З'ясувалося, що "Визитка Яроша" Реалиста - комуфляж русмирівського провокатора.
Повідомлення форуму
Вибачте, але Реалист. є модератором/адміністратором і Вам заборонено його ігнорувати.
| ||
З'ясувалося, що "Визитка Яроша" Реалиста - комуфляж русмирівського провокатора.
Повідомлення форуму
Вибачте, але Реалист. є модератором/адміністратором і Вам заборонено його ігнорувати.
а песня-то бандеровская...причем Павличко, конечно, знал, что значит это сочетание цветов. как это коммуняки ее пропустили?
ну а то, что любитель кацапов фокс наехал на Павличко,говорит,скорее в его (Павличко) пользу.
вот к этому кацапскому холопу ведь у него же, судя по всему, претензий нет
Последний раз редактировалось fb_ua; 30.01.2016 в 14:21.
"Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)
Витенька,у тебя лишнехромосомный приступ? Давай,рассказывай как хорошо жилось людям в Стране Савецкай.Жду твоих изливаний с попкорном и пивком)))
Фокс когда бухой-генерирует свои фантазии под твоим ником.Под своим он тут общается только потрезвляни или с будуна))))
Жги,Витя.Настало твое время
Совок, как правило- психологически слабый, забитый жизнью индивид, без характера и целей, полный фрустраций, фобий, постстрессовых депрессий, который бежит в мир фантазий, воспоминаний о прошлом от суровой реальности. Как правило, в постах совков можно встретить слишком много прошлого времени, выражений типа: "раньше", " при Сталине/царе горохе ", "в мою молодость "," зато мы были ", "в те времена ", "когда-то не так давно ", в их речи присутствуют в избытке суффиксы -ил, -ел, указывающие на прошлое время. Вся несчастная сущность этих неприспособленных к жизни в современном обществе асоциалов-воплощение внутреннего страдания и стенаний. Совка легко распознать и по призывам-словоформам: "вставай русский мужик!", "вы все только п....ть можете а вот я" (ну а что он, история, конечно же умалчивает)-все это так же порождение бегства во внутренний мир от жестоких реалий настоящего. В своих мечтах/фантазиях совок император вселенной, командир, президент, а в реальности-замызганное чмо, офисный планктон, полный нереализованности в жизни. Отсюда крайне заниженная самооценка, которую совки пытаются себе поднять говоря со всеми чрезвычайно учтиво, порой даже вычурно учтиво, хотя продемонстрировать этим свои хорошие манеры. Это люди, которые окончили ПТУ или еле-еле окончили институты, с IQ ниже среднего, именно поэтому они пытаются самоутвердиться на форумах в интернете используя порой настолько смешные, лишенные смысла выражения, лишь бы они содержали незнакомые слова.
Совок- продукт воспаленный нищетой, серостью окружения, убогостью жизни.
Олійник? Такий же бовдур, хоча в 90-ті не продався на відміну від Павличко, Драча та Яворівського.
До речі, відносно: фокс - наехал!!! на Павличко
в тебе коротка память. Подивись свої пости. Це ж ти постив інформацію , лист, де ця троїця строчить донос на Василя Стуса в ГДБ. Після чого Стус попв в тюрму де і загинув. До речі, є думка що лист, який ти постив - фейковий, не знаю так чи ні, моє відношення до цієї братії сформувалося ще в кінці 80-х - суче продажне племя, але на разі син Стуса Павличко руки не подає.
З митців у мене немає претензій до лауреата Сталінської та Ленінскої премії, радянського українського режисера , в тому числі знаменитого фільму "Щорс" - Олександа Довжненко. Його іменем і сьогодні називають вулиці в Україні, а також обожнюю Лесю Українку і зовсім не за те , що вона переклала українською, організувала друк та пропагувала (її навіть за це з сестрою арештовуваа царські жадарми) "Маніфест комуністичної партії". Просто обожнюю її вірші, вони чудові.
Последний раз редактировалось фокс; 31.01.2016 в 09:36.
Доречі, цей лист скоріш за все фальшивка, і це було доведено в суді...але ж ти в захваті від Щорса як я бачу, а те що він кат українського народу під московським прапором, тебе теж не турбує, бо сам такий... а Довженко зняв стрічку про Щорса за персональним наказом Сталіна, це так тобі, для довідки.
Тепер про Лесю...Леся Українка і соціалізм та соціал-демократизм...так от, не чіпай своєю коммуняцькою брехнею, та брудними лапами московсько - червонодупого поліцая, справжніх Українців.
Фокс, не мечи яйца перед свиньями, собрались три бовдуря, размышляют, кто главный.
Бедолага Фокс...вместо бисера мечет яйца....
ПС. Знов перепилось радянське порося..))
дві історії про русифікацію й українську мову
60-ті роки ХХ ст. Русифікація йде повним ходом. У президії якихось поважних зборів сидить поет Максим Рильський і слухає, як доповідач на прізвище Калюжний розповідає, що між російською та українською мовами нема ніякої різниці. Рильський нахиляється до мікрофона. на столі президії й зауважує: «Ну що ви, різниця все-таки є. От російською ваше прізвище звучить Кал Южний, а українською на вас треба казати Гімно Південне». Під загальний регіт промовець кудись зник.
70-ті роки ХХ ст., Київ. Довжелезна черга в гастрономі. До прилавка нахабно протискається молода особа. Микола Лукаш, один із найвизначніших українських перекладачів (до речі, йому першому в Україні вдалося повністю перекласти «Фауста»), звертається до неї: «Куди це ви так поспішаєте, панночко?» Дівиця гордо відповідає: «А я по-вашему не понимаю!» «Нічого, - каже Лукаш, - я можу і по-вашому: куда прешь, блядь?»
"Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)
Социальные закладки