| ||
Я Вам скажу більше, оцей ПС, це то страховисько з городу, що створила Росія для залякування власного бидла!
Хто скаже де був ПС до майдану, назве його кількість і штаб-квартиру?? Придумали, щоб страшніше було, назвали "правий", щоб чогось не переплутали... До речі, на майдані закидали Корчинському, а не Ярошу? Де той Корчинський? Не в Росії, ні??
"Свобода" - дійсно ідеологічна партія, але (нажаль) користується тими ж методами, що і КПРС (гуртування навкруг вічного лідера)!
Бо після провалу на виборах у нормальній ДЕМОКРАТИЧНІЙ структурі повинні були змінитись всі керівники! Це вимога часу. А раз не змінились, то це однозначно вказує на те, про що я вже сказав, хоч і розподіляю їх ідейні цінності...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 20.11.2014 в 10:56.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
З такою поведінкою вони мають усі шанси повторити шлях соціалістів на чолі з Морозом!
Кращого в діяльності КПРС (нажаль) не було. То була тоталітарна секта! І саме із-за відсутності можливості удосконалитись, очиститись, вона і самознищилась!
Там панував одвічний непорушний "вождизм", що не залежав ні від розуму, ні від шляхів приходу до влади того, чи іншого "лідера" (ватажка)...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Такое впечатление, что вступила в какашку на дороге.
Кто позволяет себе оскорбления, характеризует этим себя, а не того, кого он оскорбляет.
Если нет мозга понять значение слов, которые вы пишете, то посмотрите хотя бы кино про вашего шефа Тягнибока, где он для особо талантливых даже среди вашей среды объяснил, где обязателен по его мнению украинский язык, а где нет.
Кроме того, есть определенные правила общения. Если, Будикка, ты их не знаешь, и не хочешь знать, не пиши мне, пиши украинскомовным, разделяй страну дальше.
Все это общение, во всяком случае на форуме, наглядно показывает, что от Свободы и ее идеологии один вред. Это дает почвы путину для провокаций. Вы это подпитываете!
Культивируйте дальше ненависть к русскоговорящим. Для этого много ума не надо.
Это нацизм в чистом виде. Это позорное явление для любой страны.
Последний раз редактировалось lalalyla; 20.11.2014 в 11:58.
Я желаю всем счастья!
Так, давай почнемо з початку.
1. Кого ти назвала какашкою?
2. Де я тебе образила??? Приведи цитату образи і я вибачусь.Кто позволяет себе оскорбления, характеризует этим себя, а не того, кого он оскорбляет.
3. Що ти хотіла мені сказати цим відео? Ти хотіла сказати, що для держслужбовців усіх рівнів розмовляти українською є обов"язковим (принаймі на робочому місці)?Так я це і без твого відео і без Тягнибока знаю і підтримую те, що він сказав.Если нет мозга понять значение слов, которые вы пишете, то посмотрите хотя бы кино про вашего шефа Тягнибока, где он для особо талантливых даже среди вашей среды объяснил, где обязателен по его мнению украинский язык, а где нет.
4. Приведи цитату, де я вказувала тобі якою мовою розмовляти чи взагалі щось на цю тему говорила.
5. Значення яких конкретно слів я не знаю, на твою думку, приведи ці слова?
6. Відносно правил етикету. Тобто ти хочеш, щоб я перейшла на російську і опираєшся на етикет? Мені 60 років, впевнена, що я значно старша від тебе, то хто на яку мову має перейти????????? І чому саме я маю перейти на російську, а не ти на українську????Кроме того, есть определенные правила общения. Если, Будикка, ты их не знаешь, и не хочешь знать, не пиши мне, пиши украинскомовным, разделяй страну дальше.
7. Відносно "разделяй страну дальше", вдумайся в те, що ти написала, хоч на секунду. Я, українка в Україні абсолютно терпимо ставлюсь до того, що ти розмовляєш зі мною російською, навіть слова не пікнула про це і веду з тобою дискусію, не помічаючи різниці. А ти вже вдруге мені пишеш про нашу державну мову, виявляючи до неї неповагу.
То хто з нас розділяє країну?
8. Тобто ти хочеш сказати, що якби Свобода не відмінила закон про мову, то війни не було б??????????? Ти це серйозно говориш????Все это общение, во всяком случае на форуме, наглядно показывает, что от Свободы и ее идеологии один вред. Это дает почвы путину для провокаций. Вы это подпитываете!
9.Знову ж таки, мені глибоко наплювати хто кого там ненавидить. А якщо по справедливості, ви нас ненавидите, навіть живучи в Україні все життя не удосужились хоча б на рівні "розуміти" знати українську мову. не просто мову, а Державну мову. Ви не поважаєте Конституції власної держави, не шануєте законів. І після цього ти мені розповідаєш про якусь ненависть чи про розділ країни????? Ви, рускогАварящіє тягнете нашу Батьківщину на дно. Все зло від вас. Тому що якби ви, русскАгАвАращіє були законопослушні, поважали Конституцію, поважали нас, українців і розмовляли українською хоча б на рівні ділової мови, то путін би точто б сюди не сунувся, тому що розумів би , що країна цільна. А через вас русскАгАвАращіх він обманувся, подумавши, що тут всі за Рашу. Тому не переводьте з бульної голови на здорову.Культивируйте дальше ненависть к русскоговорящим. Для этого много ума не надо.
10.тобто мені, українці в Україні розмовлялти рідною мовою - це нацизм???Это нацизм в чистом виде. Это позорное явление для любой страны.
І про розділ країни хочу тобі таке сказати. То з самого початку ми з вами панькались, просили не починати оцю матню з ракомсосією, але ви почали і ось вам віна на сході, потруєні і спалені люди в ДП, села Львівщині на колінах прощаються з своїми Воїнами . Тепер нам "плювати на ваші кепочки". Ми уже єдині, а хто ще цього не зрозумів - прапор їм у руки.
Дай мені коротко відповіді на мої запитання, якщо вони у тебе є.....((((((((((((((((((
Последний раз редактировалось Будикка; 20.11.2014 в 13:25.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Последний раз редактировалось lalalyla; 20.11.2014 в 13:25.
Я желаю всем счастья!
Так принято у нормальных людей.
Выделенного достаточно, чтобы пропало желание что-то обсуждать. Это такая терпимость, оказывается?))
По поводу возраста, если хочешь, чтобы его учитывали, напиши его в профиле, те, кто этого не сделал, принимают по умолчанию, что общаются на равных.
Что привлекло мое внимание не трудно отследить. Но у тебя же цель исказить факты и так все выкрутить, чтобы ты обвиняла, а я оправдывалась))).
Последний раз редактировалось lalalyla; 20.11.2014 в 14:09.
Я желаю всем счастья!
Это вранье от начал и до конца. Кроме того, что тебе наплевать, в это как раз легко поверить, учитывая разнообразие этого вранья.
Кто-то недавно сказал, что человек, который говорит правдиво перед врунами всегда проиграет, так как правда одна, а вранье многолико и разнообразно.
Что ты знаешь о том, как я говорю деловым языком? Что ты знаешь о моей национальности?
Ты тупо провоцируешь...
Я желаю всем счастья!
Чому? В КПРС була чітка схема і ієрархія, тобто дисципліна. Гуляння з партії в партію різко засуджувалось, я маю на увазі не сімонянівську партію. Була чітка підготовка молодого покоління, як зміни, тобто партійна кар"єра починалась з юності і цей потенціал був вагомим ресурсом для зміни тих. хто вже вмирав. або його випихували на пенсію. Ідеологічна пропоганда і ідеологічна робота з молоддю, прививання певних цінностей і т.д. Це можна перейняти.
бла бла бла, все загальні фрази ні о чОм. Я тобі задала конкретні запитання. Прошу дати чіткі відповіді. В моїх запитаннях нема ні слова провокацій. Але за свій базар тра відповідати, а ти поки що не можеш.
Лише лозінги, лозунги, лозунги. Що попало сказати, аби проти українського всього. Але Лалалула, це вже не допоможе, це вже минуле.
Лалалула, ти можеш хоч слово сказати по суті? - або шаблони, або лозунги. Ти знаєш про існування такого поняття як "аргументи" і "логіка"?
Давай виклади логічно і аргументовано де я задвигаю тему подалі??????????? А ти не вважаєш, що дискутуючи з тобою, я якраз її видвигаю?
Я в чистоті Свободи впевнена і для мене бАйдуже хто фінансує її. А те, що ти вчепилась в цей якоби факт, говорить лише про те, що це єдиний недолік, якщо взагалі його мона назвати недоліком. Тому що, якщо навіть, взявши гроші у бандитів, вони пустили їх на благородну справу і по цій причині, навіть якщо допустити на секундочку, що ти права, то це лише величезний плюс.
Але я розмову вела не про це, а про те, що ти зсилаєшся на якісь сумнівні інтернет-видання і віриш їм безоглядно. Тобто слово Свободи проти слова кримінального авторитета - кому вірити? Кожен вірить тому, хто йому ближчий. Мені ближча ідеологічна українська партія. Тобі? ..... сама знаєш.
У нормальних людей прийнято не звертати увагу на мову!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - це перше. У нормальних людей прийнято розмовляти мовою країни в якій знаходишся. А то ти тут розпинаєшся про те, що я нацист, а сама пресінгуєш мене за мовною ознакою, проявляючи зневагу!!!!!!!!!! Що це за дискримінація?????????!!!!!!!!!!!!! Хто ти така, що ти мені вказуєш якою мовою я маю розмовляти?
Ось саме такий світогляд як у тебе і дає путіну не повод ні , а причину вважати, що тут мона творити "дива", які коштують людських жертв.
Будикка, по какой сути?
Ты решила со мной поговорить, тебе ответили по сути, хочешь ответов, задавай вопросы на русском, нет понимания этого простого момента, нет разговора. Про хамские выпады типа: "Але Лалалула, це вже не допоможе, це вже минуле." я вообще не говорю. Ты хочешь со мной после этого говорить "по сути"?)))))))))
Ладно, заканчиваю, обсуждать тут нечего, все и так как на ладони.
Последний раз редактировалось lalalyla; 20.11.2014 в 14:33.
Я желаю всем счастья!
Олег Тягнибок shared Taras Kosivskyy's допис.
23 год ·
Декларація принципів роботи народного депутата України від свободівців
Представники Всеукраїнського об’єднання «Свобода» обрані до Верховної Ради України VIII скликання у мажоритарних одномандатних округах Михайло Головко, Олег Осуховський, Юрій Бублик, Сергій Рудик, Андрій Іллєнко, Юрій Левченко, Олександр Марченко розробили і підписали декларацію про принципи роботи народного депутата України. Про це 19 листопада 2014 року на прес-конференції повідомили обрані у місті Києві мажоритарники від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко та Юрій Левченко.
У декларації зокрема підкреслено, що депутати-націоналісти, усвідомлюючи відповідальність перед української нацією та державою, відповідальність перед виборцями, які довірили їм захист прав і свобод, представництво їхніх інтересів у парламенті, будуть належним чином виконувати обов’язки народного депутата України визначені Конституцією та законами України. Окрім цього, підписавши документ парламентарі-свободівці зобов’язалися підтримувати у Верховній Раді України усі законодавчі ініціативи спрямовані на перемогу над окупантом, посиленням українського війська, подоланням корупції, впровадженням реформ тощо.
Під час заходу новообрані парламентарі-націоналісти наголосили, що Всеукраїнське об’єднання «Свобода» закликає й инших народних депутатів України, які прийшли захищати інтереси українського народу, підтримати цю вкрай важливу ініціативу та взяти на себе зобов’язання перед людьми чесно і сумлінно виконувати свої обов’язки задля розвитку та поступу Української держави.
"Ми завжди голосуватимемо за всі рішення, які захищають національні інтереси України і відкидатимемо усе, що йде всупереч. Декларацію ми поширюватимемо і намагатимемося долучати до її підписання инших депутатів, бо тут йдеться про базові речі, які відображають українські інтереси. На наш погляд це нормальна практика, коли людина, яка найнята виборцями на роботу декларує, як він працюватиме і за що голосуватиме, а за що ні. Так, виборці чітко оцінять роботу депутата, його принципи і позиції", - зазначив Андрій Іллєнко.
Юрій Левченко додав, що на противагу коаліціяді, нескінченним торгам, свободівці розробили короткий рамковий документ під яким підписалися усі новообрані до парламенту представники "Свободи".
"Можна скільки завгодно гратися в коаліціяди, але згодом буде прикро, коли станеться так, що дехто не голосуватиме з тих чи інших причин за важливі для суспільства ініціятиви. Наш документ поділено на дві части. Перше - депутат як найнятий працівник має сумлінно виконувати свої обов'язки: ходити на роботу, особисто голосувати, брати активну участь у обговоренні законопроєктів, розробляти законодавчі ініціятиви, сумлінно працювати з виборцями, а не лише перед виборами тощо.
Друга частина - як і за що має голосувати депутат: створення потужного боєздатного війська, проведення конституційної реформи, системного реформування правоохоронних органів, запровадження пропорційної системи виборів до парламенту за відкритими списками, повернення капіталів з офшорів тощо", - розповів Юрій Левченко.
Тягнибок раньше предлагал вообще сажать тех, кто говорить по-русски и Украину для украинцев, уничтожать "жидов и кацапов". Сейчас так резко не высказывается. Но кто знает, что будет если такая вот контора оперится.
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки