Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
| ||
Тема: Румынский паспорт
Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.
Скажите,кто слышал,сейчас пока Тину исполняет обязанности председателя ANC или может уже нового назначили?
удали свои сообщения личние в папке.а то у тебя нет места в папке и я не могу написать тебе лично сообщение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моя знакомая здала!Зашла в 19.00.Ей вопросов не задавали и в этом ей повезло.Язык учила месяц, вопросы ответы
Последний раз редактировалось B.N.K; 08.12.2015 в 22:20.
Здраствуйте ребята я был бы очень благодарен вам если бы ктото росказал как проходит присяга в деталях....!
Кто может помочь с изучением румынского? нужен будет для присяги. Пишите в личку, пожалуйста!
Интересно было бы отзыв почитать, от сдававших вчера присягу.
Добрый день всем. Вчера 5 моих учеников были на присяге и все сдали. Так как они мне передали: обстановка была напряженная, валили, но по-честному, тех кто 2 слова было трудно связать. если кто запинался в присяге, сразу поступали вопросы. Очень замерзли, так как целый день стояли на улице. Из всех трех заходов человек 70-80 не сдали. Ну вот где-то так. О, да и двойников поймали.
кто мониторят и черновицкий форум.
прошу копировать сюда посты о вчерашей присяге тоже.
спасибо.
ВІДГУК З ФОРУМУ ЧЕРНІВЦІВ
Всім Доброго дня.... Вчора увечері повернулися з Бухаресту... В першу чергу хочемо подякувати всім, хто писав тут і ділився своїми враженнями від подачі документів до здачі присяги!!! Я попала в перший захід, в якому було приблизно 150-180 чоловік. Після звірки паспорту людей запрошують в зал на четвертий поверх, зал має бути заповнений вщент. Після того, як заповнився зал всі почали очікувати що буде далі... Помічник роздає всім надрукований текст присяги, яку можна читати з папірця або з великого екрану, який розташований за спинами представників комісії на чолі з Андрієм Тину... Заходить в зал жінка і каже хто не знає мови, будь ласка просимо вийти з залу, це в Ваших інтересах, тому що якщо під час присяги не знаючи мови від Вас забирають паспорт, і кладуть "чорний штамп". Заходить Андрій Тину, вітається: "Buna ziua", знов каже хто не знаэ мови... На людей ніхто не давить, не тисне... Обстановка ДУЖЕ ДРУЖЕЛЮБНА!!!
Почалося... Людина встає, представляється, Ma numasc Вася Пупкін і зразу читає присягу... І так прблизно чоловік 15 які просто вставали представлялися і читали присягу без додаткових питань... Потім пішли питання:
- Знаєш мову???
- Да!!!
- Відколи???
- З дитинства!
- Де проходило Твоє дитинство??? Де Ти проживав?
Питання такого плану задавались наступним 6-8 людям...
Потім знов декільком людям повезло, яким взагалі не задавали питання...
Потім був хлопець, якого запитали:
- Знаєш мову?
- "Да"
- скільки Тобі років??? Пауза... не знає що відповісти, Тину повторює два рази це саме запитання і повільніше...
Додам від себе що все ж на такі запитання треба знати відповідь, бо на Одеському форумі прочитали що "ДУЖЕ СИЛЬНО ВАЛИЛИ В ПЕРШОМУ ЗАХОДІ"... Ці фрази викликають здивування та посмішку... У тої людини забирають паспорт - Є ПЕРШІ "ЖЕРТВИ"
Встає інша людина, звучить питання: "Чому я забрав у попередньої людини паспорт"??? ВІдповіді немає... Так було "відстріляно" 4-5 людей. Задавав це питання до тих пір, поки не дійшло до людини, яка могла відповісти на це питання, тим самим "взяти на себе удар" і перервати відстріл наших...
Повідомляємо по переліку питань:
- Яка Твоя професія
- Назовіть три любих дерева
- Назовіть три диких тварини
- якого кольору Твій світер?
- який рік зараз? (в якому році ми є?)
- який рік був попереднім?
- що в присязі означає слово "patriei"... це слово означає Батьківщина.
- яка країна являється для Тебе Батьківщиною???
- Чи одружений Ти? Чи маєш дітей і скільки їм років?
Мені повезло, я була з тих людей яких нічого не питали...
Свої враження: Якщо справитись зі своїм хвилюванням яке переповнює Тебе, то нічого важкого немає...
ВСІМ УДАЧІ!!!
Социальные закладки