Завдяки підтримці українців проводимо ремонт придбаної на пожертви та переданої безкоштовно на потреби фронту техніки для артилеристів 28 Окремої Механізованої Бригади. Всі роботи проводяться військовослужбовцями бригади,та добровольцями одеситами у пункті постійної дислокації пгт Чорноморське Одеської області. На даний час завдяки ВАШІЙ допомозі реанімовано десятки автомобілів та іншої військової техніки 28 бригади.
На сьогодні група повністю орієнтована на ремонт ВОЛОНТЕРСЬКОЇ техніки.
Сторінка на FACEBOOK - будьте завжди в курсі перебігу ремонт, актуальні потреби.
Питання з приводу передачі допомоги задавайте в "особисті повідомлення", тут в темі на Одеському форумі, чи за телефоном - Олександр - 093-80-89-925
Картка Приватбанк
4149 4391 0318 6692
Лоренц Олександр Сергійович

Тема:

Выгребли все
Сегодня один даденька даже залез в глубь прилавка и выгреб последние пару банок (хотя до этого все говорили что их нету). Вот оно желание помочь
Вообще эти выходные под магазином очень порадовали - одних сигарет собрано больше 50ти блоков. Фактически в АТО сигареты это вторая валюта после денег,а там где в округе нету никаких магазинов и первая. Спасибо всем еще раз.

Она отдала нам свою маленькую копилочку, незнаю даже сколько 11 летний ребенок мог столько собирать,но моему восхищению нету пределов.

Это Вам всем ОГРОМНОЕ СПАСИБО за ваш труд и смелость. А мы, по мере возможности, будем подключаться к помощи.
УРА!
Если не получится переснять с компа - перерисоровать можно на Таирова у моей мамы, либо на Пос. Котовского у меня (за контактами обращайтесь в ЛС, либо звоните мне по телефону, указанному в шапке темы).
.

Социальные закладки