Тема: Юридические консультации он-лайн, пока бесплатно:-)

Ответить в теме
Страница 1334 из 1691 ПерваяПервая ... 334 834 1234 1284 1324 1332 1333 1334 1335 1336 1344 1384 1434 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 26,661 по 26,680 из 33813
  1. Вверх #26661
    Посетитель Аватар для Tasik_n
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Вы сами ответили себе - благотворительный взнос, т.е. добровольный. Слишком мало информации, в выписке чего или откуда, что за медучреждение? сумма взноса?
    Да по направлению из военкомата к ЛОРу. При регистрации дай 20 грн, потом, когда будут готовы анализы, через пару дней нужно забрать выписку в военкомат, (в другом уже кабинете), так еще хотят чтоб 30 грн давала. Я уже ругалась сегодня. Единственное место, где деньги просят. Правда в направлении, что мы оставили было написано что по направлению из военкомата принимают без очереди, но вот не указано что бесплатно. Проще было бы пройти обследование в частной клинике, где платишь определенную сумму и никакой нервотрепки, все включено, даже бахилы. Так нет, надо там, куда направил военкомат.

2. Вверх #26662
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Tasik_n Посмотреть сообщение
    Да по направлению из военкомата к ЛОРу. При регистрации дай 20 грн, потом, когда будут готовы анализы, через пару дней нужно забрать выписку в военкомат, (в другом уже кабинете), так еще хотят чтоб 30 грн давала. Я уже ругалась сегодня. Единственное место, где деньги просят. Правда в направлении, что мы оставили было написано что по направлению из военкомата принимают без очереди, но вот не указано что бесплатно. Проще было бы пройти обследование в частной клинике, где платишь определенную сумму и никакой нервотрепки, все включено, даже бахилы. Так нет, надо там, куда направил военкомат.
    Если по направлению с военкомата, то можете писать мэру http://omr.gov.ua/appeals/ с жалобой на медучреждение и горздрав в целом, можете в Минздрав http://[email protected]/ua/portal/_location/, можете в обл военкомат, можете в прокуратуру.

Напишите наименование медучреждения! Хватит обезличенно. "Героев" должны знать все.
    Последний раз редактировалось Вячеслав_Д; 17.02.2015 в 18:25.

3. Вверх #26663
    Не покидает форум Аватар для T1m
    суть не в тому, чи потрібно було реєструвати (імхо - потрібно, тому зараз перед договором, вам необхідно буде зареєструвати право в реєстраційній службі) в бті, а в тому, що ця реєстрація ніяк не вплавала на момент виникнення права власності:
    Цивільний кодекс Української РСР

С т а т т я 128. Момент виникнення права власності у
    набувача майна за договором

Право власності (право оперативного управління) у набувача
    майна за договором виникає з моменту передачі речі, якщо інше не
    передбачено законом або договором.
    Передачею визнається вручення речей набувачеві, а так само
    здача транспортній організації для відправки набувачеві і здача на
    пошту для пересилки набувачеві речей, відчужених без зобов'язання
    доставки. До передачі речей прирівнюється передача коносаменту або
    іншого розпорядчого документа на речі.
    Impossible is nothing (с) Leicester city

4. Вверх #26664
    Посетитель Аватар для 1lazer
    Цитата Сообщение от Nikolauss_78 Посмотреть сообщение
    Вопрос даже не столько в увольнении, насколько я знаю - если человек был в отпуске без сохранения зарплаты (отпуск "за свой счет"), то больничный не оплачивается.
    раньше: Стаття 36. Підстави для відмови в наданні допомоги по тимчасовій непрацездатності
    сейчас: Стаття 23. Підстави для відмови в наданні допомоги по тимчасовій непрацездатності
    СПАСИБО ОГРОМНОЕ Вячеслав_Д иNikolauss_78 БЛАГОДОРЯ ВАМ Я НАШЕЛ ОТВЕТ НА СВОЙ ВОПРОС
    Стаття 36. Підстави для відмови в наданні допомоги по
    тимчасовій непрацездатності
    6) за період перебування застрахованої особи у відпустці без
    збереження заробітної плати, творчій відпустці, додатковій
    відпустці у зв'язку з навчанням.

5. Вверх #26665
    Частый гость Аватар для Кузма
    Добрый день! Подскажите, пожалуйста, платиться ли сейчас военный сбор при вступлении в наследство на квартиру(первая очередь,наследник-пенсионер)???

6. Вверх #26666
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Кузма Посмотреть сообщение
    Добрый день! Подскажите, пожалуйста, платиться ли сейчас военный сбор при вступлении в наследство на квартиру(первая очередь,наследник-пенсионер)???
    Прикінцевими положеннями Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 № 71-VIII внесено зміни до пункту 161 Підрозділу 10 Перехідних положень ПК, що продовжили дію для військового збору до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Да, платится.

7. Вверх #26667
    Прикінцевими положеннями Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 № 71-VIII внесено зміни до пункту 161 Підрозділу 10 Перехідних положень ПК, що продовжили дію для військового збору до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Да, платится.
    наскільки я знаю, ще не має єдиної думки... за проектом роз'яснень, військовий збір сплачується в тому разі якщо є податок

8. Вверх #26668
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от T1m Посмотреть сообщение
    наскільки я знаю, ще не має єдиної думки... за проектом роз'яснень, військовий збір сплачується в тому разі якщо є податок
    Лови. Чтобы Минфин пропустил такое? Ни в жизнь не поверил бы. Я люблю читать законы, а не разъяснения.
    Разъяснения - это субъективное мнение человека.

Стаття 164. База оподаткування
    164.1. Базою оподаткування є загальний оподатковуваний дохід, з урахуванням особливостей, визначених цим розділом.
    164.2. До загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включаються:
    164.2.10. дохід у вигляді вартості успадкованого чи отриманого у дарунок майна у межах, що оподатковується згідно з цим розділом;
    РОЗДІЛ XX. ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ16-1. Тимчасово, до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України, встановлюється військовий збір.
    {Абзац перший пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ із змінами, внесеними згідно із Законом № 71-VIII від 28.12.2014}
    1.1. Платниками збору є особи, визначені пунктом 162.1 статті 162 цього Кодексу.
    1.2. Об’єктом оподаткування збором є доходи, визначені статтею 163 цього Кодексу.
    {Підпункт 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ в редакції Закону № 71-VIII від 28.12.2014}

Стаття 163. Об'єкт оподаткування
    163.1. Об'єктом оподаткування резидента є:
    163.1.1. загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід;
    163.1.2. доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання);
    1.3. Ставка збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування, визначеного підпунктом 1.2 цього пункту.
    1.4. Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюються у порядку, встановленому статтею 168 цього Кодексу, за ставкою, визначеною підпунктом 1.3 цього пункту.
    1.5. Відповідальними за утримання (нарахування) та сплату (перерахування) збору до бюджету є особи, визначені у статті 171 цього Кодексу.
    Таким образом, согласно п. 163.1.1 налогом облагается доход от получения наследства, который согласно п.164.2.10 включается в базу налогообложения.

---------- Сообщение добавлено 18.02.2015 в 21:35 ----------

Да еще. "дохід у вигляді вартості успадкованого чи отриманого у дарунок майна". Необходимо еще провести экспертную оценку имущества для целей налогообложения. Нотариусы всёравно сливают информацию налоговой, но могут и сами выступать налоговым агентом.

9. Вверх #26669
    Частый гость Аватар для zaicik
    Кто то сталкивался с спадковим/наследственным договором? Какие есть пути его отменить?
    Всем, уставшим от моего
    скверного характера я искренне желаю передохнуть.

10. Вверх #26670
    Не покидает форум Аватар для Серж
    Цитата Сообщение от zaicik Посмотреть сообщение
    Кто то сталкивался с спадковим/наследственным договором? Какие есть пути его отменить?

Стаття 1308. Розірвання спадкового договору

1. Спадковий договір може бути розірвано судом на вимогу
    відчужувача у разі невиконання набувачем його розпоряджень.

2. Спадковий договір може бути розірвано судом на вимогу
    набувача у разі неможливості виконання ним розпоряджень
    відчужувача.

11. Вверх #26671
    сэрж, спс..а наследники, как заинтересованная сторона, что никак?
    Всем, уставшим от моего

12. Вверх #26672
    сэрж, спс..а наследники, как заинтересованная сторона, что никак?
    2. Заповіт, який відчужувач склав щодо майна, вказаного у
    спадковому договорі, є нікчемним
    После смерти отчуждателя теоретические наследники могут подать иск в порядке

1. Правочин, який дієздатна фізична особа вчинила у момент,
    коли вона не усвідомлювала значення своїх дій та (або) не могла
    керувати ними, може бути визнаний судом недійсним за позовом цієї
    особи, а в разі її смерті - за позовом інших осіб, чиї цивільні
    права або інтереси порушені
    .
    вообще,насл. дог-р --малоприменимая вещь, обычно оформляют дог-р пожизн. содержания.

13. Вверх #26673
    У моей знакомой бабушка.Судом признанна недееспособной.Назначен опекун.Опекун в интересах бабушки заключил спадковый договор с третьим лицом.Знакомая приходила к бабушке, помогала, но не хоронила.Когда бабушка умерла, выяснилось и про опекуна и про спадковый договор.Знакомая мягко говоря в шоке.Что делать?
    Всем, уставшим от моего

14. Вверх #26674
    У моей знакомой бабушка.Судом признанна недееспособной.Назначен опекун.Опекун в интересах бабушки заключил спадковый договор с третьим лицом.Знакомая приходила к бабушке, помогала, но не хоронила.Когда бабушка умерла, выяснилось и про опекуна и про спадковый договор.Знакомая мягко говоря в шоке.Что делать?
    хм... а що саме прагне знайома?
    з цієї інформації - імхо, нічого... опікун - чоловік/дочка/син?

15. Вверх #26675
    хм... а що саме прагне знайома?
    з цієї інформації - імхо, нічого... опікун - чоловік/дочка/син?
    знакомая-внучка.наследница.опекун-вообще посторонний чел, ранее судимый.Бабушку уже кремировали на второй день.Покупатели уже ходят..

16. Вверх #26676
    Живёт на форуме Аватар для Штирлиц
    А чо внучка щелкала, когда опекунство оформлялось?
    С вас бы за указание на четверть литра... поправиться... бывщему регенту!

17. Вверх #26677
    Військовий експерД
    знакомая-внучка.наследница.опекун-вообще посторонний чел, ранее судимый.Бабушку уже кремировали на второй день.Покупатели уже ходят..
    Что-то очень мутно всё.

18. Вверх #26678
    Лови. Чтобы Минфин пропустил такое? Ни в жизнь не поверил бы. Я люблю читать законы, а не разъяснения.
    Разъяснения - это субъективное мнение человека.

Таким образом, согласно п. 163.1.1 налогом облагается доход от получения наследства, который согласно п.164.2.10 включается в базу налогообложения.

---------- Сообщение добавлено 18.02.2015 в 21:35 ----------

Да еще. "дохід у вигляді вартості успадкованого чи отриманого у дарунок майна". Необходимо еще провести экспертную оценку имущества для целей налогообложения. Нотариусы всёравно сливают информацию налоговой, но могут и сами выступать налоговым агентом.
    не зовсім "думка" )
    У зв’язку з актуальністю питань стосовно нарахування та сплати військового збору Державною фіскальною службою України готується проект узагальнюючої податкової консультації щодо оподаткування доходів фізичних осіб військовим збором
    http://sfs.gov.ua/anonsi/8665.html
    вважаєш, що після видання цих роз'яснень ВЗ будуть стягувати (чи не стягувати) всупереч ним?)
    а як трапилось, що опікун "посторонний чел", а не внучка?

19. Вверх #26679
    Військовий експерД
    не зовсім "думка" )

вважаєш, що після видання цих роз'яснень ВЗ будуть стягувати (чи не стягувати) всупереч ним?)

Державною фіскальною службою України готується проект

20. Вверх #26680
    Возможно,при жизни бабушки внучка не сильно ею интересовалась )

а когда та "ушла" ,то быстро вспомнила--кв-ра ж типа осталась бесхозной )

Ответить в теме
Страница 1334 из 1691 ПерваяПервая ... 334 834 1234 1284 1324 1332 1333 1334 1335 1336 1344 1384 1434 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права