|
Главным правосеком Одессы стал… Иванов
http://dumskaya.net/news/glavnym-pravosekom-odessy-stal-ivanov-038379/
немного перинатальных новостей:
![]()
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
товарищи, а что Тайпи вернулся? или он оттуда пишет?
Судьбу не обманешь!!)
Для медика-волонтера из Новосибирска, который помогает украинским бойцам, неизвестные купили два реанимобиля. ВИДЕО
Два новых реанимобиля волонтерской медицинской службы выехали в зону проведения АТО для помощи раненным украинским военнослужащим.
Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ТСН, "скорые" оснащены самым современным оборудованием - дефибрилляторами, аппаратами искусственного дыхания. Автомобили и оборудование были закуплены на деньги волонтеров. Источник: http://censor.net.ua/v298782 Источник: http://censor.net.ua/v298782
о событиях на Донбассе в двух словах
НСЗ,имей совесть!!! ну зачем нам тут эта какашка?)))))) и так нервы ник чёрту
Судьбу не обманешь!!)
Володимир Парасюк
12 мин. назад
Вчора нарешті зустрівся з батьком, який зі своїм взводом перебуває на передовій, на відстані 700 м від Донецька. Так сталось, що у батальйоні ми не разом, тому кожного разу, коли зустрічаємось є багато про що поговорити.
Він для мене завжди був, є і буде прикладом для наслідування. Незважаючи на те, що йому вже за 50, він віддано несе службу і знаю, що в разі небезпеки ніколи не буде стояти позаду. Батько ніколи не кине побратимів у біді. Найважче переживати ночі, коли з ним немає зв'язку.
Цього разу ми зустрілись усі, бо з дому приїхала сестра Ірина з чоловіком та 10ти місячною донечкою Софійкою, привезли зі Львова допомогу для військових.
Тато мені багато розповідав про їхні позиції. Там, де стоїть їх рота, кожного дня йдуть бої і відбуваються постійні перестрілки з ворогом. Недалеко від них розташована 93 бригада. Батько розказав, що цій бригаді потрібна допомога з продуктами, формою та взуттям. Все як завжди: волонтери передають допомогу, а вона або не потрапляє до бійців, або потрапляє лише після того як командири все передивляться і вкрадуть все, що найкраще. День перед тим я закупив 100 комплектів форми, а також з Америки прийшли берци. Разом з продуктами та ліками ми це все передали хлопцям.
Через декілька днів поїду до батька. Не знаю чому, але тут на війні спокійніше, незважаючи на небезпеку. Тут між усіма панує повага і побратимство, тут ти знаєш, що навколо прості, такі як ти люди, які останнім поділяться. Кожного разу, коли повертаюсь чи то до Києва, чи до Львова, потрапляю в інший світ. Останнім часом шокований наскільки політиканам всерівно, що в країні війна. На кожному кроці з'являються бігборди з рекламою різних партій. За один такий бігборд можна повністю вдягти-взути і забезпечити всім необхідним одного солдата. Але де ж там. У них скоро вибори, їм потрібні рейтинги. Хоча зараз модно на камеру допомогати армії. Видається мені, що український народ знову куплять за гречку, але цього разу цю гречку повезуть солдатам, а довірливий українець повірить в ці "щирі" вчинки і знову проголосує за тих, хто всі роки обкрадав і руйнував Україну. Вкотре переконався, що наш внутрішній ворог небезпечніший за зовнішнього, бо зовнішнього ворога ми чітко бачимо, а внутрішній - хитрий, вдягне вишиванку, нагодує порожніми обіцянками, піде на будь-які жертви, щоб ми йому дали можливість і далі сидіти в зручному кріслі і за нашими спинами набивати власні кишені нашими грішми.
P.S. Фейсбук - це добрий ресурс, але не у всіх селах він є. Людям включать телевізор, а там канали, якими опікуються олігархи. От і маєте чесні вибори. — с пользователями Олександр Голуб и Ірина Голуб.
Посмотреть перевод
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Кстати, народ, вы заметили, что в последние пару дней резко сократилось количество гоблинских комментариев в Инете?
То ли где-то вырубили интернет (за неуплату)
То ли в рашке уже в полную силу вступил закон о Wi-Fi по паспортам...
Или просто деньги заканчиваются на их проплату?
А может, наконец, потихоньку происходит прозрение на всё происходящее?
вычитала в комментах мнения россиян
т.е. в российско-украинском конфликте виноваты все, кроме них))))))«американцы потратили кучу денег, чтобы ради своих эгоистичных интересов настроить украинцев против России»
Миру - МИР!!!
Социальные закладки