Тема: Современная Украина III. Что дальше?

Ответить в теме
Страница 2478 из 5155 ПерваяПервая ... 1478 1978 2378 2428 2468 2476 2477 2478 2479 2480 2488 2528 2578 2978 3478 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 49,541 по 49,560 из 103098
  1. Вверх #49541
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от bwin_67 Посмотреть сообщение
    мы вырабатываем коррупцию -схемы и даже экспортируем ее понемногу))
    І тут ти, хлопче, не вгадав. Ми виробляємо більш страшне зло - суцільну безвідповідальність, корупція з якої є лиш невеликим шматочком.
    Немає на чому виробляти щось корисне. Механічне обладнання дуже зношене
    Дай мені оте зношене і я на ньому буду виробляти продукцію в ЄС. Головне в виробництві не технології, а розум до них. Он іранські жінки на допотопних верстатах виготовляють знамениті перські килими. А моя покійна бабця варила борщ без наявності технологій сучасного ресторану, якому до рівня цього борщу ніколи не добратися.

2. Вверх #49542
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Капитан-Грей Посмотреть сообщение
    Ну это типа - закусывать надо.
    Да вот именно такая мысль и проскользнула

3. Вверх #49543
    User banned
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    І тут ти, хлопче, не вгадав. Ми виробляємо більш страшне зло - суцільну безвідповідальність, корупція з якої є лиш невеликим шматочком.

Дай мені оте зношене і я на ньому буду виробляти продукцію в ЄС. Головне в виробництві не технології, а розум до них. Он іранські жінки на допотопних верстатах виготовляють знамениті перські килими. А моя покійна бабця варила борщ без наявності технологій сучасного ресторану, якому до рівня цього борщу ніколи не добратися.
    Прокора в президенти!

4. Вверх #49544
    Військовий експерД
    Дай мені оте зношене і я на ньому буду виробляти продукцію в ЄС.
    Головне в виробництві не технології, а розум до них. .
    Вольво - сделано с умом.
    Таврия - сделано руками.

Никогда наша продукция, изготовленная по ДСТУ "И так сойдет", нигде котироваться не будет.

5. Вверх #49545
    Не покидает форум Аватар для Myrddin
    Прокора в президенти!
    росии!

6. Вверх #49546
    Про-Куратор Аватар для Капитан-Грей
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Вольво - сделано с умом.
    Таврия - сделано руками.

Никогда наша продукция, изготовленная по ДСТУ "И так сойдет", нигде котироваться не будет.
    Таврия как дорожный чемодан. А вот у ВАЗа поговорка - Не бзди доедем!
    Жизнь карантин у входа в Рай.

7. Вверх #49547
    Не покидает форум Аватар для Dalmore
    Віталій Касько с Davit Sakvarelidze.
    4 ч ·

Про кадрові рішення в Генпрокуратурі.

Сьогодні - 24 травня – спливає два місяці з часу, коли шокінська «бригада» попередила про звільнення більшість слідчих і прокурорів Генеральної інспекції. Це означає, що відсьогодні Генеральний прокурор зможе звільнити їх формально без порушення закону.

Однак хочу нагадати, що саме ці хлопці і дівчата продемонстрували дієвість і принциповість, і боролися проти корупції в прокуратурі до кінця. Саме вони розпочали справу «діамантових прокурорів» і попри шалений тиск з боку верхівки ГПУ довели її до суду. Саме вони виконували свою роботу замість консультуватись із «смотрящими».

Ці молоді, перспективні слідчі і прокурори рік тому повірили в політичну волю боротися з корупцією. Тепер, показавши, на що здатні, вони виведені поза штат і очікують на звільнення. Навіть перевестись в інші підрозділи прокуратури і далі працювати вони не можуть - там або давно вже розставили «потрібних людей», або немає запиту на чесність і професійність.

Сигнал, який подає ГПУ молодому поколінню - не йдіть сюди за справедливістю, таким тут не місце.

Поки наказів про звільнення ще немає, хочу наголосити для нинішнього керівництва прокуратури - у вас ще є можливість відновити у Генеральній інспекції тих, хто вже пройшов свій «конкурс» в боях з корупціонерами в погонах. І відновити віру в справедливість.
    Народ безмолвствует....(с)

8. Вверх #49548
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Вольво - сделано с умом.
    Таврия - сделано руками.

В тебе є досвід розробки, виробництва та поставки в США продукції? В мене є.
    А про "Таврію" можуть так говорити лиш повні дилетанти. На відміну від 2108, яку по суті (двигун, КПП) розробили конструктори "Порше", авто розробили в Запоріжжі та Мелітополі. Але при бездіяльності Москви це авто поставили на виробництво з запізненням в 12 років без належного вкладення коштів для постановки на виробництво.
    Тріпачі з форуму, так хто мені дасть устарівше машинобудівне виробництво для доказу того, що й на хламі можна щось якісне робити?

9. Вверх #49549
    User banned
    Розенко рассказал, что ждет пенсионеров Украины

http://finance.obozrevatel.com/fea/34210-rozenko-rasskazal-chto-zhdet-pensionerov-ukrainyi.htm

Наш горемычный опыт подсказывает что любые инициативы правительств приводят к ухудшению ситуации...здесь даже прослеживается уже некая система, когда гладко было на бумаге да забыли про овраги...

10. Вверх #49550
    Про-Куратор Аватар для Капитан-Грей
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Розенко рассказал, что ждет пенсионеров Украины

http://finance.obozrevatel.com/fea/34210-rozenko-rasskazal-chto-zhdet-pensionerov-ukrainyi.htm

Наш горемычный опыт подсказывает что любые инициативы правительств приводят к ухудшению ситуации...здесь даже прослеживается уже некая система, когда гладко было на бумаге да забыли про овраги...
    Сдается мне что после очередной пенсионной реформы будет перепись оставшегося населения.
    Жизнь карантин у входа в Рай.

11. Вверх #49551
    User banned
    Цитата Сообщение от Капитан-Грей Посмотреть сообщение
    Сдается мне что после очередной пенсионной реформы будет перепись оставшегося населения.
    тут нужно смотреть шире ,в комплексе так сказать,после правления популистко-"патриотического" сброда нужно будет оценить ,что осталось в этой стране и сколько людей еще здесь проживает

12. Вверх #49552
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Прокора в президенти!
    Не згоден. Президент це ла ла ла і апарат примусу до праці , як до речі і парламент, функція якого виключно колуарні домовленості між тими фінансовими групами які ці фракції представляють.

А Прокіп людина практики, його доцільно в прем'єри, але при умові що вся повнота влади і законодавча і виконавча буде в його руках. Ну а ми,. громадяни в такому випадку повинні мати механізм відірвати як8о не справиться

13. Вверх #49553
    User banned
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    Не згоден. Президент це ла ла ла і апарат примусу до праці , як до речі і парламент, функція якого виключно колуарні домовленості між тими фінансовими групами які ці фракції представляють.

А Прокіп людина практики, його доцільно в прем'єри, але при умові що вся повнота влади і законодавча і виконавча буде в його руках. Ну а ми,. громадяни в такому випадку повинні мати механізм відірвати як8о не справиться
    вообще -то если ты не заметил у нас все вопросы решаются только на банковой,а премьер это всего-навсего пешка,исполнитель желаний и поставленных задач АПУ
    у нас не будет в ближайшее десятилетие согласия между парламентом ,кабмином и апу
    нужно определяться - или парламентская форма правления или президенсткая,парламентско-президентская доказала свою несостоятельность

14. Вверх #49554

Я тебе за язик не тянув. Але я зможу запропонувати тобі тільки те зношене обладнання, що в мене є.

15. Вверх #49555
    вообще -то если ты не заметил у нас все вопросы решаются только на банковой,а премьер это всего-навсего пешка,исполнитель желаний и поставленных задач АПУ
    у нас не будет в ближайшее десятилетие согласия между парламентом ,кабмином и апу
    нужно определяться - или парламентская форма правления или президенсткая,парламентско-президентская доказала свою несостоятельность
    Третя. Пряма форма демократії. Рулить прем'єр, але для цього потрібно мати чим рулити - реальний державний сектор економіки

16. Вверх #49556
    User banned
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение

Можна подумати що у нас прем'єр не ла-ла-ла....Коротка історія незалежної України свідчить що у нас усі ла-ла-ла без виключення.

Два года президентства Порошенко: Почему не задалась «жизнь по-новому»

http://www.facenews.ua/articles/2016/306621/

17. Вверх #49557
    Військовий експерД
    На відміну від 2108, яку по суті (двигун, КПП) розробили конструктори "Порше"
    Не знаю кто такой Порше, но все 7 подшипников КПП-2108 идентичны тем, которые установлены в коробке R65 совсем не немецкого рода.

18. Вверх #49558
    Не покидает форум Аватар для Viktoz
    А про "Таврію" можуть так говорити лиш повні дилетанти. На відміну від 2108, яку по суті (двигун, КПП) розробили конструктори "Порше", авто розробили в Запоріжжі та Мелітополі.
    А не взяли ли за основу для разработки "таврии" старую добротную американскую Форд Fiesta Mk1 1977 года выпуска?

Ну конечно наши инженеры-рукожопки ""поработали"" над ней, и в итоге из лучшего компакт автомобиля получилось "те що маЄмо"...

Показать скрытый текст
    фото

19. Вверх #49559
    Ви мине устали
    пусть сначала это чучело ознакомится со средней продолжительностью жизни людей в Украине,понабирают уродов подобных себе
    Эти уроды- всего лишь ширма для таких же уродов в МВФ. На самом деле рецепты просты до тошноты и известны даже пятикласснику- перестать воровать и делать так, как делали другие страны при выходе из полной жопы, простите, кризиса. Но нам проще пригласить пару уродов- может, они своим коллегам глаза замылят и те сдуру еще пяток лярдов вбухают в развитие кондитерской промышленности на Среднем Западе Юкрайны. На большее, я думаю, никто уже и не рассчитывает.

20. Вверх #49560
    User banned
    Цитата Сообщение от Бозон Посмотреть сообщение
    Эти уроды- всего лишь ширма для таких же уродов в МВФ. На самом деле рецепты просты до тошноты и известны даже пятикласснику- перестать воровать и делать так, как делали другие страны при выходе из полной жопы, простите, кризиса. Но нам проще пригласить пару уродов- может, они своим коллегам глаза замылят и те сдуру еще пяток лярдов вбухают в развитие кондитерской промышленности на Среднем Западе Юкрайны. На большее, я думаю, никто уже и не рассчитывает.
    тут единственная поправочка - не НАМ пригласить,а нашему ворью у власти
    а так да,пограбят -пограбят ,а дальше снова сдадут кацапам и потом снова по-новому:патриотизм,кацапы угнетают,давай в европу и так далее

Ответить в теме
Страница 2478 из 5155 ПерваяПервая ... 1478 1978 2378 2428 2468 2476 2477 2478 2479 2480 2488 2528 2578 2978 3478 ... ПоследняяПоследняя