Працівники «Кримтролейбуса» вийшли до своєї адмінбудівлі і влаштували невеликий мітинг протесту проти керівництва свого підприємства, яке не виплатило їм частину зарплати за час вимушеного простою через так званий «український блекаут».
Про таку новину повідомляє «Преса України».
Працівники «Кримтролейбуса» біля своєї адміністративної будівлі сьогодні протестували проти невиплати їм у повному обсязі заробітної плати за грудень через величезний дефіцит електроенергії в Кримському півострові, резонно посилаючись на слова президента Російської Федерації Володимира Путіна про те, що з «приєднанням» (окупацією) Криму до Російської Федерації «ні один кримчанин не постраждає».
Самі працівники «Кримтролейбуса» розповіли, що їм за грудень 2015 року було виплачено тільки від третини до двох третин звичного місячного заробітку.
«У нас тут творяться такі дива, що незрозуміло... Одні говорять одне, інші - інше, а народ від цього страждає весь», - заявила на камеру одного кримського телеканалу працівниця цього підприємства.
«У мене була зарплата 31 тисяча рублів, тепер я отримала 11 - ось нам зачитали тільки що наказ, що нам нічого не заплатять за ці десять днів...Я природно незадоволена - мої діти будуть голодні»...
Керівництво ж «Кримтролейбуса» заявило, що вони перебувають у важкому матеріальному становищі: «Не ми в цьому винні і знаходимося в цих умовах («блекауту» - «Преса України»), як і всі...»
Социальные закладки