|
У меня малая кашляет только ночью. У кого то такое было ?
Добрый вечер! Мамочки скажите пожалуйста для матерей-одиночек в садиках какие то скидки есть?))))
в саду ничего не положено. и в школе ничего. только если малообеспеченные. дело не в статусе как таковом (ну вот ветеранам ВОВ положено больше, чем детям войны, что не отменяет статус обоих категорий).
Последний раз редактировалось Ejeni25; 17.01.2015 в 01:49.
Детки с малообеспеченных семей должны питаться 50% от стоимости. В школе так это точно, за сад, на сколько я знаю - тоже. А вот дополнительные доплаты за групу фонд сада, благотворительность в опеделенной и неопределенной сумме - платить по желанию. А вот именно одиноким родителям льгот нет.
Будет ли повышение пособия нам на детей в этом году ?
Дети из малообеспеченных семей в сад ходят бесплатно!Школьники получают бесплатные обеды
Ты что пила?
Нет.Я топор
Стаття 35. Організація харчування дітей у дошкільному навчальному закладі
1. Натуральний набір продуктів для харчування дітей дошкільного віку визначається спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у галузі охорони здоров'я спільно з спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у галузі освіти і науки за погодженням з спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у галузі фінансів.
2. Організація та відповідальність за харчування дітей у державних і комунальних дошкільних навчальних закладах покладаються на Раду міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київську та Севастопольську міські державні адміністрації, районні державні адміністрації та підпорядковані їм органи управління, у сфері управління яких перебувають дошкільні навчальні заклади, спеціально уповноважений центральний орган виконавчої влади у галузі освіти і науки, інші центральні органи виконавчої влади, яким підпорядковані дошкільні навчальні заклади, органи місцевого самоврядування, а також на керівників дошкільних навчальних закладів.
3. Організація харчування дітей у приватних дошкільних навчальних закладах покладається на власників та керівників дошкільних навчальних закладів.
4. Контроль і державний нагляд за якістю харчування у дошкільних навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форми власності покладаються на засновників (власників) цих закладів, відповідні органи управління охорони здоров'я та відповідні органи управління освітою.
5. Батьки або особи, які їх замінюють, вносять плату за харчування дітей у державному та комунальному дошкільному навчальному закладі у розмірі, що не перевищує 50 відсотків (у міській місцевості) та 30 відсотків (у сільській місцевості) від вартості харчування на день.
Від сплати за харчування дитини звільняються батьки або особи, які їх замінюють, у сім'ях, в яких сукупний дохід на кожного члена за попередній квартал з урахуванням індексу зростання цін не перевищував прожиткового мінімуму.
6. Порядок встановлення плати за харчування дитини у державному та комунальному дошкільному навчальному закладі визначається Кабінетом Міністрів України.
http://sadik.ua/pravo/o-doshkolnom-obrazovanii
Последний раз редактировалось mandarinka 13; 17.01.2015 в 14:12.
Я тоже являюсь мо двойни,ходим в садик,но из льгот-не сдаю в фонд сада 20 грв,а в фонд группы сдаю как все...хоть и нашла эту статью и являюсь малообеспечен.,пожимают плечами и говарят-платите как все...
мы в садике платили все фонды, а сейчас в 1 классе, плачу только в класс, фонд школы не сдаю, принесла справку что мо и все, никаких вопросов...
Социальные закладки