| ||
Відповідайте мені, що з Вами робити))) Думати українською - легко, це безмежно гарна, мелодійна та близька мені мова. Щоб не розводити дІмагогію - зрозумійте, будь ласка - більшість тих, хто за українську - не проти російської. Вони саме ЗА українську...(схожа з опонентами позиція, правда?) Залюбки підтримаю другу російську, коли не почую виразів "нафиг мне ваше"... Я маю російське коріння, досить міцне - і поважаю своїх пращурів, визнаю силу та невичерпне багатство російської мови - але мені сумно дивитись на це знущання над українською як з боку горе - українізаторів, так і від пересічних громадян, у словах яких - не біль та неспокій за рідну російську, а банальні лінощі та злоба.
Можу адресувати свої слова і тим захисникам української, які замість ігнорування провокаційних дурниць, пишуть, вибачте, таке ж лайно... Гідність та честь не мають мовних ознак, використовувати іронію ще ніхто не забороняв, але опускатись до рівня "виписувачів діагнозу" - даруйте...
Заметила. Делать вам ...нечего.
Так это ещё радистка Кэт доказала. Почему бы и нет...
Че - ты читал? И кАк?)))
Не стоит Шевченко ассоциировать с героями Нашей Раши - они в разных весовых категориях...
І хто ми є? Усі усім мільйони, а хтось комусь однісінький - один...
І хто ми є? Усі усім мільйони, а хтось комусь однісінький - один...
Я вже казав, що у нас все гаразд! Українізація, єдина державна, як була так і залишилась. Ненависний українофобам Президент, ось Свобода навіть починає вигравати на виборах. Подалі відходимо від тіні "великого брата", НАТО не за горами. Євро 2012 будемо приймати.
А зараз що у вас... Мені перелічити? Чи краще пошукаєм російську школу для вашої дитини?
И Президент бандит и пиво дорожает
И вам того же: думайте, уважайте. Если, конечно, сможете.
И еще. Помнится, вы тыкали одного из оппонентов в его грамматические ошибки, высмеивая его малограмотность. Неплохо бы и вам на досуге взять в руки учебник русского языка и проштудировать несколько классов средней школы. Согласитесь, как-то нелогично: другим тычете в нос их АшЫПки, а сами их по нескольку штук в каждом своем посте допускаете.
Сто відсотків!
Просто сама кампанія "тотальної українізації" спаплюжена титулованими нездарами з наших хуторянських "міністерств", які за 17 років "незаможности" (бо незалежністб ЦЕ називати важко, при всіх щирих побажаннях!) надали країні ради взяти з радянської минувщини ВСЕ найпаскудніше, найогидніше та найтупіше!..
Все, що, попри наші добрі сподівання, робиться на теренах минулої УРСР, особливо, після Майданека, - робиться не ЗА Україну, а ПРОТИ Росії, і я не дуже б дивувався тому факту, що відносини двох держав катасрофічно занепадають...
Ото ж : "І чужого научайтесь,
І чвого не цурайтесь!" (с)
Я не люблю фатального исхода,
От жизни никогда не устаю.
Социальные закладки