір; 25.05.2016 в 12:42.
Власть надо ругать всегда...и слуги народа должны знать свое место и за базар отвечать конкретно...
http://gazeta.ua/articles/politics/_so-poroshenko-naobicyav-za-dva-roki/700175
Що Порошенко наобіцяв за два роки
Ну у кого что свербит тот о том и говорит
Я так понимаю что реформа армии а по сути создание новой с НУЛЯ тебе на ум не идет????
Децентрализация?
Украина не закупает и не потребляет российского газу? Это не результат реформы?
Декоммунизация??? Коммунизм и его символы уровняли с нацизмом и фашизмом - не надо было делать?
Уровняли тарифы на газ - не реформа?
Социальные закладки