Тема: Румынский паспорт

Ответить в теме
Страница 1386 из 2906 ПерваяПервая ... 386 886 1286 1336 1376 1384 1385 1386 1387 1388 1396 1436 1486 1886 2386 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 27,701 по 27,720 из 58107
  1. Вверх #1
    Живёт на форуме Аватар для {Totoro}

По умолчанию Румынский паспорт

Показать скрытый текст
    Полезные ссылки для новичков темы:

В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
    Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?

Полезные посты:
    Большой FAQ
    Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.

2. Вверх #27701
    Посетитель Аватар для New_Wave
    Атмосфера нормальна, охорона весь час нагнітає обстановку, хто не знає мови краще не заходьте, бо справу анулюють і подати можна через пів року! Відношення комісіі лояльне, не здало чоловік 10-15, в останньому заході було мабуть найбільше людей, десь сотня!

3. Вверх #27702
    Живёт на форуме Аватар для Anna_Krav
    Цитата Сообщение от New_Wave Посмотреть сообщение
    Був сьогодні на присязі, все було не так страшно як малюють!!! "Рижий" реально нормальна людина! Давав і час і можливість відповісти, не здали тільки ті хто ну зовсім не розуміли а ні слов крім știti limba? На що відповідали da, știu, і все, більше не могли ні слова промовити. Шкода дуже, звістно! Але все ж трохи щось підвивчити можна! Що до самої присяги відпишусь піздніше, був в останньому заході, тож хтось може опише перщі 3)
    Я так понимаю, что вы сдали!!! Поздравляю Вас!!!

Спасибо за рассказ.
    ♥Frumusețea va salva lumea♥

4. Вверх #27703
    Цитата Сообщение от Anna_Krav Посмотреть сообщение
    Я так понимаю, что вы сдали!!! Поздравляю Вас!!!

Спасибо за рассказ.
    Щиро дякую!
    Не буду нагнітати обстановку, як це люблять це робити тут на форумі, але знати лімбу хочаб трохи треба! Питання були типу прочитайте першу, другу, останю строчку з присяги, з заду на перед прочитайте, з яких пір знаєте мову, назовіть 3 господарські тварини, три домашні тварини, як робить курка, скільки років, з відки, рік народження, чому так читаєте присягу, просто казали на це емоціі, для чого вам громодянство, для чого вам пасс, так і казав, були хто завалили саме на цьому, він має на увазі пашапорт! Питайте ще що, відповім детальніше! Нехай всім щастить!!! Питання про коня і окуня не було але вчить! Вчить мову на елементарному рівні!

5. Вверх #27704
    Новичок
    Щиро дякую!
    Не буду нагнітати обстановку, як це люблять це робити тут на форумі, але знати лімбу хочаб трохи треба! Питання були типу прочитайте першу, другу, останю строчку з присяги, з заду на перед прочитайте, з яких пір знаєте мову, назовіть 3 господарські тварини, три домашні тварини, як робить курка, скільки років, з відки, рік народження, чому так читаєте присягу, просто казали на це емоціі, для чого вам громодянство, для чого вам пасс, так і казав, були хто завалили саме на цьому, він має на увазі пашапорт! Питайте ще що, відповім детальніше! Нехай всім щастить!!! Питання про коня і окуня не було але вчить! Вчить мову на елементарному рівні!
    Обалдеть "элементарные" пытання! это знания нужны на уровне родного украинского или русского. как минимум год изучения и проживания в молдове или румынии чтобы знать ответы на эти вопросы.

6. Вверх #27705
    Новичок
    Атмосфера нормальна, охорона весь час нагнітає обстановку, хто не знає мови краще не заходьте, бо справу анулюють і подати можна через пів року! Відношення комісіі лояльне, не здало чоловік 10-15, в останньому заході було мабуть найбільше людей, десь сотня!
    10-15 не сдали из скольких?

7. Вверх #27706
    Посетитель
    Покажите как делает курица, потом поржите как конь....Мда уж..

8. Вверх #27707
    Цитата Сообщение от kers Посмотреть сообщение
    Обалдеть "элементарные" пытання! это знания нужны на уровне родного украинского или русского. как минимум год изучения и проживания в молдове или румынии чтобы знать ответы на эти вопросы.
    Не перебільшуйте!! Це не правда, скажу з власного досвіду, вчив мову 1 місяць, навіть менше, але вчив щодня по 12-15 годин, всюди, замість музики слухав аудіо курси! Дякую MilaMihay, вона допомогла з граматикою, і Cetetean_roman за те що натаскав по питанням на присягу! Все реально! Головне бажання!

9. Вверх #27708
    Новичок
    Цитата Сообщение от Zhenya_ Посмотреть сообщение
    Покажите как делает курица, потом поржите как конь....Мда уж..
    это называется простые элементарные пытання! ещё спросили бы как на румынском делает бык или корова. короче тем кто не владеет румынским хотя бы на 50% делать в посольстве нехер.

10. Вверх #27709
    10-15 не сдали из скольких?
    Дочитайте повідомлення що цитуєте, в останньому заході було приблизно 100 в більшу сторану!!!

11. Вверх #27710
    Новичок
    Не перебільшуйте!! Це не правда, скажу з власного досвіду, вчив мову 1 місяць, навіть менше, але вчив щодня по 12-15 годин, всюди, замість музики слухав аудіо курси! Дякую MilaMihay, вона допомогла з граматикою, і Cetetean_roman за те що натаскав по питанням на присягу! Все реально! Головне бажання!
    учить язык по 12-15 часов просто физически невозможно. можно с ума сойти. скорей всего у вас были хоть какие то элементарные знания румынского. а за месяц его выучить не реально чтобы отвечать на такие довольно не простые вопросы. я знаю о чем говорю. родственники живут в молдове. за месяц то что вы говорите выучит не реал. язык довольно сложный.

12. Вверх #27711
    Новичок
    Дочитайте повідомлення що цитуєте, в останньому заході було приблизно 100 в більшу сторану!!!
    спасибо!

13. Вверх #27712
    учить язык по 12-15 часов просто физически невозможно. можно с ума сойти. скорей всего у вас были хоть какие то элементарные знания румынского. а за месяц его выучить не реально чтобы отвечать на такие довольно не простые вопросы. я знаю о чем говорю. родственники живут в молдове. за месяц то что вы говорите выучит не реал. язык довольно сложный.
    Так, був на грані зриву! Ну про "не можливо вивчити"... Ви ж то знаєте краще мабуть, я ж лише це зробив! Насправді знання були тільки multumesc, buna ziua si etc. Більше нічого!!!

14. Вверх #27713
    Живёт на форуме Аватар для Anna_Krav
    У вас напевно є схильність до вивчення іноземних мов, бо ви за такий короткий проміжок часу змогли стільки вивчити, а саме головне зрозуміти питання та відповісти на них!! Мої вітання!!! Нехай і вам щастить!!!
    Дякуюза позитивний настрій!!!
    ♥Frumusețea va salva lumea♥

15. Вверх #27714
    У вас напевно є схильність до вивчення іноземних мов, бо ви за такий короткий проміжок часу змогли стільки вивчити, а саме головне зрозуміти питання та відповісти на них!! Мої вітання!!! Нехай і вам щастить!!!
    Multumesc! Cu placere!)))

16. Вверх #27715
    Новичок
    за місяць посиленного вивчення мови середньостатистична людина може запамятати більш 1000 румунських найбільш ходових слів і легко відповідати на базові питання...але ризик все одно лишаеться
    якщо для підстраховки повчити ще місяць півтора та ще і пожити з недільку в молдавііі і поспілкуватись то можна вже бути більш менш впевненим..
    Також тут треба звернути увагу по скільки годин в день вчитит..(.звісно ккд вивчення падае якщо вчити з ранку до ночі) якщо вчити по пів годинки то можливо і потрібно буде пів року чи рік..а якщо преділити максимум часу до 2 , 3 місяці буде досить до того рівня знання мови який требуеться на присязі зараз.

17. Вверх #27716
    Новичок
    Теж був на присязі, я на щастя здав, заходив в 2 групі. Цього разу теж розділяли на тих хто знає мові і тих хто ні , охоронець на вході в кабінет задавав питання. Питання були прості : ви звідки , з ким приїхали, який сьогодні день, на який поверх ви піднялись, скільки вам років , рік народженя і тд. Люди незнали відповіді на ці банальні питання , їх садили з ліва і додадково опитував вже Адндрій Тіну. Перед початком комісія теж дала можливість покинути зал людям які не знають мови. Ставлення Тіну було більш чим доброзичливе , якщо бачив що люди хоч трохи розуміють але не можуть відповісти пробував переформулювати питання або задавав інше. В цілому з групи чоловік 10 покинули коли їм дали можливість покинути залу без анулювання ще чоловік 10-15 не здало. Ще як раніше вже говорили хто читав погано присягу задавали питяння , якщо людина не відповідала задавали це питання наступному. Питання були плану: знаєш мову, звідки знаєш , яких свійських тварин знаєш, назвіть колір якоїсь тваринин.
    В цілому можу сказати що мову потрібно вчити на тільки на рівні питтяня - відповдь, а хоча б оперувати іншимим фразами бо я в свою чергу знав відповідь порядка на 100 питаннь але на питання про свійских тварин відповісти б незміг, тому для того щоб викрутитись з ситуації потрібно було значити мову більше ніж питання - відповідь.

18. Вверх #27717
    Цитата Сообщение от SERGINIOx Посмотреть сообщение
    Теж був на присязі, я на щастя здав, заходив в 2 групі. Цього разу теж розділяли на тих хто знає мові і тих хто ні , охоронець на вході в кабінет задавав питання. Питання були прості : ви звідки , з ким приїхали, який сьогодні день, на який поверх ви піднялись, скільки вам років , рік народженя і тд. Люди незнали відповіді на ці банальні питання , їх садили з ліва і додадково опитував вже Адндрій Тіну. Перед початком комісія теж дала можливість покинути зал людям які не знають мови. Ставлення Тіну було більш чим доброзичливе , якщо бачив що люди хоч трохи розуміють але не можуть відповісти пробував переформулювати питання або задавав інше. В цілому з групи чоловік 10 покинули коли їм дали можливість покинути залу без анулювання ще чоловік 10-15 не здало. Ще як раніше вже говорили хто читав погано присягу задавали питяння , якщо людина не відповідала задавали це питання наступному. Питання були плану: знаєш мову, звідки знаєш , яких свійських тварин знаєш, назвіть колір якоїсь тваринин.
    В цілому можу сказати що мову потрібно вчити на тільки на рівні питтяня - відповдь, а хоча б оперувати іншимим фразами бо я в свою чергу знав відповідь порядка на 100 питаннь але на питання про свійских тварин відповісти б незміг, тому для того щоб викрутитись з ситуації потрібно було значити мову більше ніж питання - відповідь.
    Мої вітання вам! Так про тварин були стрьомненькі питання! І ще! Був хлопець в группі моїї, його запитали з відки він знає мову, він сказав з школи і університету, і почалось, де вчились, що закінчили, який факультет... Хлопець молодець, відповів на всі питання! Але! Не давайте приводів до таких питань якщо не впевненні що відповісте!!! При будь якій можливость переводьте тему в те русло в чому розбираєтесь добре!!!

19. Вверх #27718
    Таке питання, можна змінити написання фамілії та імя вже у сорі чи в паспорті?

20. Вверх #27719
    Посетитель
    Цитата Сообщение от SERGINIOx Посмотреть сообщение
    То есть, тех кого опросили охранники и посадили справа, тех не опрашивал Тину?

21. Вверх #27720
    Новичок
    Цитата Сообщение от Zhenya_ Посмотреть сообщение
    То есть, тех кого опросили охранники и посадили справа, тех не опрашивал Тину?
    Задавал в случае плохого прочтения присяги

Ответить в теме
Страница 1386 из 2906 ПерваяПервая ... 386 886 1286 1336 1376 1384 1385 1386 1387 1388 1396 1436 1486 1886 2386 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права