Тема: Советский Союз. Общая тема.

Ответить в теме
Страница 2009 из 2994 ПерваяПервая ... 1009 1509 1909 1959 1999 2007 2008 2009 2010 2011 2019 2059 2109 2509 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 40,161 по 40,180 из 59873
  1. Вверх #40161
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Гойко Митич Посмотреть сообщение
    Политрук Фокс пытается создать себе имидж украинского Че Гевары? Фокс,слишком толсто даже для тебя.
    Это я говорю как почитатель твоих перлов)))

Особенно убого выглядит твой пронтперевод на украинский в данном контексте.Уволь к чертям своего спичрайтера
    ты об анекдоте о внутреннем голосе?

2. Вверх #40162
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    я маю на увазі особисте спілкування в побуті. Спілкуюсь українською. Зрозуміло, що я перейшов на викладання російською, після чого ці ж ублюдки мене звинуватили що я пропагую комунізм, хоча я завжди викладав виключно один і то й же предмет - критику політичної економії.
    Пане, забудьте про патріотизм і ніколи не балакайте на цю тему, якщо у Вас залишилась хоть крапля совісті!
    Не намагайтесь бути подібним негідникам на кшалт "полкіну", якщо у Вас таке є та совість і Ви не є тим негідником, за якого себе видаєте!
    Не знаю де Ви викладаєте, бо зважаючи на постанову мови, письмо (суржик) - вочевидь що у ПТУ і не більше!
    Ви почитайте свої пости як минулі, так і сучасні.
    Як Ви можете тут щось дописувати і філософствувати, якщо Ви у 2013 році (при Януковичі) відкрили тему і назвали у ній борців за Україну в Донецьку - "неонацистами", а саму сутність їх боротьби - "неонацизмом"?
    Натомість, деякі з тих сміливців загинули на майдані, деякі пішли боронити Батьківщину і загинули на фронті, а деякі і по цей час на війні. А ті, проти кого (за Вашими словами) боролись патріоти, таке стали негідниками, тітушками, зрадниками, членами "руського та православного міров", а то і просто стали воювати за гроші проти своїх братів/сестер!
    тому моє відношення до вилупків, що зараз керують Україної однозначне, це одного поля ягоди, під якою личиною вони б не ховалися
    Нехай мене "забанять", але я скажу те, що думаю: "Не шановний, Ви і є той "вилупок"! Ви паплюжете представників всіх гілок влади нічим не довівши того, що Ви варті хоч дещиці тих людей! Безперечно, що серед них, як і серед нас, є негідники, але всіх одним махом.., це вже занадто! Все ж, це керівництво держави, а хто Ви, хто дав Вам право "гавкати на слонів"?"
    Ви - подібні негіднику, під якою б "личиною" не ховались і Вас повинні "забанити", а якщо на форумі є представники СБУ, то вирахувати і притягнути до відповідальності за сепаратизм та провокації проти держави, бо Ви не когось конкретно критикуєте (не назвали прізвищ), а державу, державний устрій і огульно керівництво у цілому, незалежно від заслуг чи провин.
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 27.05.2015 в 12:56.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

3. Вверх #40163
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Пане, забудьте про патріотизм і ніколи не балакайте на цю тему, якщо у Вас залишилась хоть крапля совісті!
    Не намагайтесь бути подібним негідникам на кшалт "полкіну", якщо у Вас таке є та совість і Ви не є тим негідником, за якого себе видаєте!
    Не знаю де Ви викладаєте, бо зважаючи на постанову мови, письмо (суржик) - вочевидь що у ПТУі не більше!
    Ви почитайте свої пости як минулі, так і сучасні.
    Як Ви можете тут щось дописувати і філософствувати, якщо Ви у 2013 році (при Януковичі) відкрили тему і назвали у ній борців за Україну в Донецьку - "неонацистами", а саму сутність їх боротьби - "неонацизмом"?
    Натомість, деякі з тих сміливців загинули на майдані, деякі пішли боронити Батьківщину і загинули на фронті, а деякі і по цей час на війні. А ті проти кого (за Вашими словами) боролись патріоти, таке стали негідниками, зрадниками, членами "руського та православного міров", а то іпросто стали воювати за гроші проти своїх братів/сестер!

Нехай мене "забанять", але я скажу те, що думаю: "Не шановний, Ви і є той "вилупок"! Ви паплюжете представників всіх гілок влади нічим не довівши того, що Ви варті хоч дещиці тих людей! Безперечно, що серед них як і серед нас, є негідники, але всіх одним махом, це вже занадто! Все ж це керівництво держави, а хто Ви, хто дав Вам право "гавкати на слонів"?"
    Ви негідник під якою б личиною Ви не ховались і Вас повинні "забанити", а якщо на форумі є представники СБУ, то вирахувати і притягнути до відповідальності за сепаратизм та провокації проти держави, бо Ви не когось конкретно критикуєте (не назвали прізвищ), а державу, державний устрій і огульно керівництво у цілому, незалежно від заслуг чи провини.
    не гоже, коли цитуєте , виривати цитати із контекста .

У мене дослівно:

тому моє відношення до сучасної кпссної еліти та їх вилупків , що зараз керують Україної однозначне, це одного поля ягоди, під якою личиною вони б не ховалися

а причина, такого мого відношення, яку ви не вказали, в тому, шо ці ж самі люди в Союзі мене звинувачували в українському націоналізмі (він називався буржуазним), а коли стала незалежна Україна, з точністю навпаки.

так що не треба мені розказувати які вони патріоти і яка у них личина.

це ті ж самі люди, при чому що в Україні, що в Росії, котрі правили тоді в 80-ті, незалежно як вони тепер називаються....

4. Вверх #40164
    Визитка Яроша
    от йолопи совкові, перестаньте постити цю сусловсько-брежнєвську галіматію, взагалі яке відношення ваші утопічні ідеї соціальної справедливості та рівності мають відношення до матеріалістичного розуміння історії , тобто до необхідності зняття суспільного розподілу праці
    Яка ж галіматья...ані однієї ж цілої клепки в нього немає...якийсь совецький смітник.

5. Вверх #40165
    собаки брешуть
    Брешуть люди, подібні Вам, а собаки таке гавкають.
    І тут прокололись, шило у мішку не заховаєш, пане "руській мір"...

6. Вверх #40166
    не гоже, коли цитуєте , виривати цитати із контекста .

У мене дослівно:

тому моє відношення до сучасної кпссної еліти та їх вилупків , що зараз керують Україної однозначне, це одного поля ягоди, під якою личиною вони б не ховалися

а причина, такого мого відношення, яку ви не вказали, в тому, шо ці ж самі люди в Союзі мене звинувачували в українському націоналізмі (він називався буржуазним), а коли стала незалежна Україна, з точністю навпаки.

так що не треба мені розказувати які вони патріоти і яка у них личина.

це ті ж самі люди, при чому що в Україні, що в Росії, котрі правили тоді в 80-ті, незалежно як вони тепер називаються....
    Ви не тільки на негідника претендуєте, але ще й на підлу та зухвалу людину?
    Про що Ви? У владі зараз є молодь, якій на кінець "совка" було лише по 5-10-12 років. На фронті в основному такі ж! Про що Ви??
    Той же Порошенко 1965 року народження, а Яценюк - 1974 року, на кінець совка їм було відповідно 26 та 17 років! Чим (ким) вони правили у 80-ті роки?? Чим вони на Вас тоді могли тиснути? Застукали, що Ви салом хабарі берете за заліки у ПТУшників??
    Ну як до такої ганьби може дійти людина??
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 27.05.2015 в 13:15.

7. Вверх #40167
    Не покидает форум Аватар для Гойко Митич
    ты об анекдоте о внутреннем голосе?
    Я об идеологических трендах. Ты прямо как секретарь Идеологического отдела ЦК КПУ Кравчук-держишь нос по ветру и периодически сменяющий свою окраску и градус изречений согласно модным на данный момент тенденциям

Страшнее ортодоксального коммуняки по своей упоротости и разрушительному потенциалу может быть только левацкий оппортунист и соглашатель.Такой как ты.

8. Вверх #40168
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Ви не тільки на негідника претендуєте, але ще й на підлу та зухвалу людину?
    Про що Ви? У владі зараз є молодь, якій на кінець "совка" було лише по 5-10-12 років. На фронті в основному такі ж! Про що Ви??
    Той же Порошенко 1965 року народження, а Яценюк - 1974 року, на кінець совка їм було відповідно 26 та 17 років! Чим (ким) вони правили у 80-ті роки?? Чим вони на Вас тоді могли тиснути? Застукали, що Ви салом хабарі берете за заліки у ПТУшників??
    Ну як до такої ганьби може дійти людина??
    при чому тут фронт і молодь яка там воює? я про владу яка не змінилася з 80-х в Україні ні на йоту

і не треба мені розказувати скільки років Порошенко, я знаю це давно. і Запамятайте аксіому, влада це не персоналіі, це система, а президента робить свита

9. Вверх #40169
    Визитка Яроша
    при чому тут фронт і молодь яка там воює? я про владу яка не змінилася з 80-х в Україні ні на йоту

і не треба мені розказувати скільки років Порошенко, я знаю це давно. і Запамятайте аксіому, влада це не персоналіі, це система, а президента робить свита
    Дурню совецький..це царя, чи короля робить свита, чи політбюро генсека...а в демократичній країні президента обирає народ, а він в свою чергу повинен напряму відповідати за довіру перед своїм народом, в тому числі й за кадрову політику. Зовсім по іншому система мусить працювати, розумієш дурнику?

10. Вверх #40170
    Цитата Сообщение от Реалист. Посмотреть сообщение
    Дурню совецький..це царя, чи короля робить свита, чи політбюро генсека...а в демократичній країні президента обирає народ, а він в свою чергу повинен напряму відповідати за довіру перед своїм народом, в тому числі й за кадрову політику. Зовсім по іншому система мусить працювати, розумієш дурнику?
    якраз дуже добре розумію

коли на 1991 рік свита - чиновників , було в Україні більше сорока тисяч чоловік, а на сьогодні сотні тисяч, то розкажи меня що ця демократична свита, що збільшилася в десятки разів, обслуговує інтереси народу України

11. Вверх #40171
    User banned
    Народ выбирает того , кто в бюллетень вписан , а как они - кандидаты то попадают в эти бюллетени , кто их туда вписывает ? Своего ведь не впишешь в этот бюллетень , а проголосуешь за одного из вписанных .
    Последний раз редактировалось Кундя; 27.05.2015 в 14:42.

12. Вверх #40172
    Визитка Яроша
    Цитата Сообщение от Кундя Посмотреть сообщение
    Народ выбирает того , кто в бюллетень вписан , а как они - кандидаты то попадают в эти бюллетени , кто их туда вписывает ? Своего ведь не впишешь в этот бюллетень , а проголосуешь за одного из вписанных .
    Народ иногда свергает еще...вписанных вот этих...да и у всех на самом деле есть шансы, в том числе и у тебя, пока конечно призрачные и далеко не справедливые, но это пока, это вопрос эволюции общества и соответственно системы.

13. Вверх #40173
    Визитка Яроша
    якраз дуже добре розумію

коли на 1991 рік свита - чиновників , було в Україні більше сорока тисяч чоловік, а на сьогодні сотні тисяч, то розкажи меня що ця демократична свита, що збільшилася в десятки разів, обслуговує інтереси народу України
    По перше це раздута до неможливості брехня, тому що лінії розмежування між чиновником та держслужбовцем майже не було, так що не треба знову клеїти дурня, я тебе шльондра совецька на скрізь бачу...по друге, чиновницька система управління в основі так і залишилася совецькою, за принциповими ознаками...безумовно що це лайно, має здібності генерувати тільки таке ж саме лайно.

Викинути потрібно було всю вашу комуняцьку наволоч разом с кремлівськими посіпаками в перші ж роки незалежностя, вже б жилив іншому вимірі, як це доречі зробили в багатьох країнах східної Європи...але ти не хвилюйся, далі буде.

14. Вверх #40174
    По перше це раздута до неможливості брехня, тому що лінії розмежування між чиновником та держслужбовцем майже не було, так що не треба знову клеїти дурня, я тебе шльондра совецька на скрізь бачу...по друге, чиновницька система управління в основі так і залишилася совецькою, за принциповими ознаками...безумовно що це лайно, має здібності генерувати тільки таке ж саме лайно.

Викинути потрібно було всю вашу комуняцьку наволоч разом с кремлівськими посіпаками в перші ж роки незалежностя, вже б жилив іншому вимірі, як це доречі зробили в багатьох країнах східної Європи...але ти не хвилюйся, далі буде.
    назви держслубовця хоть горшком, від цього він не перестане бути чиновником, а враховуючи, що кількість населення зменшилося, в порівнянні з 91-м, як і промислове виробництво, то уяви яка нагрузка на виробничий сектор...

і так чого ж ти тут дурня клеїш, якщо бачиш що система з 80-х залишилася такою ж самою і може генерувати таке ж лайно, яким вона була в 80-ті. я якраз на цьому наполягаю. Чи ти думаш , якщо на заборі було написано що то "розвитой" соціалізм, то це вже не було лайно.

але уточню, не нашу Реаліст наволоч, а вашу наволоч.

тому що з середини 60-х років, совецька , як ти висловлюєшся, система якраз генерувала, в результаті реформ Косигіна - Лібермана, в систему наскрізь прогнилу та корумповану.

вам просто в голову не вкладується, що сучасні протиріччя в Україні, як і сучасна система управління, це і є результат тієї реформи 60-х.

15. Вверх #40175
    Посетитель Аватар для zamastak
    Цитата Сообщение от Кундя Посмотреть сообщение
    Вот один из плюсов совка, что выборы были народными, (до Брежнева) и каждый лично знал своего избранника, труженика и нормального хозяина. После Брежнева уже чистая формальность, как и сейчас), но сегодня количество денег диктует статус "прошел-не прошел" и только в местное самоуправление бывают исключения, пока человек не становится "жертвой" порочной системы...

16. Вверх #40176
    Посетитель Аватар для zamastak
    ....тому що з середини 60-х років, совецька , як ти висловлюєшся, система якраз генерувала, в результаті реформ Косигіна - Лібермана, в систему наскрізь прогнилу та корумповану.
    вам просто в голову не вкладується, що сучасні протиріччя в Україні, як і сучасна система управління, це і є результат тієї реформи 60-х.
    Да, Хрущев обоср#л всю Социалистическую систему, вернув опять троцкистов, дегенератов и казнокрадов. Только спецслужбы и трудовые Парткомы еще держались в рамках КПСС, остальные жадно воровали и лизали попу верхушке... При Брежневе эту смуту остановили, а при Андропове опять рванули изнутри...
    Уже нечего сопли вытирать, надо знать эти ошибки и не делать глупостей. Нельзя слепо быть патриотом "зеленого забора", потому, что кто-то сказал, что именно этот "зеленый забор" кошерный и патриотичный, а все остальные не заборы вовсе...
    Учиться надо, не забывая родовых устоев своей семьи, соседей, города, области... (менталитет)

17. Вверх #40177
    Визитка Яроша
    назви держслубовця хоть горшком, від цього він не перестане бути чиновником, а враховуючи, що кількість населення зменшилося, в порівнянні з 91-м, як і промислове виробництво, то уяви яка нагрузка на виробничий сектор...

і так чого ж ти тут дурня клеїш, якщо бачиш що система з 80-х залишилася такою ж самою і може генерувати таке ж лайно, корою вона була в 80-ті. я якраз на цьому наполягаю. Чи ти думаш , якщо на заборі було написано що то "розвитой" соціалізм, то це вже не було лайно.

але уточню, не нашу Реаліст наволоч, а вашу наволоч.

тому що з середини 60-х років, совецька , як ти висловлюєшся, система якраз генерувала, в результаті реформ Косигіна - Лібермана, в систему наскрізь прогнилу та корумповану.

Система 80-х, тільки продемонструвала послідовний провал, агонію та неконкурентноспроможність помилкової гілки еволюції, не здібну на повірку ні до чього цивілізаційного, під назвою комунізм та якась там влада люмпен-пролетаріату, вся ця кривава, хибна та ненажерлива брехня, з якою доречі ти тут носишся, з часом повилазила на світ-очі...от і все. Та й годі вже тобі брехати, мені не дуже кортить витрачати свій час на утопіста дурня-теоретика, та й брешеш ти одне й те ж саме.

18. Вверх #40178
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от ValVed Посмотреть сообщение
    На дни рождения обед в горисполкоме чего только не заказывали из отдела торговли, или рауонного отдела торговли : икорочка, консервочки "стерлядь в томате" , ветчина в банках, сырокопченная колбаска... приезжал шофер замов гурвица Ворохаева или Свободы забирал всё это добро, а в это время ветераны давились в очереди ... но как-то не принято об этом вспоннимать, помнят как гурвиц пайки -гречку - сахарок раздавал ветеранам, а теперь бедного кивалушку заклёвывают за грильяж и очки. А он не первый вовсе.
    А ну-ка поподробнее о периоде СССР и о вашей работе в Жовтневом райпродторге или райпищеторге, о системных хищениях, переборке овощей, замене этикеток на колбасах, перебивке печатей на яйцах, разбавлении сметаны обезжиренным творогом, пересортице мяса по категориям, а главное - о системе распределения дифсита )).
    Как тогда была фимилия начальников районных ОБХСС и КГБ, которым вы собирали "продпайки" и которые крышевали вас, с которыми вы плотно сотрудничали, чтобы не сесть. Стучали по-тихоньку, чтобы не пришли к вам домой и не конфисковали хрусталь-ковры.
    Кормушка совковая закончилась. Начался голодный треп на форуме. Или треп платный?
    Последний раз редактировалось Вячеслав_Д; 27.05.2015 в 15:45.

19. Вверх #40179
    Система 80-х, тільки продемонструвала послідовний провал, агонію та неконкурентноспроможність помилкової гілки еволюції, не здібну на повірку ні до чього цивілізаційного, під назвою комунізм та якась там влада люмпен-пролетаріату, вся ця кривава, хибна та ненажерлива брехня, з якою доречі ти тут носишся, з часом повилазила на світ-очі...от і все. Та й годі вже тобі брехати, мені не дуже кортить витрачати свій час на утопіста дурня-теоретика, та й брешеш ти одне й те ж саме.
    пердимонокль

20. Вверх #40180
    Не покидает форум Аватар для Гойко Митич
    пердимонокль
    Очень удобный и универсальный способ сливаться в диспуте.Надо будет его перенять

Ответить в теме
Страница 2009 из 2994 ПерваяПервая ... 1009 1509 1909 1959 1999 2007 2008 2009 2010 2011 2019 2059 2109 2509 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права