| ||
типа флуд....
http://prosport.tsn.ua/sport/kandela...id-388771.html
Відома російська телеведуча Тіна Канделакі розкритикувала в пух і прах емблему чемпіонату світу 2018 року, яку представили днем раніше.
у своєму Instagram Канделакі зізналася, що побачивши емблему, навіть злякалася.
"Чому вирішили, що для Росії добре виглядати як триокий інопланетянин на ніжці? Ми не кольоровий сперматозоїд! Ми не ідіоти, щоб виглядати як пихате безглузде щось, що жодним своїм гладким боком не відображає країну, яка вперше в історії приймає чемпіонат світу з футболу і через цю найважливішу подію має можливість розповісти про себе новими словами.
Однією з умов було впихнути в емблему кубок, я розумію, що дизайнери вирішили надихнутися космічною станцією, але я не розумію, як цей мутант полетить! Я розумію, що цей, прости Господи, мухомор з майбутнього, мабуть, галюциногенний, і, якщо на нього довго дивитися, напевно, відкриється вихід в інші світи, але цей вид психічної атаки краще притримати для менш значних експериментів з іміджем країни", - написала Тіна.
Україна понад усе!
http://www.aif.ru/politics/world/1371121Москва, 29 октября - АиФ-Москва.
Вице-премьер ДНР Андрей Пургин заявил, что Киев отозвал подпись своего представителя под документом о линии разделения ополчения и украинских силовиков, украинская сторона никаких объяснений не предоставила, сообщает РИА Новости.
в Киеве собрались еще территорий Лугандона "прикупить"? )
Наверное то же что и сепаратисты на маевке.
пол процента разница. Но мажоритарщиков от БПП больше + многие самовыдвиженци вряд ли захотят находится в оппозиции.
Нет. Но
Конституція України - Розділ V
Стаття 106. Президент України:
.........
9) вносить за пропозицією коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, сформованої відповідно до статті 83 Конституції України, подання про призначення Верховною Радою України Прем'єр-міністра України в строк не пізніше ніж на п'ятнадцятий день після одержання такої пропозиції;
Зрада повсюди. Вона оточує нас. Навіть зараз вона з нами поряд.
Социальные закладки