Кандидат у Президенти України оприлюднила відкрите звернення до виборців, в якому відзвітувала про використання коштів із свого виборчого фонду. Ольга Богомолець також закликала інших кандидатів оприлюднити суми, які вони витрачають в ході кампанії на передвиборчу агітацію.
«Шановні виборці!
Моя передвиборча кампанія спирається на два основні принципи – «свідомі громадяни – проти застарілих політиків» та «політика чесності, моральності, відкритості замість користолюбства, брехні і замовчування».
Єдиний мій спонсор – народ України. Гроші на заставу були зібрані звичайними громадянами і волонтерами. За мною не стоїть жодного олігарха, жодної політичної організації. Я відмовляюся від дуже коштовних методів передвиборної агітації: біллбордів, рекламних роликів на телебаченні та радіо. Це – нераціональні витрати. Шалені кошти, які більшість кандидатів вже витратила і ще витратить на передвиборчу агітацію, доцільніше направити на соціальні потреби людей.
Своєю участю в президентських виборах я хочу довести, що людина без олігархічних капіталів, а лише за підтримки талановитих однодумців і патріотів, може очолити країну. Необхідно нарешті розірвати це замкнене коло – «гроші – влада – гроші». Вважаю одним з головних своїх завдань – зробити інформаційний простір між народом і владою максимально прозорим.
І розпочати хочу з себе!
• Я вдячна всім, хто підтримує мене та допомагає абсолютно безкорисливо, керуючись тільки довірою до мене та надією на зміну системи влади в Україні.
• Завдяки вам на рахунок передвиборчого фонду (з 08 по 21 квітня 2014 року) надійшло
181 495 гривень.
• З них на інформаційне знайомство з моєю програмою, біографією та цінностями, які я сповідую, було витрачено: 84 962 грн. 76 коп.:
- радіо – 2 190 грн. 00 коп.;
- телебачення – 47 811 грн. 50 коп.;
- друковані та інтернет ЗМІ – 25 871 грн. 26 коп.;
- прес-конференції – 2 000 грн. 00 коп.;
- агітаційні передвиборчі матеріали – 7 090 грн. 00 коп.
Социальные закладки