|
Пане, забудьте про патріотизм і ніколи не балакайте на цю тему, якщо у Вас залишилась хоть крапля совісті!
Не намагайтесь бути подібним негідникам на кшалт "полкіну", якщо у Вас таке є та совість і Ви не є тим негідником, за якого себе видаєте!
Не знаю де Ви викладаєте, бо зважаючи на постанову мови, письмо (суржик) - вочевидь що у ПТУ і не більше!
Ви почитайте свої пости як минулі, так і сучасні.
Як Ви можете тут щось дописувати і філософствувати, якщо Ви у 2013 році (при Януковичі) відкрили тему і назвали у ній борців за Україну в Донецьку - "неонацистами", а саму сутність їх боротьби - "неонацизмом"?
Натомість, деякі з тих сміливців загинули на майдані, деякі пішли боронити Батьківщину і загинули на фронті, а деякі і по цей час на війні. А ті, проти кого (за Вашими словами) боролись патріоти, таке стали негідниками, тітушками, зрадниками, членами "руського та православного міров", а то і просто стали воювати за гроші проти своїх братів/сестер!
Нехай мене "забанять", але я скажу те, що думаю: "Не шановний, Ви і є той "вилупок"! Ви паплюжете представників всіх гілок влади нічим не довівши того, що Ви варті хоч дещиці тих людей! Безперечно, що серед них, як і серед нас, є негідники, але всіх одним махом.., це вже занадто! Все ж, це керівництво держави, а хто Ви, хто дав Вам право "гавкати на слонів"?"
Ви - подібні негіднику, під якою б "личиною" не ховались і Вас повинні "забанити", а якщо на форумі є представники СБУ, то вирахувати і притягнути до відповідальності за сепаратизм та провокації проти держави, бо Ви не когось конкретно критикуєте (не назвали прізвищ), а державу, державний устрій і огульно керівництво у цілому, незалежно від заслуг чи провин.
Последний раз редактировалось Bivaliu; 27.05.2015 в 12:56.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
не гоже, коли цитуєте , виривати цитати із контекста .
У мене дослівно:
тому моє відношення до сучасної кпссної еліти та їх вилупків , що зараз керують Україної однозначне, це одного поля ягоди, під якою личиною вони б не ховалися
а причина, такого мого відношення, яку ви не вказали, в тому, шо ці ж самі люди в Союзі мене звинувачували в українському націоналізмі (він називався буржуазним), а коли стала незалежна Україна, з точністю навпаки.
так що не треба мені розказувати які вони патріоти і яка у них личина.
це ті ж самі люди, при чому що в Україні, що в Росії, котрі правили тоді в 80-ті, незалежно як вони тепер називаються....
Ви не тільки на негідника претендуєте, але ще й на підлу та зухвалу людину?
Про що Ви? У владі зараз є молодь, якій на кінець "совка" було лише по 5-10-12 років. На фронті в основному такі ж! Про що Ви??
Той же Порошенко 1965 року народження, а Яценюк - 1974 року, на кінець совка їм було відповідно 26 та 17 років! Чим (ким) вони правили у 80-ті роки?? Чим вони на Вас тоді могли тиснути? Застукали, що Ви салом хабарі берете за заліки у ПТУшників??
Ну як до такої ганьби може дійти людина??
Последний раз редактировалось Bivaliu; 27.05.2015 в 13:15.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Я об идеологических трендах. Ты прямо как секретарь Идеологического отдела ЦК КПУ Кравчук-держишь нос по ветру и периодически сменяющий свою окраску и градус изречений согласно модным на данный момент тенденциям
Страшнее ортодоксального коммуняки по своей упоротости и разрушительному потенциалу может быть только левацкий оппортунист и соглашатель.Такой как ты.
Дурню совецький..це царя, чи короля робить свита, чи політбюро генсека...а в демократичній країні президента обирає народ, а він в свою чергу повинен напряму відповідати за довіру перед своїм народом, в тому числі й за кадрову політику. Зовсім по іншому система мусить працювати, розумієш дурнику?
По перше це раздута до неможливості брехня, тому що лінії розмежування між чиновником та держслужбовцем майже не було, так що не треба знову клеїти дурня, я тебе шльондра совецька на скрізь бачу...по друге, чиновницька система управління в основі так і залишилася совецькою, за принциповими ознаками...безумовно що це лайно, має здібності генерувати тільки таке ж саме лайно.
Викинути потрібно було всю вашу комуняцьку наволоч разом с кремлівськими посіпаками в перші ж роки незалежностя, вже б жилив іншому вимірі, як це доречі зробили в багатьох країнах східної Європи...але ти не хвилюйся, далі буде.
назви держслубовця хоть горшком, від цього він не перестане бути чиновником, а враховуючи, що кількість населення зменшилося, в порівнянні з 91-м, як і промислове виробництво, то уяви яка нагрузка на виробничий сектор...
і так чого ж ти тут дурня клеїш, якщо бачиш що система з 80-х залишилася такою ж самою і може генерувати таке ж лайно, яким вона була в 80-ті. я якраз на цьому наполягаю. Чи ти думаш , якщо на заборі було написано що то "розвитой" соціалізм, то це вже не було лайно.
але уточню, не нашу Реаліст наволоч, а вашу наволоч.
тому що з середини 60-х років, совецька , як ти висловлюєшся, система якраз генерувала, в результаті реформ Косигіна - Лібермана, в систему наскрізь прогнилу та корумповану.
вам просто в голову не вкладується, що сучасні протиріччя в Україні, як і сучасна система управління, це і є результат тієї реформи 60-х.
Вот один из плюсов совка, что выборы были народными, (до Брежнева) и каждый лично знал своего избранника, труженика и нормального хозяина. После Брежнева уже чистая формальность, как и сейчас), но сегодня количество денег диктует статус "прошел-не прошел" и только в местное самоуправление бывают исключения, пока человек не становится "жертвой" порочной системы...
![]()
Да, Хрущев обоср#л всю Социалистическую систему, вернув опять троцкистов, дегенератов и казнокрадов. Только спецслужбы и трудовые Парткомы еще держались в рамках КПСС, остальные жадно воровали и лизали попу верхушке... При Брежневе эту смуту остановили, а при Андропове опять рванули изнутри...
Уже нечего сопли вытирать, надо знать эти ошибки и не делать глупостей. Нельзя слепо быть патриотом "зеленого забора", потому, что кто-то сказал, что именно этот "зеленый забор" кошерный и патриотичный, а все остальные не заборы вовсе...
Учиться надо, не забывая родовых устоев своей семьи, соседей, города, области... (менталитет)
Система 80-х, тільки продемонструвала послідовний провал, агонію та неконкурентноспроможність помилкової гілки еволюції, не здібну на повірку ні до чього цивілізаційного, під назвою комунізм та якась там влада люмпен-пролетаріату, вся ця кривава, хибна та ненажерлива брехня, з якою доречі ти тут носишся, з часом повилазила на світ-очі...от і все. Та й годі вже тобі брехати, мені не дуже кортить витрачати свій час на утопіста дурня-теоретика, та й брешеш ти одне й те ж саме.
А ну-ка поподробнее о периоде СССР и о вашей работе в Жовтневом райпродторге или райпищеторге, о системных хищениях, переборке овощей, замене этикеток на колбасах, перебивке печатей на яйцах, разбавлении сметаны обезжиренным творогом, пересортице мяса по категориям, а главное - о системе распределения дифсита )).
Как тогда была фимилия начальников районных ОБХСС и КГБ, которым вы собирали "продпайки" и которые крышевали вас, с которыми вы плотно сотрудничали, чтобы не сесть. Стучали по-тихоньку, чтобы не пришли к вам домой и не конфисковали хрусталь-ковры.
Кормушка совковая закончилась. Начался голодный треп на форуме. Или треп платный?
Последний раз редактировалось Вячеслав_Д; 27.05.2015 в 15:45.
Социальные закладки