Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
| ||
Тема: Румынский паспорт
Показать скрытый текст
Полезные ссылки для новичков темы:
В СМИ была информация, что на юге, юго-западе прилично счастливых владельцев румынского паспорта.
Есть кто реально получил румынский паспорт и поделится опытом?
Полезные посты:
Большой FAQ
Последний раз редактировалось efilatov; 24.10.2022 в 00:48.
Атмосфера нормальна, охорона весь час нагнітає обстановку, хто не знає мови краще не заходьте, бо справу анулюють і подати можна через пів року! Відношення комісіі лояльне, не здало чоловік 10-15, в останньому заході було мабуть найбільше людей, десь сотня!
Щиро дякую!
Не буду нагнітати обстановку, як це люблять це робити тут на форумі, але знати лімбу хочаб трохи треба! Питання були типу прочитайте першу, другу, останю строчку з присяги, з заду на перед прочитайте, з яких пір знаєте мову, назовіть 3 господарські тварини, три домашні тварини, як робить курка, скільки років, з відки, рік народження, чому так читаєте присягу, просто казали на це емоціі, для чого вам громодянство, для чого вам пасс, так і казав, були хто завалили саме на цьому, він має на увазі пашапорт! Питайте ще що, відповім детальніше! Нехай всім щастить!!! Питання про коня і окуня не булоале вчить! Вчить мову на елементарному рівні!
Покажите как делает курица, потом поржите как конь....Мда уж..
Не перебільшуйте!! Це не правда, скажу з власного досвіду, вчив мову 1 місяць, навіть менше, але вчив щодня по 12-15 годин, всюди, замість музики слухав аудіо курси! Дякую MilaMihay, вона допомогла з граматикою, і Cetetean_roman за те що натаскав по питанням на присягу! Все реально! Головне бажання!
учить язык по 12-15 часов просто физически невозможно. можно с ума сойти. скорей всего у вас были хоть какие то элементарные знания румынского. а за месяц его выучить не реально чтобы отвечать на такие довольно не простые вопросы. я знаю о чем говорю. родственники живут в молдове. за месяц то что вы говорите выучит не реал. язык довольно сложный.
за місяць посиленного вивчення мови середньостатистична людина може запамятати більш 1000 румунських найбільш ходових слів і легко відповідати на базові питання...але ризик все одно лишаеться
якщо для підстраховки повчити ще місяць півтора та ще і пожити з недільку в молдавііі і поспілкуватись то можна вже бути більш менш впевненим..
Також тут треба звернути увагу по скільки годин в день вчитит..(.звісно ккд вивчення падае якщо вчити з ранку до ночі) якщо вчити по пів годинки то можливо і потрібно буде пів року чи рік..а якщо преділити максимум часу до 2 , 3 місяці буде досить до того рівня знання мови який требуеться на присязі зараз.
Теж був на присязі, я на щастя здав, заходив в 2 групі. Цього разу теж розділяли на тих хто знає мові і тих хто ні , охоронець на вході в кабінет задавав питання. Питання були прості : ви звідки , з ким приїхали, який сьогодні день, на який поверх ви піднялись, скільки вам років , рік народженя і тд. Люди незнали відповіді на ці банальні питання , їх садили з ліва і додадково опитував вже Адндрій Тіну. Перед початком комісія теж дала можливість покинути зал людям які не знають мови. Ставлення Тіну було більш чим доброзичливе , якщо бачив що люди хоч трохи розуміють але не можуть відповісти пробував переформулювати питання або задавав інше. В цілому з групи чоловік 10 покинули коли їм дали можливість покинути залу без анулювання ще чоловік 10-15 не здало. Ще як раніше вже говорили хто читав погано присягу задавали питяння , якщо людина не відповідала задавали це питання наступному. Питання були плану: знаєш мову, звідки знаєш , яких свійських тварин знаєш, назвіть колір якоїсь тваринин.
В цілому можу сказати що мову потрібно вчити на тільки на рівні питтяня - відповдь, а хоча б оперувати іншимим фразами бо я в свою чергу знав відповідь порядка на 100 питаннь але на питання про свійских тварин відповісти б незміг, тому для того щоб викрутитись з ситуації потрібно було значити мову більше ніж питання - відповідь.
Мої вітання вам! Так про тварин були стрьомненькі питання! І ще! Був хлопець в группі моїї, його запитали з відки він знає мову, він сказав з школи і університету, і почалось, де вчились, що закінчили, який факультет... Хлопець молодець, відповів на всі питання! Але! Не давайте приводів до таких питань якщо не впевненні що відповісте!!! При будь якій можливость переводьте тему в те русло в чому розбираєтесь добре!!!
Таке питання, можна змінити написання фамілії та імя вже у сорі чи в паспорті?
Социальные закладки