| ||
блин .прочитала новости .если не будет завтра перемирия -введут военное положение .аж поплохело (((((
У меня сегодня была девочка , макияж в стиле Мэрилин Монро - бесплатно - Вообщем девочка вручила мне большущий пакет конфет, мне так неудобно было но и приятно я даже хотела половину ей отдать она отказалась, приходят порой модели кто то просто приходит, одна девочка как то книжечку со стишками малому подарила, приятно все же, соседку как то подстригла так она как то зашла и говорит Нин зарплату уже 2 месяц задерживают она в больнице железнодорожников работает, вручила горошек и кукурузу консервированную и ей правда их тут же вернула неудобно как то стало
Девочки у кого там в ближайшее время день варенья от меня подарок макияж и прическа - нужна практика да и новенького много нужно отрабатывать!
Последний раз редактировалось Moi Malusch; 14.02.2015 в 16:45.
♥Мой мальчик *_* 08.02.12 мой ангелочек**)★
♥Специалист по красоте★
Порошенко: Лишилося 10 годин. Або мир, або - воєнний стан
Якщо в Україні не буде встановлено миру, то в усій країні буде введено воєнний стан.
Про це заявив президент Петро Порошенко під час передачі техніки українським прикордонникам 14 лютого у Києві.
"Ще до Мінська на засіданні Кабінету міністрів України я попередив, що нам треба буде в разі, якщо миру не буде, приймати дуже важке, але необхідне рішення про введення воєнного стану", - нагадав Порошенко.
"Ще раз наголошую: в цьому разі воєнний стан буде введено не тільки в Донецьку та Луганську, а й по всій країні", - додав він.
При цьому Порошенко наголосив, що залишилося 10 годин до того моменту, коли сторони мають припинити вогонь.
Також він зазначив, що "уважно проаналізувавши законодавство про воєнний стан", у разі, якщо не буде миру, він негайно внесе до Верховної Ради зміни до законодавства, які дадуть змогу ще сильніше й ефективніше мобілізуватися і об'єднатися для оборони держави.
"Передусім, покладаючись на самих себе, будемо координувати наші дії з нашими партнерами та друзями", - додав Порошенко
http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/14/7058564/
Отправлено с моего GT-I8160 через Tapatalk
м-да (((( спасибо. мобилизуватися ну совсем не радует....
это время когда мы хороним
год жизни своей за весёлым столом
Социальные закладки