Сообщение от
Федорович
неділя, 13 грудня, 2015, 13:40
Саша Сотник: Росія вибачиться і виплатить Україні репатріації
Російський журналіст Саша Сотник впевнений в тому, що РФ доведеться офіційно вибачитися і виплатити Україні репатріації за анексію Криму.
Таку думку він висловив на своїй сторінці в Facebook.
«Вся ця риторика опозиції щодо Криму і «бутерброда» лише відштовхує від неї адекватних людей. Ось, кажуть, і Михайло Касьянов – туди ж: мовляв, треба проводити повторний референдум, сідати за стіл переговорів та інше. Ну, важко вирватися з пут нав’язаних догм», – написав журналіст.
«Я був 16 березня в Сімферополі, Севастополі, Бахчисараї... Референдум був туфтовий з початку. Я вже не кажу про «групу підтримки автоматників» з ряджених козачків. За фактом – Крим вже тоді був захоплений, окупований. А ще – раз вже це була тоді українська територія, то такі референдуми мають проводитися з участю всіх громадян України. Невже не зрозуміло? Адже мова йде про територіальну цілісність держави! Або опозиціонери теж не розуміють, що Україна – інша держава? Якщо так, то – дуже сумно, і я не дам за таку опозицію і ламаного гроша», – додав Сотник.
«І нехай Україна сама вирішує, що робити далі: всеукраїнський референдум проводити або законодавчо закріпити за півостровом якийсь особливий статус. Не нашого це розуму діло. Офіційно вибачитися і чекати, які витрати за цей путінський «фінт вухами» доведеться понести. А потім – виплатити все за рахунками. Це конкретно – у Криму», – заявив журналіст.
«З Донбасом – все ще важче, і тут буде жорстка розмова: все-таки, там Росія з живих людей наробила купу трупів», – резюмував Сотник.
Социальные закладки