| ||
Всегда - это к Господу, да и он часто переменчив.
Жила там в 90-х годах.
По сравнению с одесситами ТОГДА они были более толерантными, простыми (иногда даже слишком) и вполне радушными.
Именно там, по контрасту с нашей облбольницей, я была поражена, что в Склифе нянечки не брали взяток, врачи реально пахали за гроши, а в Бурденко два доктора - армянин и азербайджанец, увидев меня спящей сидя в палате, заставили дежурного врача найти кровать. А они шли с операции, сами еле живые.
Я тогда очень полюбила Москву. Нормальные там были люди, да.
Тем больнее сейчас мне ее ненавидеть....т.е. их всех.![]()
А мы предупреждали!
Судьбу не обманешь!!)
[QUOTE=НаСекундуЗагляну;52738038
вата в камментах визжит провокация!
я не понял.. новороссы все, сдулись? никаких сборищ и митингов, чтоль?_[/QUOTE]
Им безумно не хватает маечек от Оливии)
Как же без ссылки и фото!
http://forumodua.com/group.php?do=discuss&discussionid=2595&pp=10
Последний раз редактировалось nikol27; 10.12.2014 в 00:03.
Как они за нас переживают, ну как переживают...Может нам все таки обюъявить войну кацапердии? Побомбят нас немного, но зато долги скорей всего спишут..)))А так будут нас беречь и денег давать , лишь бы мы отдавали хоть что то и так до конца жизни))) Берегут нас сволочи..)))))))))У Європейському союзі розглядають можливість надати Україні нову, третю програму макрофінансової допомоги, заявив у вівторок єврокомісар із питань економіки П’єр Московісі.
Суми можливої допомоги він не уточнив. За його словами, ця можливість буде залежати і від здатності української влади здійснювати реформи після періоду політичної нестабільності, і від здатності ЄС знайти на це кошти.
Міністр фінансів Італії, яка нині головує в Євросоюзі, П’єр Карло Падоан, зі свого боку, заявив, що в Євросоюзі свідомі того, наскільки значні фінансові потреби України.
Він додав, що головним джерелом підтримки України мають бути міжнародні організації, такі, як Міжнародний валютний фонд, але в разі потреби можна мобілізувати й європейські ресурси.
Ви живете так, як обирали вчора...
Социальные закладки