Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 532 из 3863 ПерваяПервая ... 32 432 482 522 530 531 532 533 534 542 582 632 1032 1532 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 10,621 по 10,640 из 77249
  1. Вверх #10621
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от skeyl Посмотреть сообщение
    бюллетни кто считает? ))) ЦИК! плохо ЦИК считает! как можно было считать в пользу Трухановых и Кернесов? ))) Охендовский должен после этого орден вернуть, так как не оправдал доверия, гад....)))

один из немногих честных БЮТовцев посмел наехать на Президента Порошенко, и всё это из-за этого гада-Охендовского..........))))
    Шо ты пишешь?
    Какой ЦИК до местных выборов?
    так в Харькове и Одессе, это не выбор народа такой, а так посчитаны бюллетени?

Ты хочешь сказать, что это не народ избрал Гепу и Труху мерами, а власть их назначила?

Спроси вон Багси, он тебе расскажет как нужно голосовать!
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

2. Вверх #10622
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    То шо люди избирают Трухановых и Кернесов, это тоже недоработка "царя"???
    Розумієте, сепаратисти, рашисти та кремлядь завжди вмотивовані та активні. Бо вони налякані за своє майбутнє. Дуже вже не хочеться їм повернутись у рідну "парашу" на ПМЖ.
    А от наші манкурти та просто малоосвічені люди, другий раз або відверто не розуміють наслідків своїх дій (як той чехівський придурок, що відкручував гайки від рейок), або ведуться на провокації "вати" і підтримують її за тим же принципом.
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.10.2015 в 11:09.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

3. Вверх #10623
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Не варто, бо той орден вже знеціненим, побувавши на таких грудях.
    Знецінений не Орден, а ті люди, які вибирають майбутнє для своїх дітей та онуків: і цим майбутнім є на сьогодні бантиди і злодії кернеси, вілкули і труханови. То хіба це Орден винен, що громада вибирає таких покидьків?

4. Вверх #10624
    User banned
    Шо ты пишешь?
    Какой ЦИК до местных выборов?
    так в Харькове и Одессе, это не выбор народа такой, а так посчитаны бюллетени?

Ты хочешь сказать, что это не народ избрал Гепу и Труху мерами, а власть их назначила?

Спроси вон Багси, он тебе расскажет как нужно голосовать!
    я сегодня ещё не проснулся ...))) исправлюсь.....))) ..... обязательно разберусь в этом вопросе.

что, Игорь Луценко лжёт? вот мерзавец, а я то ему поверил............)))
    Багси - вообще, идеал ОДЕССИТА...)) настоящий патриот!

1,5 года назад, когда труху избрали, кто голоса считал?
    Последний раз редактировалось skeyl; 29.10.2015 в 10:52.

5. Вверх #10625
    Постоялец форума
    Знецінений не Орден, а ті люди, які вибирають майбутнє для своїх дітей та онуків: і цим майбутнім є на сьогодні бантиди і злодії кернеси, вілкули і труханови. То хіба це Орден винен, що громада вибирає таких покидьків?
    Повторюю ще раз - всі нинішні нагороди України знецінені безвідповідальними дебілами при владі, як і все інше від цієї поки що сурогатної держави. Що варті, для прикладу величезні зірочки на погонах бувших примітивних мєнтов типу Гелетея чи Григорія Омельченка? А що варта совкова зірка "героя України", коли її Кучми роздавали різним пройдисвітам?

6. Вверх #10626
    Постоялец форума
    Тут на форумі квітне порошенківський посил в більшовицько-москальському дусі - не критикувати свою владу, бо це є на руку Москві. Тому нагадаю в цьому плані філософію Т. Шевченка відносно любителів від влади Москви чи Варшави, якою він не боявся й Хмельницького обзивати "останніми" словами:
    Раби, подножки, грязь Москви,

Варшавське сміття — ваші пани
    Ясновельможнії гетьмани.

Чого ж ви чванитеся, ви!

Сини сердешної Украйни!

7. Вверх #10627
    По перше, правильно потрібно писати "вуйку". По друге, я не є гуцул, тому в нашому Подніпров'ї варто звертатися "дядьку". В третє, хлопче, ти ще не бачив справжньої війни, тому що поки що були лиш нахабні вилазки москалів з провіркою нас на бздєловатість. В четверте, наш сурогатний президент не став об'являти воєнний стан хоча би на території Донбасу по причині боязні взяти на себе всю відповідальність за невиконання статті Конституції відносно "гарантування територіальної цілісності". В п'яте, не лякай мене "свободою друку та слова", бо я це чув ще при Сталіну. В шосте, до влади повертаються імперці лиш по одній причині - зараз при владі сидять малопрофесійні й безвідповідальні піжони, які повторюють дебілізм Ющенка. А стріляю я по своїх, тому що вчився в Т.Шевченка з його "І мертвим, і живим...", де він нинішнього постколоніального мутанта ще 150 років називав "моголи ми, моголи...", бо його тупий та лінивий брат теж в стилі Яценюків волів жити на чужі подачки, не створюючи свого продукту. А дозувати я свій слововилив буду після смерті, до якої вже ...
    Та й перед тим, як обмежувати положення Конституції, навчіться з Порошенками її спочатку виконувати і навчитися контролювати та вимагати відповідальності від тих, кого вибрали.
    Вуйку, ну ми так не домовлялися. Тема про Петра, а Ви мені про Фому!? На "флуд" чи то "офтоп" мене штовхаєте?
    Але відповісти я Вам все ж мушу... Щож Ви на слушне моє зауваження вдались до принижень опонента? Тоді давайте так, вуйку, по-перше (по-друге, по-третє, по-четверте, або втроє, втричі) пишеться саме так, як я, а не так як Ви (1). "Вуйку" - казали навіть моя бабця, що мешкала в Одесі (2). Бо такі слова (вуйко, вуйна) були поширені з 20-х і до середини 50-х років серед українців. Потім, після прийняття ряду постанов ЦК, щодо зближення правопису українських та російських слів, ряд перших почали просто витискуватись з обігу!
    І щодо війни, вуйку, то Вам би хоч краплину знань. Будь-яких, чи суто військових, чи суто політичних, чи просто законів. Назвати це війною ні Порошенко, ні Турчинов ФІЗИЧНО не могли тому, що оголошення війни Росії було тотожним (у тих умовах) підпису смертного вироку самому собі. Росія тоді оголосила б те, що вона захищається і пройшлася б по Україні всією потужністю, включаючи ракети та авіацію. Не знаю що після цього б уціліло!? А так, ми не сильно наголошуємо що проти них воюємо, а вони не наполягають на тому, що їх підрозділи тут є. Це звужує їх суто військові можливості і ми маємо змогу з ними боротись на рівних.
    Саме ПОЛІТИЧНО нам було невигідно оголосити військовий стан, бо потрібно було сказати проти кого ми воюємо. Навряд чи у тій ситуації нам би хоч хтось погодився б допомагати. Ба більше, Ви думаєте, що ці кроки приймались одноосібно у Києві? Вуйку, схаменіться, це погоджувалось на найвищому дипломатичному рівні країн-гарантів (крім Росії) та країн ЕС, котрі виявили бажання нам допомогти.
    До речі, не натужтеся дарма, бо я все те, що Ви мені дописуєте в особисту скриньку, видаляю не читаючи..,
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.10.2015 в 13:15.

8. Вверх #10628
    Визитка Яроша
    Список кандидатов от БПП, проходящих в Киевраду
    Это тот шарий?!!!

9. Вверх #10629
    Цитата Сообщение от budur Посмотреть сообщение
    Это тот шарий?!!!
    Це неприємно, але це факт: деяких бувших членів ПР включили до списку саме тому, що вони погодились самостійно фінансувати свою передвиборчу кампанію та "покаялись", частина з них вступила до лав ПР тому, що їх примусили це зробити щоб зберегти свій бізнес... Така наша сучасна "еліта", такий "бізнес".., та не бажаю цього казати, але потрібно, такі часто-густо і самі "патріоти", що корегують своє відношення до країни через призму власних прибутків чи то збитків...

10. Вверх #10630
    Постоялец форума
    "Вуйку" - казали навіть моя бабця, що мешкала в Одесі
    Так ти по освіченості на рівні своєї бабці? Нагадую для таких, що вуйко є в гуцулів лиш дядьком по материнській лінії.
    Назвати це війною ні Порошенко, ні Турчинов ФІЗИЧНО не могли тому, що оголошення війни Росії було тотожним (у тих умовах) підпису смертного вироку самому собі.
    Та ти ж такий же бздєловатий, як і Порошенко? Тебе б Лєонід в свої "триста спартанців" не взяв, як і хлопці під Крутами чи воїни УПА в 50-х роках.
    Саме ПОЛІТИЧНО нам було невигідно оглосити військовий стан
    Ти і в політиці нічого не петраєш, бо розглядуваний стан називається ВОЄННИМ.
    це погоджувалось на найвищому дипломатичному рівні країн-гарантів (крім Росії) та країн ЕС, котрі виявили бажання нам допомогти.
    Хлопці, які йшли до УПА чи добровольцями на фронт, не озиралися на Брюселі та Варшави, а йшли захищати свою землю. А ви з Порошенками не можете ніяк відірватися від спідниці Меркель, бо навіть не уявляєте потенціал України. Ви навіть його по своїй бздєловатості та нерішучості гнобите. Це тобі пише армійський офіцер в минулому, який на початку літа 2014 року в свої 69 років пішов до в/ч, в якій колись служив і запропонував послуги в міру своїх сил. І при цьому не оглядувався на Обам чи Меркель.

11. Вверх #10631
    Не покидает форум
    Так ти по освіченості на рівні своєї бабці? Нагадую для таких, що вуйко є в гуцулів лиш дядьком по материнській лінії.
    Та ти ж такий же бздєловатий, як і Порошенко? Тебе б Лєонід в свої "триста спартанців" не взяв, як і хлопці під Крутами чи воїни УПА в 50-х роках.
    Ти і в політиці нічого не петраєш, бо розглядуваний стан називається ВОЄННИМ.
    Хлопці, які йшли до УПА чи добровольцями на фронт, не озиралися на Брюселі та Варшави, а йшли захищати свою землю. А ви з Порошенками не можете ніяк відірватися від спідниці Меркель, бо навіть не уявляєте потенціал України. Ви навіть його по своїй бздєловатості та нерішучості гнобите. Це тобі пише армійський офіцер в минулому, який на початку літа 2014 року в свої 69 років пішов до в/ч, в якій колись служив і запропонував послуги в міру своїх сил. І при цьому не оглядувався на Обам чи Меркель.
    Ви, дядьку, як у тому єврейському анекдоті одночасно і праві і ні. Пояснюю, з висоти ваших років видиться так, встали тай пішли, а там що вийде. Мені трішки менше ніж вам і я думаю трішки по другому. А яка перспектива? Встали і пішли ми переможемо? Мало ймовірності, а як щодо загибелі? Елементарно! Але нам потрібна не загибель як під Крутами, а перемога, хоч і не гучна з поваленням Кремля, а така, яка збереже державність і дасть змогу дітям та онукам розбудовуватиїї її і зміцнювати. А покласти дітей в нерівному бою, вибачте, розуму не треба і в бзділості звинувачувати не потрібно. в 69 років загинути уже не страшно і мені теж не страшно, бо вже онуків маю. Загинемо, а ворог прийде і що далі? Розумом і тільки розумом! Не оглядування на обам і меркелів вилизе державі боком. Скажіть, без них ми маємо військову перспективу?. Ви, як офіцер, це повинні були б добре знати. Чи ваш військовий вишкіл вам говорить про те ,що головне в військовій справі не перемога, а красива загибель? Ой діду-діду......

12. Вверх #10632
    Цитата Сообщение от Vladlen2 Посмотреть сообщение
    Ой діду-діду......
    Якщо дід війсковий, то йому можна і пробачити - життя уже і так познущалось, а якщо щей і пенсіонер, то все що він говорить потрібно ділити навпіл.

Усім "героям", що репетують про потрібно воювати, я б їх козлів на похорони відправив, коли матері в закритому гробі тіло сина привозять, а його діти років по 5-10 на оце все дивляться. При цьому, тіло відшукали через рік і то за допомогою генетичного тесту.

Побувайте, на такому дійстві, а тоді верищіть про воювати і бзделоватість!

13. Вверх #10633
    Постоялец форума
    Пояснюю, з висоти ваших років видиться так, встали тай пішли, а там що вийде.
    Почнемо з того, що ти не можеш видити з висоти моїх років. А далі продовжимо таким чином - добровольці, які йшли з Майдану на фронт, не думали про "співідношення сил", а вони йшли захищати свою землю. Тому "з висоти своїх років" пояснюю, що при вмілому керівництві потенціалом України ми б могли здолати ворога за декілька місяців.
    ворог прийде і що далі?
    Навіть тупий хан Пукін розуміє, що головне не прийти, а головне утриматися та вціліло вийти, а не так, як Пьотр І після Прутського походу.
    Але нам потрібна не загибель як під Крутами, а перемога, хоч і не гучна з поваленням Кремля
    О, тут за трьопом ви точно "повалите" Кремль. Продовжуйте сидіти в бур'янах і чекайте, коли англо-сакси дотиснуть яйка Путіну. Та замість трьопу почніть хоч піднімати ВВП з рівня відсталих африканських країн, добийтеся хоч вводом в Конституцію статті, хто відповідає за ефективне використання ресурсів України. Покиньте хоч на деякий час тутешній трьоп і подивіться закон "Про кабінет міністрів", в якому немає ніякої відповідальності, як і в Конституції про відповідальність президента.

14. Вверх #10634
    Не покидает форум
    Почнемо з того, що ти не можеш видити з висоти моїх років. А далі продовжимо таким чином - добровольці, які йшли з Майдану на фронт, не думали про "співідношення сил", а вони йшли захищати свою землю. Тому "з висоти своїх років" пояснюю, що при вмілому керівництві потенціалом України ми б могли здолати ворога за декілька місяців.
    Навіть тупий хан Пукін розуміє, що головне не прийти, а головне утриматися та вціліло вийти, а не так, як Пьотр І після Прутського походу.
    О, тут за трьопом ви точно "повалите" Кремль. Продовжуйте сидіти в бур'янах і чекайте, коли англо-сакси дотиснуть яйка Путіну. Та замість трьопу почніть хоч піднімати ВВП з рівня відсталих африканських країн, добийтеся хоч вводом в Конституцію статті, хто відповідає за ефективне використання ресурсів України. Покиньте хоч на деякий час тутешній трьоп і подивіться закон "Про кабінет міністрів", в якому немає ніякої відповідальності, як і в Конституції про відповідальність президента.
    Діду, мені невдобно тут писати, знову штраф модератори випишуть, але я вам по секрету одне скажу - якби жабі та яйця, то вона б усю капусту на огороді б витоптала! А так маємо те що маємо, а могли б і позбутися....

15. Вверх #10635
    Не покидает форум
    Знову проіскі Петра Олексійовича, мабуть зрада .....http://censor.net.ua/photo_news/3583...moschi_ukraine

16. Вверх #10636
    Цитата Сообщение от Vladlen2 Посмотреть сообщение
    Ви, як офіцер, це повинні були б добре знати. Чи ваш військовий вишкіл вам говорить про те ,що головне в військовій справі не перемога, а красива загибель? Ой діду-діду......
    Та який він офіцер? Облиште мене...

17. Вверх #10637
    Постоялец форума
    А так маємо те що маємо
    Варто оцінити по градації Ніцше. Оті хлопці, яких зарізали імперці в Одесі та Донецьку, були іншого гатунку по цій градації. Оті хлопці, які лізли з фанерними щитами під кулі опричників Януковича, теж були іншої градації. Є герої, а є звичайне бидло.

18. Вверх #10638
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Та який він офіцер? Облиште мене...
    Облиште його..., бо я ротою командував в Рогачовській дивізії ще 44 роки назад..., облиште його...

19. Вверх #10639
    Не покидает форум
    Варто оцінити по градації Ніцше. Оті хлопці, яких зарізали імперці в Одесі та Донецьку, були іншого гатунку по цій градації. Оті хлопці, які лізли з фанерними щитами під кулі опричників Януковича, теж були іншої градації. Є герої, а є звичайне бидло.
    Значить про жабу не дійшло, перейшли на гатунок, на гатунок так на гатунок. З фанерними щитами перемогти Я нуковича шанс все ж був і не такий вже і маленький та й життя паказало що змогли, а от шанс подібним чином перемогти москалів та їхніх посіпак був рівний 0. Так що треба було робити? Підбурювати гарячі голови до самогубства? Це на злочин не було б схоже? Мені теж здавалося, що треба було б тих бабусь з іконами які кидалися під техніку переїхати і робити своє діло. Ті бабусі привели до великої біди, але це на перший погляд..... А тепер скажіть, що б сталося якби їх взяли та й переїхали? Не скажете? Я вам скажу, з нас зробили б таких фашистів, що москалів в Києві вітали таж Меркель з Обамою....... Діду, прошу, не каламутьте воду, її є кому і без вас каламутити.

20. Вверх #10640
    Постоялец форума
    шанс подібним чином перемогти москалів та їхніх посіпак був рівний 0.
    Колись таких називали пораженцями, ними навіть неосвічена Ж.дАрк гидувала, а зараз таких називають "всьопропало". І це говорить нащадок українців, які на своїх примітивних "чайках" громили ескадри турецьких галер. Ось такі з повними штанами "емоцій" здали промисловість пройдисвітам, інформаційний простір олігархам, Крим та частину Донбасу москалям. Розрахунок пітерського гопника був вірний - забздят.

Ответить в теме
Страница 532 из 3863 ПерваяПервая ... 32 432 482 522 530 531 532 533 534 542 582 632 1032 1532 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права