іраа, и по показателю В12 не было проблем? Обычно по цианокобаламину это видно, неужели в Харькове не предложили проверить ЖКТ?
| ||
іраа, и по показателю В12 не было проблем? Обычно по цианокобаламину это видно, неужели в Харькове не предложили проверить ЖКТ?
У моего ребенка проблем с ЖКТ нет,все узи с детства в норме и это подтвердил Харьковский специалист,которого ЮБ привезла с собой.фолька норма,в12 норма. капрограмма норма,моча норма,кровь норма.гомоцистеин вместо 5- 5.85.
Вашему ребенку, что в детстве ни один узист не говорил о каких либо проблемах там желчный,поджелудочная итд?раз у него серьезные проблемы,это должно было быть видно хорошему врачу узи..
Последний раз редактировалось Амира - Тайна; 16.02.2015 в 20:42.
Расскажу и о нас. У моей по узи с ЖКТ все в норме. Гомоцистеин, фолиевая и В12 в норме. Были небольшие проблемы со стулом, сдавала копрограмму и дизбактериоз, пошла к гастроэнтерологу, сказали все в пределах нормы и ничего лечить не надо "но если вы так хотите лечиться, то попейте вот это и вот это".
Потом нас начал лечить наш врач и оказалось, что проблемы таки есть.
Если я не буду смеяться, я буду плакать
абсолютно,і б12 і гомоцистеїн,і все решта,чуть-чуть занижений мікроелемент мідь-все.тому у нас не назначена жодна дієта,лише свічки корилип,були виявлені порушення на енергетичному рівні, ну і мексідол з гліатиліном,все.До гастроентеролога,як і до кардіолога ми пішли через недобрі аналізи на печінкові проби,деякі показники не внормі+печінка збільшена по УЗД,там вже назначила аналізи на обстеження на целіакію і лактозну активність,яка якраз і дає оті порушення на енергетичному рівні.
На рахунок УЗД і проблем з дитинства-ми робили УЗД і в Харкові і в нас,коли в малого були проблеми з калом (у нас вдома) стояло слово "ентеропатія" на УЗД-ми лікували кишечник,так як були грибки,але причину незнали,лікар тоді не догадалась назначити такі прості обстеження.В Харкові УЗДист теж нічого особливого не помітив-лише збільшена печінка,є в мого малого як і в чоловіка,і в свекрухи, патологія в жовчному,особливість перетинки,але на то уваги не звернули,так як то не є якимось показником,мабуть.У мого малого взагалі проблеми з калом пішли після лікарні -коли в малому віці дали антибіотики а пробіотиків для підтриманнямікрофлори кишечника жодних,малий тоді вперше не какав пару днів а потім покакав зеленим,плакав від болю в животику,з того часу проблеми з калом які ми безуспішно лікували,скоріш за все з часом і пішла лактозна недостатність,тепер уже з тим прояснилось трохи
Последний раз редактировалось іраа; 17.02.2015 в 09:51.
УЗИ печени ведь в Харькове обязательно делают. У Вас было направление идти дальше обследоваться или как? Чего-то я недопоняла, век живи - век учись, как говорится...Зато у Вас во Львове есть крутой гастроэнтеролог, видите, уже не всё так плохо
И еще: Вы в Харькове делали акцент на том, что у Вас есть проблемы с ЖКТ?
іраа, а у вас желтушка была после рождения?
и еще вы сдавали на микроэлементы волосы или кровь?
Последний раз редактировалось Русенка; 17.02.2015 в 09:47.
Если я не буду смеяться, я буду плакать
Економист,у нас все довго і тому запутаноу нас було направлення на імунолога,першочергово "на лице" було видно що Макс хворів вірусами (тімячко закрите не рівно а "горбиком",хоча для мене то непомітно особо),вже імунолог назначила хмару аналізів на імунну систему,печінкові проби,по печінкових пробах пару елементів порушено,одне з них АСТ-що може бути ознакою проблем з м*язами серця,або печінка.Ми пішли на ЕХО до кардіолога-все ок,пішли до гастроентеролога от і вона вже назначила ці аналізи на целіакію і ЛН.
Взагалі ми ж з літа 2013 займаємось тим кишечником,тепер пішли до інших двох (для перестраховки,я тепер виходячи з власного досвіду перестраховуюсь і консультуюсь в кількох лікарів)
В Харкові робили акцент на сенсомоторній-дитині 5 а він нерозуміє зверненої мови ну і не говорить,і звичайно скаржились на какахи наші,Юб зразу сказала що обмінні нарушення є,певно думали щось по аналізах випливе,тай кориліп був для обмінних процесів назначений.
Русенка,здавали на аналізи венозну кров в ХМГЦ і БАТі,жовтушка була на 4-5день після КР в роддомі сказали що це нормально у всіх так діток буває(родила не у Львові,в області) про норми показників я тоді взагалі незнала,то тепер я така крута і так багато знаю))) думаю що перевірялися аналізи і якби норма була перевищена направили б на Львів.У нас взагалі було гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС,тільки дойшли до того аж в 3роки малого((
І я його грудьми годувала до року,ознак ЛН не було-дуже добре набирав вагу-пампушок був,після півтора вже витягнувся ми пов*язали з тим що почав ходити,бігати+ми з чоловіком мініатюрні
Последний раз редактировалось іраа; 17.02.2015 в 10:25.
Скажите, а лечение аминокислотами может как-то улучшить психо эмоциональное развитие?
Еще по диете.
Она все же не шаблонная.
Среди наших знакомых есть те, кому можно творог - а нам нет. Есть те, кому можно говядину или свинину - нам только курицу и кролика.
Нам нельзя яйца и все что бульонами связано.
Ну и продолжать можно много
Будьте внимательны к своим мыслям, они - начало поступков
2008 2010 2018
Социальные закладки