|
Не приколы, а неприкрытое юношеское хамство: ну хотя бы про дайте денег, а я прогорю и не отдам, и далее по тексту. В том, что прогорите, не сомневаюсь. За сим с вами прощаюсь, взрослейте.
я з вами згідний в тому, що коли брав кредит, то розраховува його повертати, і тепер я також сплачую, але без Божої допомоги не обійшлося... Іншим важче вдається...
Але! Коли ми брали кредити у 2007-2008 роках, то ми розраховували повертати і через 15-20 років при таких же однакових умовах! Наразі вийшло зовсім інакше, ризики, які виникли, банки повністю переклали на позичальників! Я вважаю, що справедливо було розділити ризики валютних коливань порівну між позичальником та позикодавцем.
Те, що банки поводять себе не чесно, говорить хоча б один факт (стосується ОТП-банку), у кредитному договорі відсоткова ставка складається із Фіксована ставка+FIDR. Останній раз я отримав листа 13.04.2013 року, що ... суть листа "FIDR підлягає корегуванню". Але ніякого корегування не відбулось! З 2012 року FIDR залишився незмінним, а суть цього показника істотно змінилась від того, як це було озвучено під час укладання кредитної угоди в 2008 році.Показать скрытый текст
- 8%Показать скрытый текст
(порівняйте скріншот таблиці зі ставками по депозитах у 2008-2009 роках, та у 2015 році)
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
звертайтесь до банків, кредит вам нададуть лише у гривні, якщо ви зможете довести платоспроможність та надати повний пакет документів. Ось непоганий аналітичний ресурс
Україна - це ми!
Україна - це ми!
із мого власного досвіду "спілкування" з ОТП-банком, та інформацією про інших позичальників, висновок: якщо ти вчасно сплачуєш без штрафів та прострочень, то банк ніяких поступок тобі не дасть, якщо ти перестаєш платити, то банк готовий списати частину боргу, нараховані штрафи, зробити реструктуризацію... ось так!
Україна - це ми!
ви думаєте, про що говорите? Якщо вам довелось зустрітись у суді з банком, то я здогадуюсь, чим це закінчилось... Я радився з юристами (у тому числі з юристами ОТП-банку), з адвокатами, відповідь одна - суд на боці банків. А мені до того ж взагалі сказали, що з малим кредитом "не цікаво" судитись. у 2008 році в мене був кредит у 23k $ , зараз залишився десь 11k $
ось форум, на якому давали рішення і апеляцій, і касацій з приводу валютних кредитів
Україна - це ми!
Україна - це ми!
Україна - це ми!
Вы знаете, есть очень большое количество людей, у которых позитивный опыт от общения с банком и выплаты кредита. Так что дело не в смелости. Плюс. с 2009 года банки выдают кредиты исключительно в гривне и валютные риски отсутствуют. Просто надо тщательно подходить к выбору банка и читать договор.
Жаль, что нет Международного Дня Дебила... Так хочется некоторых поздравить
звісно, що в гривні. проте мова йшла про інше. Як змусити банк йти на поступки так, щоб не вдаватись до радикальних дій. Все і всі мені підказують, що тільки радикальні дії можуть дати підгрунтя для початку переговорів та поступок з боку банку... читаю інформацію в групах, а що може трапитись, якщо я перестану платити і банк передасть на факторинг? Якщо дасть Бог і рада таки прийме закон, на який ми всі сподіваємось, чи буде тоді цей закон розповсюджуватись на тих, хто потрапив на факторинг.
Україна - це ми!
Pax vobis!
Et cum spiritu tuo.
я руководствуюсь как раз судебной практикой.
а не балачками, типа этого : "А мені до того ж взагалі сказали, що з малим кредитом "не цікаво" судитись."
если банк действительно что-то нарушил, то суд не будет на его стороне. недавно, например, читала решение суда, которым суд подтвердил, что банк подделал подпись на договоре поручительства.
другой вопрос, что в 99% нарушает не банк, а заёмщик.
Последний раз редактировалось красилсончик; 18.01.2015 в 21:44.
Социальные закладки