они уже в открытую играют...
Украина должна быть мостом, а не озером между Востоком и Западом - Дж.Керри http://www.unn.com.ua/ru/news/133938...odom-dzh-kerri
пысы. для подумать. если не сложно
|
они уже в открытую играют...
Украина должна быть мостом, а не озером между Востоком и Западом - Дж.Керри http://www.unn.com.ua/ru/news/133938...odom-dzh-kerri
пысы. для подумать. если не сложно
СБУ
Псевдо-референдум у східних областях України готується і координується з Росії (відео)
Служба безпеки України отримала беззаперечні докази підготовки та координації російською стороною заходів з проведення у східних областях України так званого «референдуму» зі створення «Донецької народної республіки» із заздалегідь відомими результатами.
Про це, зокрема, свідчить запис розмови керівника руху «Русское единство» О.Баркашова (м. Москва) з лідером незареєстрованої організації «Православний Донбас» Д.Бойцовим (м. Донецьк).
У розмові Бойцов просить підтримки російських військових для успішного проведення так званого референдуму 11 травня. Натомість Баркашов пропонує сфальсифікувати результати опитування, «намалювати 99% «за».
У розмові присутня ненормативна лексика.
террористы то и делают, что палятся
Плесень размножается спорами. Не спорь с плесенью!
Если включить мозги, то так сказать невозможно, а если нет - то да!
Дело в том, что любое партизанское движение опирается на народ и существует благодаря его ПОДДЕРЖКЕ! Однозначно, что они могли уничтожать только агентуру, провокаторов, пособников оккупантов и их самих!
Ну если только Вы именно их и считаете за народ и "украинцев", то тогда понятно...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Любителям Клубнички на тему трагедии в Одессе. Сайтик тот еще,но моментов интересных много
Тому що
навідміну від вас, я себе поважаю,
шісткою політиків себе я не вважаю,
проливати кров братів своїх-не бажаю,
сліпотою я - не страждаю
сітуацію в цілому я спостерігаю:
винуватих забагато, а правих -немає.
Та і істину просту я не забуваю:
поцріотизм губить мозок, а не просвіщає.
Последний раз редактировалось Bivaliu; 07.05.2014 в 11:50.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки